Şimdi Ara

KİRACI SORUNU YARDIM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi günler,

    Bize ait Mülk ile 2012 yılında işyeri atölye A isimli kiracıya verdik kira kontratı elimizde resmi ve kısım kısım ödeyebildi, 1 sene sonunda işleri kötü gitmeye başladı ve kira kontratı bitmeye yaklaşınca yeni kontrat istedik, bu arada yeni bir ortağı olduğunu ve şehir dışında olduğundan kiraları o yatıracağını ve cep numarası verdi. Bu arada kira kontaratı yenisini iştiyoz devamlı ve istediğimizdede yarım yarım yatırdı parayı atmden kayıtsız isimsiz yatırıyorlar devamlı dışardayız diye.Tamam ondada bizim hatamız var diyelim, En sonunda bize yeni B ismine ait Bir kontratı ve tedaşa yeni sayaç alımına ait borcu ödenmemesi durumunda borcu üzerimize alacağımıza dair tedaş'a verilmek üzere taahhütname geldi elimize imzala diye. Bizde A ve ortağından Kontratı beklerken B kişisi kimdir diye imzalamadık geri gönderdik. Tabi A ve ortağı bizi oyalıyor devamlı yurtdışındayım diye , Sonra biraz araştırmayla B kişisine ait Mülküme ait izinsiz yeni sayaç takılmış, Meğersem A ve ortağı mülkü kiralamış ve Depozito almış ,B kişide hesabımıza para yatırmış ve elektriğe yaptığı masrafı düşmüş, B kişisinde Kontrat var adımıza (sahte imzalı ve bizim tcyide eksik yazmış) . Doğal olarak A ve ortağına ulaşamıyoruz şimdi , A kişisisin bilgileri elimde mevcut ama ortağını sadece cep numarası var, A kişisisini aradığımda yalan dolan ben ayrıldım falan filan, B kişi yeni sahte kontratlı kişiylede yerinde konuşmaya gitdim A ve ortağından Ücret ödemiş ve masraf yapmış ama elinde evrak falan yok Oda dala vere içinde (o öyle etdi bu böyle etdi) konuşma var sadece resmi kayıt hiçbir şey yok, Sadece Bize ait olan Sahte imzalı kontrat var gözümlede gördüm ve elimde bir nüshasıda gelmedi. Şimdi Nasıl bir yol izleyeyim, Sahte Bizim haberimiz olmadan kira konratı var, Hadi B kişişide mağdur diyelim onu koruyalım diyorum ama oda dala vere içinde Biraz sorguladık İşgal durumuna ait ihtarname çektik, şimdi nasıl bi yol izleyeyim A ve ortağı ve B (yeni kiracı sahte imzalı) Hepsini mahkemeye veriyimmi, Yoksa B kiracısı ile yeni kontrat yapayımmı Yapıcı bir yol izleyeyimmi (buarada resmi hesaba para yatırıyor)ama konrat yapana kadar ödüyorsa, bizim yapdığımız kontratıda kabul etmesse İşgal ihtarnamesinide çektik ne yapayım yardımlarınızı bekliyoruz. Bu arada Mahkeme Masraflarını bilmiyorum kimi 3000-5000-10000 bulur diye ben bu sahte kontratlı kişiyi çıkarmak istiyorum. Depozito ödedim diyor ve ilk ayı yatırdım diyor. Parada malum fazla yok ne yapayım birde avukatlar karta çekim yapıyormu,

    Not: Mahkemeye A ve ortağını mahkeme versem elime ne geçer Sahtecilik ve cüzi bir kira borcu haricinde yurtdışı yaşağı veya hapis cezası verilebilirmi. Çünkü dolandırıldık siciline işlesinki başkalarının canını yakmasın.

    Bu arada Ticari anlamda Sektörü bildiğimiz için iyi niyet etdiğimiz için böyle oldu kısacası bizim derdimiz para değil artık, Dolandırılmak ve bunun önüne geçmek.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.