Şimdi Ara

Kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu yakalandı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

    Kim diyormuş? Söyle en az bin TL atacağım. Kazanırsam şeref sözü 500 TL'si senin. Kaybedersem tüm sorumluluk benim. Hadi söyle, nerede varmış.

  • Devir dönmeden anlaşarak en mantıklı olanı yapmış. Ben olsam ben de öyle yapardım.

    Biraz komisyon atarsın bakkala hop siyah poşetin içinde bira ve soğuk cüzdanınla sahil kenarındasın. İnterpol falan da kalkar oh missss.


    Devirden kastım yaz/kış devir daimi yanı yanlış anlaşılmasın ahahaaha




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar.Kerim -- 31 Ağustos 2022; 20:43:17 >
  • Demektir neymiş Türk kripto para borsalarına güven olmazmış ve kripto yapılan en güvenli borsa Binance imiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de burda bi 500 TL'm falan vardı alabilir miyim acaba ya?

  • Aha seçim malzemesi geliyor. Seçime alet etmezlerse bu konuyu bende bir şey bilmiyorum. Milletin paralarını bile iade edebilirler oy uğruna.

  • Kurguya puanım 10/9

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

    Alakası yok. Konuyu hiç bilmediğinden, buraya para kaptırdı olarak görüyorsun durumu. Öğrenmek istersen buradayım.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Teknik olarak thodex mağduru diye kimse yok. Çünkü muhtemelen bütün kayıtlar silindiği için ulaşılamaz durumda. Bunun yanisira paralar çoğunlukla tl değil de kripto para olarak tutulduğu için kimin ne kadar parası var bilinmiyordur. Mağdurlar önce mağdur olduklarını ispatlamalari lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto paralar arkasında devlet güvencesi olmadığı müddetçe çürük tahtadır. Böyle bir gecede vurgun yapar kaçarlar işte. Kurucusu yakalanmış olsa bile o paralar geri dönmez artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    kıyamam sana, tosuncukvari biri seni de mi üttü.

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Neticede bir dolandırıcılık bir mağduriyet yokmu?

  • joven kullanıcısına yanıt

    Dolandırıcılık var ama bu insanlar daha fazla faiz veriyor diye, adını duymadıkları bir bankaya para yatırıyor gibi değiller. Ciddi reklam yapmış, manken falan oynatmış bir borsaya, güvenip para yatıranlar bu kişiler. Orada coin alıyorlar. Adam sonra kaçıyor. Aracı kurum gibi düşünebilirsin bunu.

  • Cem uzanla sedat Peker yakalanamıyor. Diğerleri patır patır yakalanıyor. Sanırım sadece parayla bir yere kadar kaçabiliyorsun, asıl mesele nüfuz sahibi olmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse leydi Gaga oynatsın tanıtımlarında sonuçta sazanları avlamak için olta atmış szanlarda bu oltaya gelmiş.

  • Sen teslım ol bız senı buraya gelınce hallederız yakalanması bu yoksa X bakanımızın ogluyla ortak bı arkadasın bu kadar sure yakalanmaması arnavutluk gıbı ufacık ulkede manıdar neyse parası gıdenlere hayırlı ısler

  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    İnsanın ruh sağlığı bozulmaya başlamışsa her şeyi yapar. Az kazansın, çok kazansın fark etmez. İster geçinemeyen ister geçinebilip borcu, harcı olmasa da depresyona giren nereye kadar böyle geldik, gidiyoruz minvalinde insanlar bazen o kadar ruh sağlıklarını kaybedebiliyorlar ki intihara bile kalkışabiliyorlar. Haliyle bu tarz kumar vari kredi veya malı, mülkü satıp girişme o ruh hali içerisinde ekstrem veya absürt bir şey değil ne yazık ki.

  • maarem tam sizi anlatmış! şizofrensiniz vesselam!🤣😂
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    onlarada sıra gelecek, boşuna umutlanma

  • X adında bir coin çıkartsam.Yerli yabanci tüm telegram kanallarindan umut vadeden en temel duzeyde bir algı haberi yayınlasam.Emin olun ilk haftada binlerce ilerleyen sürecte belki milyonlarca kişi bu coinden alır.Sonra elde ettıgim bu sermayeyi change edip topuklasam ben neci olurum.Dolandırici olurum.Yatırimcilar neci olur magdur.Gerçekte olan şey ise dolandırilmak isteyen birkaç bin kerizin bu potansiyeli görüp degerlendirmek isteyen bir deha ile yapmiş olduğu dijital etkileşim.Tarihte bu şekilde yapılmış teması farklı olan özünde aynı amacı güden düzinelerce örnegi vardır bu olayların ve bitmez de.Cunku neden taraflardan biri kapanı kurar.İçine yemi atar.O yemi yiyen bir av illaki çıkar.Kaçınılmaz birşey bu.Av olmayacaksin aklını kullanacaksin sezgilerini kullanacaksin.Basit düşunmeyeceksin.Kimse kalkıp aslan niye ceylana saldırdi.Aslan suçlu demez.Bak en guncel yakın örnegi Luna faciası.Luna ziyafeti demeliyiz aslinda buna.Açık bulan adam kafasini kullanan adam saldırı planı yapar ve harekete geçer.Sen bunun creator ekibisin sıradan birileri degilsin sen bile çakmadiysan av olduysan normal insanlar neden olmasin.Bu döngu boyle gider.Kimse size avci ol demiyor.Ama en azindan av da olma kardeşim.Insanlar herseye hemen inaniyor.Tamahkar ve hırs senin düşmanın.Zaaflar..Bir olaya dahil olacaksanda risk planlamasi yapıcaksin.Bu devirde herşey bir risk.Adımlarini ona göre atıcaksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaNCeR91 -- 1 Eylül 2022; 17:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.