Şimdi Ara

KIRMIZI ET TAMAM DA BU TAVUK ETİ NEDEN BU KADAR PAHALI OLDU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
15.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben soyluyeyım banvitden aldığım haberlere göre banvit yurt dışına çok büyük ihracat yapıyor hatta geçen bayramda antalyada mal yoktu ellerinde tümünü yurt dışına yollamışlar antalyaya gelmedi boyle olunca biz türklere yine pahalısı kaldı herşeyin
  • Aynen kardeşim bende spor yapıyorum al benden de okadar. Yediğimi paylaşmak gibi olmasın bu almanyadan gelen dana eti. Fotoyu çift taraflı tavanın eti nasıl pişirdiğini soran spordan arkadaş için çektim. Tanıdıklarım gelmeye başladı almanyadan ne istersin diye sorduklarında eskiden viski derdim şimdi et getirin diyorum. Allah belalarını versin demekten başka bişey gelmiyor elden.

    KIRMIZI ET TAMAM DA BU TAVUK ETİ NEDEN BU KADAR PAHALI OLDU?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flonky -- 25 Temmuz 2017; 21:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bimde tavuk gogusu 13 tl kilosu kasaplarda 12 tl derisiz tavuk gogusunun kilosu iktidara b.k atıcağınıza gidin kasabınıza sorun nie bu fiyattan satıyon diye hainlerde pusuda bekliyo nerde böyle konular var doğruluğunu araştırmadan yazılan saçmamı değilmi diye bakmadan hemen girip hainliğimi yapıyım diye birbiriyle yarışıyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murtaza9912

    Bimde tavuk gogusu 13 tl kilosu kasaplarda 12 tl derisiz tavuk gogusunun kilosu iktidara b.k atıcağınıza gidin kasabınıza sorun nie bu fiyattan satıyon diye hainlerde pusuda bekliyo nerde böyle konular var doğruluğunu araştırmadan yazılan saçmamı değilmi diye bakmadan hemen girip hainliğimi yapıyım diye birbiriyle yarışıyolar

    Ulan 12 TL ucuz mu tavuk eti için yaşınız kaç bundan 10 sene önce kaç liraydı haberiniz var mı? Maaş artışı aşırı orantısız enflasyon artışı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 24 Temmuz 2017; 23:1:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuğun deil kemiksiz derisiz tavuk gogüsünün kilosu 12 tl orta seviye bir sporcu için günlük 5 tl lik tavuk eti yeterli oluyo zaten asıl mevzu her konuda hükümete yüklenilceğine bızım fırsatcı kendi milletini düşünmeyen bulduğu her fırsatta kazıklamaya çalışan elindeki ürünleri denize dokup kara borsa hesabı faiş fiyata satan şerefsizlerden bahsedin birazda hukumetin bir şey yapmasına gerek yok zaten bizim aç gözlü milletimiz herşeyi kendi başına çok güzel yapıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene daha kötüye gidiyoruz o yüzden eğlenmeye bakın. bu bu günleri çok arayacağız
  • Bir tavuk altı ayda yetişiyor yanı altı ayda ergenleşip tavuk olup yedinci sekizinci ayda yumurtlamaya başlıyor. Kilosu 17 lira aldıklarınız tavuk, 17 lira ancak iki hafta yem parasını karşılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murtaza9912

    Tavuğun deil kemiksiz derisiz tavuk gogüsünün kilosu 12 tl orta seviye bir sporcu için günlük 5 tl lik tavuk eti yeterli oluyo zaten asıl mevzu her konuda hükümete yüklenilceğine bızım fırsatcı kendi milletini düşünmeyen bulduğu her fırsatta kazıklamaya çalışan elindeki ürünleri denize dokup kara borsa hesabı faiş fiyata satan şerefsizlerden bahsedin birazda hukumetin bir şey yapmasına gerek yok zaten bizim aç gözlü milletimiz herşeyi kendi başına çok güzel yapıyo

    Kimi sorumlu tutalım birader. Yurtdışından mısır, arpa, buğday ithal ediyoruz. Tavuk ve diğerlerinin yemi bunlardan yapılıyor. Dolar arttıkçada bunlar zamlanıyor ve dolayısıyle tavuk zamlanıyor. Neden kendi ülkemizde üretmiyoruzda her boku dışarıdan alıyoruz, neden bu hükümet bizi dışa daha bağımlı ediyor. Neden neden neden!!!




