Şimdi Ara

Kırıkkale Üniversitesi yurt tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gelecek sene Kırıkkale Üni. düşünüyorum,aklıma bir soru takıldı,Ankara'dan her gün git-gel yapmak istemediğim için yurt düşünüyorum bugün bizzat Kırıkkale Üni. gittim gezdim gördüm,orada yenişehir diye bir mahalle var öğrenci apartlarının olduğu bir yer,oradan apart tutmayı düşünüyorum hangi apartları önerirsiniz ve fiyatları nasıldır ?

    Ha birde unutmadan söyleyeyim,kampüs içinde Residorm diye bir yurt gördüm,oraya da baktık bana gayet düzenli ve temiz geldi,günde 3 öğün yemek çıkıyor,hem kampüs içinde olması hem de evdeki temizlik vs. işlerle uğraşacak olmamamdan dolayı cezbetti,tavsiye eder misiniz ? Oraya giden var mıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorkshire. -- 30 Temmuz 2016; 23:01:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up
  • Ben konuştum residormda bu sene yemek cikmayacakmis, kafeterya okul yemekhanesi vs diyor ama kazikci onu anladim okulla anlasmali zaten, ozel yurt bi tek residorm var, geri kalan hep apart. Apartlar 300-350 arasi, cogu iyi olan apartlar dolmuş haberin olsun. Ben bugun uzakta oldugum icin kapora yatirip kaydoldum birine, atlantis benimki. Cinsiyetini bilmiyorum atlantis bi kiz icin baya uygundu, apartlarda yemek olmuyor, ortak kullanim alani var mutfak yapabilirsin ya da hazir yiyebilirsin. Benim apart 4 kisilik, her odada 2 kisi kaliyor. Oturma odasi tv banyo mutfak tuvalet ortak alan diye biliyorum 350 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,sonuç belli oldu konya selçuk üniversitesini kazandım,orada vakıf yurdunda kalacağım hepinize çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi aksamlar arkadaslar... Kirikkaleden yenisehirden bir apart almaya cok yakinim.. Eger bilen eden varsa yorumlarini dinlemek isterim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tabii ki yapılır 1 saat yol mu allah için ya. İstanbul gibi illerde okula gidip gelenleri düşün 1 saat gidiş 1 saat gelişte ne var ki. Bende Ankaradayım Kırıkkaleye git gel yapıyorum. Arkadaşım Atılım Üniversitesine 1 saatte gidiyor zaten. 1 Saatlik yol için evinden rahatlığından niye vazgeçesin. Yapılmaz çekilmez diyenler rahatlığa alışmış insanlar. Emin ol çok göreceksin evde ailesiyle kalanlar yurdu ayrı evi, ayrı evde ve yurtta kalanlarda ailelerinin yanında kalmayı tercih ederler. Kuzenim İstanbulda 2 saat gidiş 2 saat geliş yapıyor 3 yıldır. 1 Saatlik bir yol insanı yormaz alırsın eline telefonunu müziğini dinlersin dizin varsa 1 bölüm izlersin bukadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.