Şimdi Ara

KIRIKKALE YOLCUSU KALMASINNNN!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bi arkadaş ev kiraları ucuz demiş o kiralar size ucuz değil normalde 300 se öğrenciye 500 dür 500 se 700 dür :)
    ben 3 yıl orta okulu kırıkkalede okudum tek öğrendiğim yer ZAFER CADDESİ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mozza123


    quote:

    Orijinalden alıntı: civil_kku

    OKULLA İLGİLİ...

    1 - Üniversiteyi kazanınca öğrenilmesi gereken ilk kelimeler: hacı abi, bacanak, baco, baccio, baggio, topraaaam, gardaş, a.q., la gah!!

    2 - İlk dikkat çekenler: Yıllardir 1 cm bile buyumeyen agaclar, çöl, pis bi hava, sinir bozucu yerleşim düzeni, mide bulantısı.

    3 - En çok söylenen söz: Offff Bunaldım!!

    4 - En çok küfür yiyenler: İmam hatip e anons yapılmasına rağmen dolu gelen dolmuşçular..

    5 - Çömezlerin azından düşmeyen laf: Lan biz naapacaz 4 sene burda!!!

    6 - 2. Sınıfların azından düşmeyen laf: Olsun la kötü mötü ama muhabbet güzel içioz işte hergün!

    7 - 3. Sınıfların azından düşmeyen laf: Kaç ders alıyon?

    8 - 4. Sınıfların azından düşmeyen laf: Olum bu okul 1 sene daha uzarsa intaaar ederim!!!!

    9 - En yakışıklı kantinci: ilhami abi

    10 - Muhendislik te kız yoktur.

    11 - Fen edebiyatta kız çoktur, güzellerdir, sevecenlerdir,canlarım benim

    12 - Eğitim de bakımlı kızlar vardır, ama artislerdir, ayarlamak tehlikeli ve zordur, orada kızın elinden tutmak yanlıştır, sarılma tehdit, opmek sopa yeme sebebidir. Zaten ordan bi kızla başlayan ilişkiler genelde evlilikle sonuçlanır.

    13 - Iktisatta felaket çok kız vardır, yeteneğe göre ayarlama potansiyeli yüksektir.

    14 - Yüksek okulda kız varmıdır yokmudur bilinmemektedir, zira giden gelmiyor, acep ne iştir?

    15 - Muhendislikte erkek çoktur, paralısı, parasızı, çapulcusu, cixi, yakışıklısı, çirkini, vasatı, biseksüeli, homoseksüeli, hepsi vardır. En çirkin kız bile kendine geleceği parlak bi mühendis bulabilir.

    16 - Eğitimdeki erkeklerin büyük çoğunluğu ya reistir ya da teşkilattadır. Zaten az erkek vardır, bi kızla çıkmadan o sınıfın reisinin rızası alınmalıdır.

    17 - Fen edebiyatta alem adamı coktur, çevir bitanesini hadi içelm de hemen gaza gelir.

    18 - Iktisatta kız fazlalığı yüzünden çok süslü erkek vardır.

    19 - Yüksek okul kurtlar vadisidir, action, ihanet, kan, tutku, ihtiras hepsi vardır.

    20 - Muavinler ter kokar, insanla "la" "şşş saaa diom" şeklinde konuşup, adamı çıldırtırlar.

    21 - Yapılacak tek aktivite hiçbir aktivitenin olmadığı gerçeğinin tartışılmasıdır.

    22 - Okulun etrafında bi kaç saçma kafe vardır, 318 de guzel partiler olur, ama alkol yoktur. Kola ve fantayla kafa olunup dans edilen tek universite burasıdır.

    22 - En keyiflisi, 4 erkek oturup önce bi abaza muhabbeti patlatmak, ardından da eşli ihale ya da king oynamaktır.

    23 - Yolculuk sırasında sana yüzü dönük insanlarla 90 km kesişirsin, şanslıysan karşı cinsindir, değilsen 4387 yaşında amcadır.

    24 - Ankara dönüşü çok güzeldir, Manhattan a gelmiş gibi olursun.

    25 - Her bayram servisçiler ağız birliği yapıp 3 gün boyunca fiyatı ikiye katlarlar, kimse ses çıkarmaz.

