Şimdi Ara

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması için Destek Olur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2000 yılında 'Kim 500 milyar ister?' adıyla yayın hayatına başlayan yarışmaya o zaman 13 yaşında olduğum için katılamıyordum ve 18 yaşıma girmeyi sabırsızlıkla bekliyordum. Babamla her bölümü kaçırmadan izleyip yarışırdık televizyon karşısında. O da beni 18 olunca sen de katılırsın diye teşvik ederdi hep. 17 yaşındayken babamı kaybettim kalp krizinden ummadığım bir anda.

    Sonra büyüdük ve kirlendi dünya. Hayallerdeki gibi olmadı. Defalarca başvurdum ancak bir türlü kısmet olmadı. Şimdi yarışmayı izlerken 2 senedir, 3 senedir bekliyorum yarışmayı diyenleri görünce gülümsüyorum. Ben 19 yıldır bu yarışmaya katılmayı bekliyorum. Hem katılırsam belki babam da çok uzaklardan beni izler ve bir yerlerde mutlu olur. 'Ben sana katılacaksın demiştim' der belki kendi kendine.

    O yüzden sevgili arkadaşlar aklıma change.org'da bir kampanya açmak geldi. Bu yüzden desteklerinizi bekliyorum. Sizin için 5 saniye benim için 19 yıllık bir hayalin gerçekleşmesine vesile olabilir. Şimdiden teşekkürler herkese.


    https://www.change.org/p/atv-kim-milyoner-olmak-ister-yarışmacısı-olmak-istiyorum?recruiter=9776303&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition







  • Bombos yarisma icin kastigim duyara bak herkesin babasi olecek herkesi babasi oldu diye yarismaya mi soksunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.