  • Daha bunlar guzel gunlerimiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kaç yaşındasın da bana kardeşim ayakları yapıyorsun üslubunu bil. Deve sidiğini de babana içir terbiyesiz.

    Sana iktidarı savunan mı oldu hemen atlıyorsun ülkede kriz olduğunu hepimiz biliyoruz ama tavuk fiyatları bence gayet güzel. Genel fiyatı 8 lira civarında ben 5.95 den gördüm stok yaptım. 17 liraya tavuk alıyorsanız o sizin kerizliğinizdir. Burası dh burada genelde hesabını bilen insanlar olur sizin gibi kerizleri görünce şaşırıyoruz haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilosu 8 liraydı bi zamanlar ki çok uzak değil. enfilasyon lafı yapan arkadaşlar haplı geziyor galiba. enfilasyonun nedeni kim acaba? bırakın artsın.emekliler aç kalıp sürününce o facebooktan paylaştıkları oy pusulaları değişir bir bir .
  • 17 tl olan tavuk paketli tavugun ozel kesim taraflari gogus hala 12 14 tl civarinda ama tavuk pirzola 17 20 tl civarinda gecen kanat alacaktik 21 tlydi kilosu kirmizi etin tadi unutturuldu resmen zaten. Tavuktaki kıpırdanmalar insanlari rahatsiz eder ama tavugun alternatifi yok malesef. 6.95e 2 hafta once aldigim tum tavuk simdi 8.95 olmuş tum tavuk 20 tl civari yapiyor. Bu da 3 kisiyi doyurur. Tavugun fiyati 2 katina cikmadikca genel bir tepki beklemek yanlis olur ama fiyatlar degisiyor bu bir gercek. Markete giden anlar. Ben en cok konusulmasi gereken konunun zeytinyagi olmasi görüşündeyim nerdeyse 1 senede yüzde 50 zamlandi. Ben devlet olsam buna el atardim mutlaka cunku ilerde zeytinyagi yiyemeyen nesil olarak herkesin kalbine yabanci ulkeden gelen stentleri takmak zorunda kalacaksin bu da bir kulfet bence devlet icin. Bu tur konularda politika uretmekte biraz eksiğiz malesef. Tavuktaki ostrojenik miktardan kimsenin haberi var midir acaba. Veya yedigimiz o hindi tavuk veya dana yaglariyla doldurulmus salam sosis ve sucuklardaki nitrit nitrat miktarlarindan kimsenin haberi varmidir. Yiyecek demek ulkenin kaderi demek oyle ya da boyle ne saglik calisanlarinin ne de devletin herhangi kademesinin umurunda bu isler. Cesitli fast food firmalarina rant ugruna genclik satiliyor resmen etraf obez veya kilolu dolu farkinda miyiz boyle seylerin acaba . Tavuk bir konu dahi olmamali bana kalirsa . Siyah et ve balik eti politikasi uygulanmali bana kalirsa ama artik insanimiz kaniksamis durumda bu durumu nerdeyse zengin yemegi siyah eti alip mangalda veya tavada vs yemek . Balik yerken bile 15 tllik balikta pisip onumuze geldiginde ne lezzetsiz balikmis demiyor muyuz? Patates salca ve makarnadan ogun yapip yiyoruz malesef gercek budur. Onune gecilemeyecek bir diyabet ve tansiyon hastasi yığını oluştu ve oluşacak da .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şuan almanyadayım.

