Şimdi Ara

KIRMIZI ET TAMAM DA BU TAVUK ETİ NEDEN BU KADAR PAHALI OLDU? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
15.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okeanos_1 kullanıcısına yanıt
    şu an et ve süt kurumunda kuyruklar oluyo. yani şimdi de et kuyruğu var.
  • Sizin yine iyi. Geçen pazar çoluk çocuk bi piknik yapalım dedik, banvit e gittim, kanat kilo 23 TL dedi, şok oldum. Kalsın dedim almadım ordan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın şimdi tabi kaçıncı sayfaya düşmüşüz belki çoğu kişi görmez ama açtım dolabı evde olanlardan çektim sadece bunun dışında olan fiyatları da yazacağım size artık ülkenin ciddi anlamda uyanması gerekiyor. Eğitim, siyaset, diplomasi, fetö, suriye, ordu vs. gibi durumları hatta ve hatta yok sosyal şartlarmış, tatilmiş, çalışma hayatıymış, hak, adalet, hukuk hepsini geçiyorum arkadaşlar artık karnımızı doyuramıyorum ne zaman uyanacaksınız.

    alın dediğim gibi elimde olan fotoğraflardan atıyorum şimdi sadece öyle lüks gıdalar üst düzey biftekler falan atmıyorum yani size bildiğin kıyma ve kuşbaşı et fiyatları... bunun yanında alttaki da newyork steak nerden baksanız 500gr'lık biftek anlayacağınız ve fiyatlar bu durumda kendiniz hesaplayın bulunduğum eyvalette minimum wage 10-11 dolar bandında haftalık 45 saat çalışıyor insanlar hesap edin maaşları ile kaç kilo alabiliyor bunlardan sizler kaç kilo alabiliyorsunuz bir küçük hesap yapın.



    kıymanın kilosu ise tamı yamına 8 dolar allah aşkına biz ölmüşüz ağlayanız yok hala halinden memnun köleyi oynuyorsunuz. olum sizin haklarınızı size rağmen savunuyor insanlar böyle bir saçmalık olabilir mi allah aşkına.
    https://www.dropbox.com/s/bmi0pnwyvbi2hdq/Photo%2024-06-2017%2C%2021%2043%2035.jpg?dl=0
    https://www.dropbox.com/s/bmi0pnwyvbi2hdq/Photo%2024-06-2017%2C%2021%2043%2035.jpg?dl=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 27 Temmuz 2017; 6:3:16 >




  • Nerde okadar pahalı yav ben Adana'da yaşıyorum 9 tl kilosu göğüsün her hafta pazar günü mangal yanar spor için De yoğurtlu bakla yerim arada farklı besin gruplarından protein almak iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu gene siyaset meydanına dönmüş.

    Ben asıl konu ile ilgili birkaç şey söyleyip kaçayım o zaman.

    Geçtiğimiz hafta itibarı ile Ardahan, Kars, Ağrı gibi illerimizde şüpheli kanatlı ölümleri başladığından o bölgedeki tüm kanatlıların itlafına başlandı.

    Ciddi oranda sayı.

    Bu da arzın az olması, talep fazlalığı, fiyatlarda artışı gerektiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOVOK POHOLO DOĞÖL SEN FAKÖRLEŞTNN.

    Nice beyin. Su 5 kuruştu Su 100 kuruş. Asgari ücret 20 katına çıktı mı ? Hayır beynin zor hesapları gerçekleri almıyosa 5 kuruşken ki ücreti 20 ile çarp bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH


    quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan

    Malum kesimin 3 ogun makarna bile yiyemedigi zaman gelene kadar beklemek zorundasın uzgunum.

    Sen aç kal malum kesim yok çomar yetti be ulan sizin kesim gelse ülke elden gider be tutarsızlar sizi birgünde şükür edin halinize bu kafalan zati ancak ötersiniz

    Oncelikle sunu belirteyim benim kesim diye bir şey yok. Kör olmayan herkes bunu düsunur. Senin kafadakilerin cogu kadir misiroglu takip eder genelde. Onun da keske yunan galip gelseydi diye bir sozu vardir. Simdi anlamissindir umarim ulke elden giderse kimin yuzunden gidecegini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    https://dogaevinizde.com/vivident-xylit-full-fresh-nane-aromali-sakiz-mega-sise-104-gr 10 TL Migros'tan alıyorum bunu çok uzun süre gidiyor orası ayrı tabii. Ama yurtdışında aynısı 2 dolar civarına geliyor bunun farklı modelinin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wtwt24

    işte insanlar bazen kendi söyledikleri yalana bile kendileri inanıyorlar.pişmiş kanatın kilosu son 3 yılda, 15,18,18 lira burda meze bedava içecek istersen ayran 2.5 tl. bu şu demek şimdi 38 tl hesap ödediğin bir yerden 2 yıl önce 20 tl'ye çıkma şansın yok.migros'u bırak bim'e bak ozaman pahalıysa migros.çünkü geçen sene bim'de kanat aynı bu seneki fiyatlardaydı şuan 16 tl galiba,geçen sene olsa olsa 15 tl'dir.