    26 - İnsanlar kırıkkaleden ayrıldıklarında artık "k" yerine, "G" ve "H" harflerinin birleşimini kullanıyorlardır...

    ör:/ hukuk = hugughhh
    kaç? = ghaç?
    kırıkkale = gırığınkkale



    Hocam tıptan bahsetmemişsin, ora nasıl?Kırıkkale tıpı kazandım ama bu konuda yazanlara göre okul okul değil:D



    Tıpı kazanan arkadaş sana acıdım 6 yıl k.kalede yaşayacaksın ama bi yandanda sevindim yeni ünv.te hastenesi yapılıyo ve k.kaledeki hastaneler son derece güzeldir. Devlet hastaneleri özel hastahane gibidirler.
    Okurken öyle ilginç hasta vakalarıyla karşılaşcaksın ki şaşıracaksın dünyanın hiç bir yerinde olmayn hastalıklarla karşılaşcaksın. Yüksek ihtisas hastenesine git ordaki yazıları oku çok ilginç hastalıklar var k.kale insanında. Psikoloji alanında uzmanlaş eğer öyle birşey varsa. Burdaki insanların çoğu pskilojik rahatsızlıkları vardır. Ama sana tavsiyem oku burda git ankara da adam gibi insan gibi yaşa. K.kale de doktor olmuşsun olmamışsın neye yarar. gün gelecek ayda 6 milyar para kazancaksın, k.kale de harcayamadıktan sonra neye yarar paran çünkü harcayacak yer yok. git ankara da yada kafana estiği güzel bir yerde yaşa.




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozza123 -- 17 Mayıs 2012; 16:05:33 >
  • Kırıkkale tıp fakultesi berbat bir yer ama kampüsün içine yeni fakülte yapılıyor 1-1.5 seneye biter ben gidip gezmiştim birçok üniverstenin tıp fakültesinden iyi olacak orası ayrıca eminbaba2 bazı yerlerde haklısın ama kırıkkalede para harcayacak yer yok demişsin kırıkkale'de Terminal Tarafında yapılan ev fiyatlarından haberin var mı ankara'da dikmenle emek le nerdeyse aynı fiyat diğer birçok semtindende pahalı.Para harcayacak birçok alan var yani kazandıktan sonra harcaması sorun olmaz:)
  • up
  • eee geldinizmi k.kale ye nasıl buldunuz ...P
  • Geldim geldim... Üniversite güzel büyük.. Şehir de fena sayılmaz öyle abarttığınız gibi bir izlenim yakalamadım ilk günden.. Güzel olacak İnşallah bakalım.. Yurda kaydoldum...
    Ayrıca bilgiler için sağolun..
  • bende kku deyim matematik 2. öğretim 4. sınıf. elimden geldiği kadar yeni arkadaşlara yardımcı olmak isterim... hatta tüm kku DH tayfasıyla birlikte toparlanıp içeriz =)
  • Kırıkkale türkiyenin 81 ilinde mevcut olan adeta başka bir ism yok muş gibi sürekli konulan "Zafer Caddesi" ve "Cumhuriyet Meydanı" vardır.Bu caddeler kırıkklenin can damarlarıdır.Adeta venedik sokakları gibi canlı nezih ve sessizdir.Araç trafiğine kapalıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ateşkes

    Kırıkkale türkiyenin 81 ilinde mevcut olan adeta başka bir ism yok muş gibi sürekli konulan "Zafer Caddesi" ve "Cumhuriyet Meydanı" vardır.Bu caddeler kırıkklenin can damarlarıdır.Adeta venedik sokakları gibi canlı nezih ve sessizdir.Araç trafiğine kapalıdır.


    Tekrar düşün...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose


    quote:

    Orijinalden alıntı: ateşkes

    Kırıkkale türkiyenin 81 ilinde mevcut olan adeta başka bir ism yok muş gibi sürekli konulan "Zafer Caddesi" ve "Cumhuriyet Meydanı" vardır.Bu caddeler kırıkklenin can damarlarıdır.Adeta venedik sokakları gibi canlı nezih ve sessizdir.Araç trafiğine kapalıdır.


    Tekrar düşün...

