Şimdi Ara

King Çay makinesi şikayetim (Sakın kingden ürün alıp hizmet beklemeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce uzun araştırmalar ve incelediğim yorumlar sonunda King P315 Çay makinesini 399tl ye aldım. Ürün aldıktan 2 ay sonra alt kısmındaki soketten bozuldu neyseki 4 yıl garantili olduğundan servise götürdüm ve servis tamir etti, aradan henüz 7 8 ay geçmeden tekrar aynı sorundan arızalandı, servis ürünün tamir edilemez olduğunu aynı üründen ve sorundan sürekli şikayet geldiğini söyledi ve ürünü değişim-iade için fabrikaya gönderdi. Aradan 1 ay geçmesine rağmen fabrikadan dönüş olmadı ben fabrikayı arayıp durumu söylediğimde bana evet ürünün kullanılamaz olduğunu ve garanti kapsamında arızalandığı söylendi, ancak ellerinde aynı üründen olmadığını bunun yerine o anki fiyatı 130tl olan şu anki fiyatı 179tl olan K8500 modelini verebileceklerini söylediler.

    Gerçekten önce şaka yapıyorlar sandım sonra yetkiliye madem bunlar eşdeğer ürün o halde neden benim aldığım modeli 130tl ye değilde 399tl ye sattıkları sordum, tabiki mantıksız ve kem küm tarzı cevaplarla savuşturmaya çalıştı. Ben para iadesi istediğimi söylediğimde ise para iadesinin olmadığını ancak P315 modelinin stoğa girmesi durumunda o ürünü teslim edebileceklerini başka bir çözüm yolunun olmadığını söylediler.

    Şikayetvar vs şikayet platformalarına şikayet yazmama rağmen hiç bir çözüm sunulmadı, Tüketici hakem heyetine yazdım 4 aydır herhangi bir cevap gelmedi, bilmiyorum başka bir yolu varmı? Ürün 5 aydır fabrikada ve yenisi stoğa hiç girmiyor. Ne ürün iadesi ne para iadesi yapılmıyor ürünleri satarken 4 yıl garantili demeleri tamamen kandırmaca.

    Kafanızı şişirdim kusura bakmayın ancak bu firmaya karşı başka ne yapabilir hem bunu sizlere sormak hemde benim hatama düşüp bu firmadan ürün alıp mağdur olmamanız için bu konuyu açtım.







  • Halen beklemedeyim hiç bir gelişme olmadı müşteri temsilcileri artık numaramı ezberlediler telefonu açmıyorlar...
  • Ben de zamanında porselen demlikli bir elektrikli çaydanlıklarını almıştım. Porselen demlik geldiğinde dibinde kılcal çatlaklar vardı. Sanırım darbe almış. Ne yaptıysam değişime razı olmadılar. Çok fahiş bir fiyata yenisini satmayı önerdiler. Almadım tabii ki.

    Başka bir yerden 15 liraya aldığım gri-siyah bir porselen demlik tam uydu ve mecburen öyle hallettim.

    King markasında sorun yaşarsanız, sizi hep oyalayıp atlatırlar.
  • Aynen katılıyorum zaten şikayetvar da benim durumumda yüzlerce kişi var o 3 yıl 4 yıl garanti muhabbeti tamamen aldatmaca, adamlar kendi sitelerinde sıkıntılı ürünlerin satışını durduruyorlar stoğa o ürünler hiç girmiyor ama başka platformlarda king'in o ürünü satılmaya devam ediyor, yani parakende satmıyorlar müşteri ürün stoğa girince garanti kapsamında yenisini ister diye ama toptan satışa devam ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.