Şimdi Ara

KİLO SORUNUM VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BOYUM 1,98 KİLOM 119. BİRAZ KİLO FAZLALIĞIM VAR.YANİ KEMİKLERİM İRİ OLDUĞU İÇİN 10 KİLO GİBİ FAZLALIĞIM VAR.NASIL BİR YOL ÇİZEYİM BANA YARDIMCI OLUN.SABAH KARNIM ÇOK ACIKIYOR UYKUDAN KALKINCA.SAĞLAM BİR KAHVALTI YAPIYORUM.ÖĞLEYE DOĞRU GÖZÜM KARARIYOR.ÖĞLE YEMEĞİNİ İPLE ÇEKİYORUM.ONDAN SONRA SIKINTI BAŞLIYOR.KARNIM ŞİŞİYOR FALAN...MALİ MÜŞAVİRİM,YANİ MASA BAŞINDA.SPORDA CANIM İSTEMİYOR...AMA MUTLAKA YAPMAM GEREK,BİLİYORUM.



  • Bİ FİTNESS SALONU İLE KONUŞ AKŞAMLARI HEM GİDERSİN HEM ZAMAN GEÇER HEM SPOR YAPARSIN.

    OLMADI ASİT FİLAN VERİRLER OLUR BİŞİLER AGA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uveysi01

    ARKADAŞLAR BOYUM 1,98 KİLOM 119. BİRAZ KİLO FAZLALIĞIM VAR.YANİ KEMİKLERİM İRİ OLDUĞU İÇİN 10 KİLO GİBİ FAZLALIĞIM VAR.NASIL BİR YOL ÇİZEYİM BANA YARDIMCI OLUN.SABAH KARNIM ÇOK ACIKIYOR UYKUDAN KALKINCA.SAĞLAM BİR KAHVALTI YAPIYORUM.ÖĞLEYE DOĞRU GÖZÜM KARARIYOR.ÖĞLE YEMEĞİNİ İPLE ÇEKİYORUM.ONDAN SONRA SIKINTI BAŞLIYOR.KARNIM ŞİŞİYOR FALAN...MALİ MÜŞAVİRİM,YANİ MASA BAŞINDA.SPORDA CANIM İSTEMİYOR...AMA MUTLAKA YAPMAM GEREK,BİLİYORUM.


    Yapabiliyorsan 6 ogune cikar ama abur cubur seklinde degil. Nette beslenme duzenine iliskin bir cok bilgi var faydalanabilirsin.
  • vayyy daha fazla hareket etmemiz gerekioo

    çok tembelleştik
  • Malesef 21 kilo fazlanız var.Bol lifli gıdalar tüketin.Bol su tüketin ve ekmek yemeyin.Ben bu şekilde 116kg dan 98 kiloya düştüm.Saglıklı beslenmeye çalışın.Kısa süreli olarak kilo vermeyi degil uzun süreli kilo vermeyi hedef haline getirin.
  • Günde 5-6 öğün yiyin ama kalorisi çok yüksek olmayan şeyler.

    Sabahları 4-5 yumurta beyazı,2 domates,bolca maydanoz,yağsız peynir,bal,yeşil zeytin ve bir dilim tahıllı ekmek.


    Kuşluk-Bir adet meyve.

    Öğlen- 100 gr pirinç pilavı,bolca salata,bir çorba.


    ikindi-bir adet meyve.


    Akşam -Sebze yemeği (ıspanak gibi..),100 gr tavuk gögsü,salata

    Buna benzer bir yemek planı olabilir.bunu örnek olarak verdim.Siz ilk önce bazal metabolizmanızı hesaplayın.Ondan 300 kcal düşük şekilde günlük kalorinizi 6 öğüne bölün.Bu 6 öğünde toplamda 3-4 adet meyve,iki porsiyon pirinç pilavı veya makarna,1-2 porsiyon tavuk gögsü,birkaç yumurta beyazı,1-2 dilim tahıllı ekmek ve bolca salata olsun.Yani çok öğün yiyin ama sağlıklı beslenin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 27 Ocak 2009; 19:14:02 >
  • önce forumlarda yazı yazmayı öğrenmelisin




  • öncelikle sağlıklı beslenmelisin. enerjisini çok çabuk kana veren özellikle prinç gibi gıdalardan uzak durarak kan şekerini zıplatmayacak gıdalara yonelmelisin.
    hayvansal kaynaklı protein yerine bitkisel kaynaklı(soya proteini) almalısın.bunlar en basit tavsiyeler.

    yada benim gibi bu problemi herbalife kullanarak çözebilirsin.ben 7 ay sonunda fazla olan 10 kilogram ağırlıktan kurtulmuş olarak ,tamamiyle yağdan oluşan bir ağırlık ve kas kütlemden hiç bir şey kaybetmemiş şekilde çok sağlıklı ve mutluyum.tavsiye ederim. heleki spor destekli ve önerilen programa tam uyulduğunda sonuçlar çok daha muhteşem ve hızlı olmakta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedisan -- 29 Ocak 2009; 0:21:38 >
  • pirinc mi hemen kana karisiyor yapma gozunu seveyim
    quote:

    Orjinalden alıntı: kedisan

    öncelikle sağlıklı beslenmelisin. enerjisini çok çabuk kana veren özellikle prinç gibi gıdalardan uzak durarak kan şekerini zıplatmayacak gıdalara yonelmelisin.
    hayvansal kaynaklı protein yerine bitkisel kaynaklı(soya proteini) almalısın.bunlar en basit tavsiyeler.

    yada benim gibi bu problemi herbalife kullanarak çözebilirsin.ben 7 ay sonunda fazla olan 10 kilogram ağırlıktan kurtulmuş olarak ,tamamiyle yağdan oluşan bir ağırlık ve kas kütlemden hiç bir şey kaybetmemiş şekilde çok sağlıklı ve mutluyum.tavsiye ederim. heleki spor destekli ve önerilen programa tam uyulduğunda sonuçlar çok daha muhteşem ve hızlı olmakta.









  • Pirinç,bulgur,makarna gibi yiyecekler kompleks karbonhidrat yani çok moleküllü karbonhidratlardır.Kana çabuk değil geç karışırlar.O yüzden kilo sorunu olanlara çabuk şeker yerine bunlar tavsiye edilir.Özellikle Vücut geliştirmeciler için pirinç yeri doldurulamayacak kadar önemli bir besindir.
  • prinç için benim bildiğim kana şekeri karıştırma süresi makarnanın 7 de biri. bu nedenle çabuk olarak nitelendirdim. makarna toplamda 7 saat gibi bir sürede prinç ise 1 saat gibi bir sürede vermekte diye biliyorum.söylemim bundan dolayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kedisan

    prinç için benim bildiğim kana şekeri karıştırma süresi makarnanın 7 de biri. bu nedenle çabuk olarak nitelendirdim. makarna toplamda 7 saat gibi bir sürede prinç ise 1 saat gibi bir sürede vermekte diye biliyorum.söylemim bundan dolayı




    Yinede sofra şekeri,abur cuburlar,tatlılar dururken pirinçi kana çabuk karışıyor diye listenin başına alıp yenmemesini söylemek de uygun değil diye düşünüyorum.Pirinç başta saydığım sanayi maddelerinden farklı çok yararlı bir besindir.O yüzden pirinç günlük yaşamda en azından bir porsiyon yenmeye değer bir besin.
  • sık ögün
    az yemek
    cok hareket

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.