Şimdi Ara

Kindle Fire'ın ne gibi kısıtlamaları var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kindle fire almayı düşünüyorum bu ara fiyatı oldukça uygun ve güven veren bi marka. ama android yazılımında genele gore bazı farkılıklar var sanırım. tr'de kullanımı herhangi bir ek işlem, rom vs yapmadan ne derecede tatmin edici? normal androidden farkı ve eksileri nelerdir, internetten indirilen apk ların yüklenmesi mümkün mü? kısaca özet geçen olursa sevinirim. bir de tr fiyatının bu kadar uygun olmasının nedeni nedir?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafaunal

    arkadaşlar kindle fire almayı düşünüyorum bu ara fiyatı oldukça uygun ve güven veren bi marka. ama android yazılımında genele gore bazı farkılıklar var sanırım. tr'de kullanımı herhangi bir ek işlem, rom vs yapmadan ne derecede tatmin edici? normal androidden farkı ve eksileri nelerdir, internetten indirilen apk ların yüklenmesi mümkün mü? kısaca özet geçen olursa sevinirim. bir de tr fiyatının bu kadar uygun olmasının nedeni nedir?

    tr fiyatı normal fiyatına göre hiç uygun değil
    kısıtlamaları fazla fakat bi rom yüklemekle ve root ile normal bir tablet gibi oluyor
  • amerikadan alıp getirsem tl ile amerika içi kargo ücreti +vergisi dahil 310-320 tl gibi bi paraya geliyor. trde de 350 civarında satılıyor ve taksitle. performansına göre fiyatı kötüyse bilemem tabi ben sadece amerika fiyatıyla tr fiyatını kıyaslayarak konustum. fazla olan kısıtlamaları neler bunu bilmek istiyorum aslında. android telefonumu root, rom yükleme vs olmadan kullanıyorum ben ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. kindle'ın root,rom vs gibi işlemler yapmadan nesi kısıtlayıcı bunu bilmek istiyorum aslında.
  • hocam arayüzü Android değil tamamen başka bir ortam. Google Play Market yok Amazon Market var ordan uygulama yükleniyor ama içerik kısıtlı. Özetle Root ve Rom şart. Bakın şöyle bir inceleme varhttp://www.youtube.com/watch?v=PefhzAEn2QY
  • hocam sağolun. bu tarz bi inceleme arıyodum. izledikten sonra da biraz soğudum açıkcası. tr kullanımı baya bi sıkıntılıymış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafaunal

    hocam sağolun. bu tarz bi inceleme arıyodum. izledikten sonra da biraz soğudum açıkcası. tr kullanımı baya bi sıkıntılıymış.

    Root, Rom felan düşünmüyorsan alma, çünkü Amazon, Kindle'ı kitap, dergi tarzı şeyler için yaptığını açıkca söylüyor. Oyun felan oynayamazsın yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.