    O begenmediğimiz almanyada tavuğun kilosu 2 dana etinin kilosu 7 :)



    Paramızı çöpe çevirenler yüzünden kendi ülkemizde kırmızı et yiyemiyoruz. 1 haftadır almanyadayım. 1 haftada 4 kilo et yedim. Tek basıma. Cebimden cıkan para sadece 28 euro. Tl ye cevirince 108..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gögüs pahalı degil kemik yok içinde ama kanat aldıgın zaman %50 et %50 kemik tartılıyor
  • Çok basit arkadaslar.

    Tum canlı alemine bakin.

    Et ile beslenen hayvanlar daha zekidir.

    Bi kurt vardir, bi inek

    Bi bi sirtlan vardir, bi zurafa



    Ayni sekilde et yiyen bitkilerde cazip bir koku salacak sekilde evrimlesmis ve bekliyor avını



    Simdi insan et yemesse ne olur

    Kafasi calismaz

    O olursa ne olur

    Maglum parti oy alir



    Hadi selâmetle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı et niye tamam? Bu kafayla at eti bile yiyemeyeceksiniz
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı ikisi de canlı degil mi. İnsan disindaki hayvanlar bizim gibi varolduğunun farkında değiller zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Varolduğunun farkında olmamak konusunda bu kadar emin konuşmak saçma durum. Hadi eminsin, o durumda olan insanlarda var onlarıda mı öldürelim?



    Bir hayvanın çektiği acıyla bitkinin çektiği acıyı kıyaslaman ise ilginç. Hayır böyle bir kıyas yapıyorsan ikisinide düşün, ama yok. Bu garip düşünce tarzını nedense öne sürenler ikisinide yiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnan mersedes

    Varolduğunun farkında olmamak konusunda bu kadar emin konuşmak saçma durum. Hadi eminsin, o durumda olan insanlarda var onlarıda mı öldürelim?



    Bir hayvanın çektiği acıyla bitkinin çektiği acıyı kıyaslaman ise ilginç. Hayır böyle bir kıyas yapıyorsan ikisinide düşün, ama yok. Bu garip düşünce tarzını nedense öne sürenler ikisinide yiyor.

    Evet ikisini de yerim cunku ikisi arasinda bir fark yoksa ve ben aci cekerek olmek istemiyorsam yemek mecburiyetindeyim. Varoldugunun farkinda olmayan insan ancak mutasyonlar sonucu olabilir diye dusunuyorum bu da cok apayri bir konu. Varoldugunun farkinda olmamak konusundaysa suan boyle dusunuluyor ilerde daha dogrusu anlasilirsa onu kabul ederiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakim bey

    Baştan sona bütün lafların saçma.

    Spor salonuna 100 kg tavuk parası veriyorsun her ay koymuyor bir tavuk mu koydu.

    Ayrıca tavuk göğsü nerede 17 lira bütün tavuk nerede 12 lira?

    5.95 den bu öğlen bütün tavuk aldım.

    Bence tavuk f/p gıdası. Ona bari bulaşmayın.

    Nick mesaj uyumsuzluğu resmen.

    Sen nerde yaşıyon ya 5 liraya bütün tavuk almışmış. Aldıgın tavuk 300 gram heralde bütün tavugun kilogram fiyatını hatırlamıyorum ama tavuk bonfile yani göğüsün kilogram fiyatı bimde bile gecen aldıgımda 15 liraydı. Bilip bilmeden yorum yapıyosun. Ayrıca spor salonuna 100 tavuk parası verion bla bla. Demişşin bunu verebilir seni ilgilendirmez o. Lakin spor salonu ücretleri yasadıgım şehir için 70 tl ile 120 tl arası değişiyor. Nasıl 100 kg tavuk parası oluyor anlıyamadım. Tavuğu 1 liramı yaptın o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.