Şimdi Ara

Kiracı-Ev sahibi Anlaşmazlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Ev sahibi evini kiraya vermek için ilan veriyor.Fiyat da şartlar da musait olduğu için hemen kiracı adayı geliyor.Ev sahibi kiracıyla belirsiz süreli kontrat yapıyor ( kiracıyı da mağdur etmemek için ) evin banyosunda su hattı için bana 5-6 gun ver sonra ev senin diyor.Tabi bu arada kontratla beraber depozito da alınmış çünkü ev eşyalı.Yalnız bu olaydan sonra emlakçı kiracıya gelerek yabancı bir mühendisin ev aradığını kiranın da aylık bazda çok yüksek olduğunu bildirerek ev sahibinin evini istiyor.

    Ev sahibi hemen ilk kiracı adayını arıyor yarın goruselim depozitonu da geri vereyim diyor.Olayın sebebini de çok net olarak açıklıyor.

    Bunun akabinde ilk kiracı adayı ev sahibini yasal olarak şikayet ediyor.Mağdur oldum diyor.


    Şimdi kira kontratına ev sahibi mal sahibidir ve önceden ( en az 3 gün ) kiracı adayını uyararak ve depozitosunu geri vererek ( eğer alınmışsa ) kontratı feshetme hakkına sahiptir yazılmış.

    Bu durumda kim haklı kim haksız?







  • onaylı sözleşme varsa dava edeiblirsin.
  • ev sahibi taraf benim.beni şikayet etmişler mağdur olduk diye.mağdur olunacak birşey de yok çünkü tadilat ve eve giriş için ön görülen süre bitmeden kiracı adayını uyardım ve parasını geri verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.