Şimdi Ara

Kingston, HyperX'in 10. yılına özel iki yeni bellek kiti daha tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Kingston, HyperX'in 10. yılına özel iki yeni bellek kiti daha tanıttı










     

    Kingston, yüksek performanslı bellek kitleriyle tanınan HyperX serisinin 10. yılı şerefine hazırladığı yeni bellek kitlerini tanıtmaya devam ediyor. Kingston, bu kapsamda HyperX Black ve HyperX Beast olarak adlandırılan iki yeni ürünü HyperX ailesine dahil etti. Özelleştirilmiş soğutucu tasarımlarına sahip olan bellekler için Kingston, kullanıcılarına farklı özelliklere sahip çok sayıda model sunuyor.




    Bu bellek kitlerinden ilki HyperX Beast, ikili ve dörtlü kitler halinde 8 GB'tan 64 GB'a kadar değişen kapasitelere sahipken, 1600 MHz ve 2400 MHz arasında değişen saat hızlarında karşımıza çıkıyor. HyperX Black ise, 4 GB ve 8 GB'lık modüllerin yanı sıra, 8 GB ve 16 GB'lık çift kanal kit ile 1333 MHz ve 1600 MHz arasında değişen saat hızları ile sunuluyor. JEDEC'in DDR 3 bellekler için belirlediği standart voltaj değeri olan 1.5v ve 1.6v değerleri arasında çalışan bellek kitlerinin XMP profillerini desteklediğini ve ömür boyu garantiye sahip olduğunu da hatırlatalım.




    HyperX serisinin 10. Yılı için özel olarak hazırlanan HyperX Beast ve HyperX Black'in teknik özellikleri ve kapasiteleri hakkındaki detaylar şu şekilde:


    Kingston, HyperX'in 10. yılına özel iki yeni bellek kiti daha tanıttı








  • yazınızda veya görselde hata var bellek PCB'leri siyah değil yeşil, sadece soğutucu tasarımı siyah yapılmış. bilginize...

  • Çok karizmatik duruyor.

  • ddr4 çıkmayacak mı merak ediyorum...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniztoyota

    yazınızda veya görselde hata var bellek PCB'leri siyah değil yeşil, sadece soğutucu tasarımı siyah yapılmış. bilginize...

    "Our customers and fans have asked us to come out with HyperX memory featuring black PCBs to better match their system designs," said Larry Yang, HyperX business manager, Kingston. "We are able to match good looks with high performance. The black on black combination allows for easy pairing with any color component on the market."

    Belleklerin baskılı devre renkleri siyah. Yazıda veya görsellerde hata yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babacaka1234512

    Çok karizmatik duruyor.

    +1 bizdeki pc dede hyperx var DDR2 gerçekten güzel duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babacaka1234512

    Çok karizmatik duruyor.


    İstenilen performansı verdikten sonra çokta fazla karizmasına bakmaz kimse diye düşünüyorum.Tasarım olarak güzel ürünler orası ayrı.

  • Özellik ve tasarım çok iyi olmuş ama 64gb ram ne için kullanılacak onu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.