    Tiiiye aldığımı anlamış olmalıydın :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exelance1988

    bende kku deyim matematik 2. öğretim 4. sınıf. elimden geldiği kadar yeni arkadaşlara yardımcı olmak isterim... hatta tüm kku DH tayfasıyla birlikte toparlanıp içeriz =)


    k.kale de öyle kafaya göre iç bakalım topluca :D burda içenler genelde gizli saklı yerlerde, ırmak köşelerinde fln içerler
  • Kırıkkalenin yeni öğrencileri naptınız bakalım memleket nası :D anlatın k.kale yi :D
  • arkadaslar okudugum yorumlara inanamadim suan? bence bu forumda takilanlarin yarisi turkiye hakkinda bilgi sahibi olan yok nerdeyse?
    ben kirikkaleliyim turkiyenin yaklasik 50-60 sehrini gordum ama kiyas edilebilecek bi kac tane? ama insanlar kolaya kacmis kirikkaleyi buyuk sehirlerle kiyaslar daima demekki kirikkale buyuk sehirler siralamasinda? anlatilanlari yarisi yalandir inanmayin. herkesin cebinde silahla dolasiomus hatta kalsnikofmus
    eminim bu adamlar kalasnikofu hic gormedi counter strike oyunu haric. pasalinin akibetini yazmislar adam her gun sokakta. sonra nerden yazdiklarinizi ogrenebilir miyim? cincin mamak kirikkaleye mi gelmis yeni duydum? ben 4 yil lisansimi bursada 2 yil masterimi ankarada yaptim. insanlarin sokak ortasinda sevismeyi opusmeyi tasvip etmemesi irticaysa irticaciyiz? millet kirikkaleden kacmak icin universite kazanmaz kendi bolumleri varsa gitmez bile cok ii universite olmadigi surece? buralari irakla afganistanla bir tutan arkadaslar turkiyenin hic biyerine cikmadan yasamis hatta haber dahi izlememis. bana turkiyede ogrenciye ii davranilan bi sehir soleyin butun sehirler ogrenciyi yolunacak kaz gorur bu sadece kirikkalenin deil turkiyenin ayibidir. yabanci gelmez 50 yilda bi elin parmagini gecmez dien arkadaslara sadece bana gelen misafirlerin sayisi en az 20 ve kirikkalede konaklayan kapodokyaya gitmek icn yola cikanlari gezdirdigim insanlarin irklari milletlerini ve sayilarini hatirlamam zor o kadar var yani. Cumhuriyet sehri olan kirikkalede tarihi eser yok die bu mu problem cunku zamaninda buralar kizilirmak havzasiydi biraz okuyun ogrenin. yurtlara problemli dienler turkiyede ozgur yurt yok yarisinda sagci baskisi yarisinda solcu baskisi var ozgur yurt soleyin? yabanci sermaye yok dien arkadas turkiyede tesvik kapsamina alinmasi icin 47 sehir teklif edildiginde 46si onay aldi sadece 1 tanesi gelismis statude dendi ve verilmedi o sehir kirikkale? izmirde rafineri var ora tehlikeli mi? roketsan ankarada ankara tehlikeli mi? kirikkalenin ustunde hava boslugu var F16yi hayatinda kac kez gormus bura diyarbakir mi? zafer caddesine laf edenler hangi kucuk sehirde merkez gelismis hepsinde tek cadde var. ornek balikesir,aydin,manisa,kirsehir,yozgat,sivas,edirne,karabuk,kastamonu,nevsehir, daha sayyim mi? arkadaslar siz bu sehre okumaya geldiginizi unutmayin! burda bar yok club yok okul war kimse size okuyosunuz die kotu davranmaz. sorunlu insanlar heryerde var ben bursada okudum ora cennetmiydi ankara keza ole. istanbulu bilen bilio zati kendinize gelin bilerek konusun bos konusmayin. bi sehirden beklentiniz neyse onlari yazin bizde kirikkaleden anlattiginiz kadar utanalim hakliysaniz. sigara ve uyusturucu istatistigi veren arkadasa gelince ozelden hangi lisede okudugunu solede kimlermis ogrenelim turkiyede sigara her yerde icilio ama uyusturucuyu o kadar adam bulamaz bile kirikkalede sallama? ben sana buyuksehirlerin yada diger sehirlerin istatistiklerini cikartirim kirikkaleye kurban olursun.....




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.