Şimdi Ara

Kiralık araç park halinde iken çarpmışlar? Ne yapmam gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hayırlı forumlar. Kendi aracım ile kaza yaptığım için kasko bana 15 gün süre ile ikame araç tahsis etti. Bu kiralık rent a car aracı fakat park halinde iken sol arka kapıda ezik gördüm. Bilgi sonucunda polisin gelmesi gerektiği söyleniyor kiralık araç olduğu için. Polisi bugün sabah aradım fakat gelmedi! Yani ortada başka bir araç olmadığı için çağlayan adliyesinde 4. kata çıkıp, oraya dilekçe yazmam gerektiğini söyledi. Rent a car firması ise tam tersi polisin gelmesi gerektiğini söylüyor arada kaldım. Sabah aracı teslim etmem gerekiyor ve üzerinden bir gün geçmiş olacak araç hâlâ park halinde. Çarpmışlar dediğim de muhtemelen taş ya da başka bir şey parmak büyüklüğünde eziklik var ve boyası çıkmış o kısımın. Şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar üzerinden gün geçti fakat benim suçum değil? Yardımcı olursanız sevinirim.







  • Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    resimlerini çekin kasko firmanızla görüşün kasko firması kaskosuz araç yollayamaz.
    polis genelde anlaşmazlık durumunda gelir yada yaralamalı ağır kazalar gibi. yoldan bi polis geçerse şanslısınız:)
  • Polis gelmem dese de geliyor, keşke daha erken gorseydim konuyu. Polise rent a car aracı olduğunu soyleseniz gelir, en kötü olayın olduğu yer hangi karakola bağlı ise o karakolun önüne aracı çekip tutanak tutturabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    En mantiklisi.
    Beyan edince araci götünce tutanak tutuyorlarmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    Polis gelmem dese de geliyor, keşke daha erken gorseydim konuyu. Polise rent a car aracı olduğunu soyleseniz gelir, en kötü olayın olduğu yer hangi karakola bağlı ise o karakolun önüne aracı çekip tutanak tutturabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

    Adamlar gelmiyor biz tutmuyoruz diyor nasıl iş anlamadım arkadaşlar karakola dediğiniz gibi danışayım şimdi bir sürü ailevi durum içerisinde bir de bu durum ortaya çıktı ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.