Şimdi Ara

Kingdom of the Planet of the Apes (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20th Century Studiosyoutube
    Director Wes Ball breathes new life into the global, epic, franchise set several generations in the future following Caesar’s reign, in which apes are the dominant species living harmoniously and humans have been reduced to living in the shadows. As a new tyrannical ape leader builds his empire, one young ape undertakes a harrowing journey that will cause him to question all that he has known about the past and to make choices that will define a future for apes and humans alike. “Kingdom of the Planet of the Apes” is directed by Wes Ball (the “Maze Runner” trilogy) and stars Owen Teague (“IT”), Freya Allan (“The Witcher”), Kevin Durand (Locke & Key”), Peter Macon (“Shameless”), and William H. Macy (“Fargo”). The screenplay is by Josh Friedman (“War of the Worlds”) and Rick Jaffa & Amanda Silver (“Avatar: The Way of Water”) and Patrick Aison (“Prey”), based on characters created by Rick Jaffa & Amanda Silver, and the producers are Wes Ball, Joe Hartwick, Jr. (“The Maze Runner”), Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed (“Mulan”), with Peter Chernin (the “Planet of the Apes” trilogy) and Jenno Topping (“Ford v. Ferrari”) serving as executive producers.
    https://www.youtube.com/watch?v=NQ_HvTBaFoo

    Son filmin devamı niteliğinde olacağını belirtilmiş.




  • Dün ben açacaktım açamadım. Sana kısmetmiş :)

    Sevdiğim bir seri. Bunu da izlerim. Merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en çok Mark Whalberg başrollü olan 2001 yapımı olanını beğenmiştim nedense. Sonrakiler pek sarmadı ama yine de yokluktan bir bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    Görünce heyecanlandım ilk aklıma gelen şey konu açmak oldu herkesin haberi olsun diye.  

  • Ama uğraşmamışsın ya. Youtube linki yapıştırıp gitmişsin :)

    Resmi posteri, filmden bir kaç sahne ve açıklama ekleyecektim, mobilde konu açmak zormuş, kabızlık yaptı sonra açarım dediydim sen kapmışsın :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    Valla ben birçok film konusunu mobilden açmış adamım, düşün çektiğim zahmeti.  Ama özene bezene açıyorum. Artık üşeniyorum konu da açmaya zaten etkileşim de olmayınca hiç değmiyor. Yeni neslin zaten forum kültürü yok, forumlarla işi yok. Burada 3-5 üye yazıyorsa yazıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Kasım 2023; 14:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Ben bu yüzden pek uğraşmadım 1-2 sayfa yorum gelecek zaten maksimum forumun sinema bölümü ölü maalesef. Çok ilgili meraklı kesim de zaten araştırıp biliyor her şeyi diğer herkes izleyip yorumunu atıyor gidiyor o da toplamda 3-5 sayfa oluyor marvel - dc filmi falan değilse.  İşten müsait olabilirsem konuyu güncellerim detayları buldukça ama.

  • Apessssss homee!
    Humanssss home!!!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Gerçekten öldü forum kültürü. Millet hap bilgi alıp sıvışıyor. Uzun yazı sıkıyor artık. Sinema kültürü de ölüyor artık dijital platformlar sayesinde. Her film izle geç oldu. Birini izlerken diğerini merak edip izlediğin filme odaklanamıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben burdan takip ederdim hey gidi günler. Duyuru oldu mu düşerdi. Şimdi filmin fragmanı çıkmış anca haberim oluyor. Bu filmi de twitter’da mı ne gördüm. Ben eski kafa kaldım galiba, buraya bir tür bağlılığım var, sosyal platformlarda sinema sayfası bile takip etmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    Öyle öyle. Dede olduk dede, azizim.   Aslında yine birtakım ortamlar var ama ortamlar bölündü. Discord'lar, Whatsapp grupları, Telegram grupları, yine sosyal medyalarda kendi içlerinde bölünmüş gruplar vs adını bşle bilmediğim veya yeni duyduğum sinema uygulamaları. Aslında Discord'a alışsanız hiç fena değil ama tabii ben Discod'u film vs için kullanmıyorum.


    Evet dijital platformlar filmlerin kalitesini biraz düşürdü gibi ama yine de bu platformlarda da güzel şeyler çıkabiliyor. Ama yapımlar birbirlerine çok benzer oldu. Farklı bir şey açıyormuşsunuz gibi bir şey izlerken benzer bir şeyim lacivertini izliyorsunuz.  İsimler, yerler, mekânlar değişiyor sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Trailere bakınca çok kısa sayılacak bir süre içerinde insanlığın bu kadar geri , maymunların ise ileri gitmelerini neyin sağladığını neyle açıklayacaklar merak ettim.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Yazı bombardımanı oluyor onlarda. Yine derli toplu, sistematik olarak aradığın yorumu bulacak sistem; forum ve sözlük sistemi bana göre. Sözlüğü takip ediyorum burdan ayrı. Sözlük ve burası yetiyor bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.