Şimdi Ara

Kısa Film hakkında. Öneri/Tavsiye/Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Biz Kısa Film çekmeye karar verdik, tecrübeli tiyatro oyuncularımız, yönetmenimiz ve görsel efekt/kurgucumuz var. Ekipman eksikliğimiz var kiralama durumu felan olabilir.

    Yaklaşık 2 aydır yoğun olarak kısa filmle uğraşsakta, yazdığımız senaryoların daha iyisi olabileceğini düşündüğümüzden dolayı, senaryo sürekli olarak değişime uğruyor. Biraz da izleyicinin sıkılmaması adına izleyicide daha iyi bir izlenim bırakmak için çabaladığımızdan dolayı.

    Eğer siz bir Kısa Film izleseniz bunun konusunun ne olmasını isterdiniz?

    Fikirlerinizi bekliyoruz. İyi forumlar.



  • Valla kardeş kısa film için şunu söyleyim dram yapma yeter.Dram filmleri artık o kadar çok ki baydı artık.Ama bir macera filmi çeksen bu işi yürütürsün sana söyleyim.Ya da aksiyon.
  • Aile hukuku.
    quote:

    Eğer siz bir Kısa Film izleseniz bunun konusunun ne olmasını isterdiniz?
  • İstek üzerine film çekilmez dostum, öncelikle seyirci burada ne düşünür sorusunu sorduğunda takla atarsın, insanların ilgisini çekmek istiyorsan Vine çek film değil. Yazmak istediğin şeyi yazarsın, anlatmak istediğini anlatırsın. Sinemayı hadi senaryo yazalım çekelim şeklinde görmek hatadır. Belli bir edebi birikimi olmayan birazcık edebiyatı tatmamış adam zaten yazamaz senaryo. Bir hikayen yoksa anlatacak bir idealin yoksa gene yazamazsın. Sinema eğlence değildir, eğlenceli hiç değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.