Şimdi Ara

kırsal alan iss tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, büyükşehirde 12mbit olarak kullandığım ve memnun olduğum Türk Telekom internet hattımı yeni görev yerim olan ilçeye nakil ettirdim ancak burada bırakın 12yi 2yi bile görmekte güçlük yaşıyorum ve taahhüdüm de bitmek üzere. Öğretmen olduğum için okullar eğer online eğitime geçer ise bu hizla maalesef sorun yaşayacağım. Sizlerin tavsiyelerini almak isterim.

    Mesela airfiber diye bir şey var önerir misiniz? Bu arada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeyim hizmeti bu ilçede alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdvertisUCI -- 5 Eylül 2021; 12:29:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hocam öneri konusunda bir şey diyemem ama bir an önce gidip altyapı için dilekçe verin. Bir anda online eğitime geçersek türk telekom size sinir krizi geçirir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alt yapıyı kontrol ettirin. Komşularımızın hızıda böyle ise o internetden hayır gelmez. Superbox tarzı sistemlere bakın Airfiber hangi firma var? Tarifeleri nasıl?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bitmeden düzelmezse umut edip 2 yıl daha taahhüt vermeyin sakın. Mantıklı olan öncelikle diğer taahhütsüz iss lere geçmek hangisi konusunda önerim yok her biri bazen iyi bazen kötü. Onlarda da randıman alınmazda mecburen 4G modem artık tt mi Vodafone mu turkcell mi tercih edersiniz size kalmış turkcell çok pahalı ama o konuda artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.