    Aslında buraya uzun uzun yazmıştım ama daha sonrasında göndermeden düşündüm ki anlamayacağınız için göndermeye gerek yok, bir de sizi yazdıklarımı algılamak için zorlamayayım boş yere.

    Ancak şunu söyleyim geçen sene 15 TL olan tavuk etinin kilosunun bu sene 16 TL olması imkansız.

    Bunun yanında 1 yıl öncesinde Migros'ta 59 TL indirimlerle birlikte alınabilen pirzolanın fiyatı bundan 10 gün öncesinde 71 TL civarındaydı. Gidip görebilirsiniz ve direkt olarak kasaplara sorun et fiyatları düşer mi? Diye bakın size ne yanıt verecekler.




  • o paraya bütün közde çevirme alınır altına bol pilavlı çıtır çıtır afiyetle yenilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Ulan spora para buluyon tavuğa mı bulamıyon yav he he

    Bu kafadakilerim verdiği oy ile benim oyum eşit olmamalı, bu mantığa göre şunu alıyoruz diye herşey pahalı olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dracofire kullanıcısına yanıt
    Madem o kadar pahalı geliyor sana o zaman spor yapmayacaksın. Kendi dediğine geliyorsun la, spor yapmak pahalı bir meslek haline geldi diyorsun. O zaman yapmayacan kardeş bu kadar basit, alacan evine bir sehpa birde ağırlık takımı evinde çalışacan hem salona para vermezsin hemde o parayla tavuğunu yersin. Bu arada her öğün tavuk yiyeceksin diye bir şeyde yok bende yıllarca vücut geliştirme yaptım. Sen günlük alacağın makroların hesabını hepsini hayvansal proteinden çıkarmaya çalışırsan zaten batarsın. 1 gün tavuk mu tükettin 2. gün tüketme kardeşim haşla 7-8 yumurta beyazlarını göm peynir meynir yapıştır. Bunun yanında mercimeğin nohutun protein değerleride yüksek ve gereklidir.
  • profil fotoğrafı güldürdü
    ben yıldım artık hüloğlar her yerde,aklıma gelmişken Aysun Kayacı dağdaki köylüyle benim oyum birmi demişti yemediği hakaret kalmadı köylü milletin efendisi vs neler cıktı sonra
    adam zararına üretim yapacak nerdeyse olsun biz kralız kafasında tanıdıklarım olmuştu kısacası bu millet halinden memnun Diken sevilirmiş misali
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Çomar al bak bakayım artmış mı artmamış mı ?




  • finocuk,migros tabiki sizi öpecek, biz sizin gibi fiyatlara migros penceresinden bakmıyoruz.hatta örnek verdiğim bim'den bile genelde almam pahalı diye,bizim yerel marketler'de her zaman ucuz olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murtaza9912

    Tavuğun deil kemiksiz derisiz tavuk gogüsünün kilosu 12 tl orta seviye bir sporcu için günlük 5 tl lik tavuk eti yeterli oluyo zaten asıl mevzu her konuda hükümete yüklenilceğine bızım fırsatcı kendi milletini düşünmeyen bulduğu her fırsatta kazıklamaya çalışan elindeki ürünleri denize dokup kara borsa hesabı faiş fiyata satan şerefsizlerden bahsedin birazda hukumetin bir şey yapmasına gerek yok zaten bizim aç gözlü milletimiz herşeyi kendi başına çok güzel yapıyo

    2 yıl önce 7 tl'ye alıyordum
    zamn gelince ve tepki gösterince hain mi olunuyor

    gerçek kimliğini göstersene aktroll
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Androit kullanici

    Malum kesim anlamaz

    Açlıktan iş yapamaz hale gelince oyle bir anlarlarki o zaman onlar herkesten çok hesap soracak. Yani umarim

    Şu ıslak rüyalarınızdan vazgeçin ya.
  • Alıntıladığın mesajdan o sonuca nasıl vardın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldenParsTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH


    quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan

    Malum kesimin 3 ogun makarna bile yiyemedigi zaman gelene kadar beklemek zorundasın uzgunum.

    Sen aç kal malum kesim yok çomar yetti be ulan sizin kesim gelse ülke elden gider be tutarsızlar sizi birgünde şükür edin halinize bu kafalan zati ancak ötersiniz

    Şükür ettim şuan bakalım yarın fiyatlar yarı yarıya inecekmi bekleyip görelim.

    sıcak hava kafa yapmış sana




  • Balik ye kardesim sardalya gecen kilosu 10 liraya bile dustu. Ayiklanmis halde gecen tarttim, yarim kilo rahat yemisim. Cok da lezzetli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.