Şimdi Ara

Kısa Süreli Kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bundan yaklaşık 1 ay önceye kadar internetim tamamen kopuyordu modem reset atıyor ve baglanması için neredeyse 5 dakika bekliyorduk daha sonra TTnet in ekibi geldi kabloları kontrol etti iki üç kabloyu değiştirdi ve internette biraz önce bahsettiğim düşmeler kalktı ancak;online oyun falan oynarken hemen düşüyor internette gezinirken bir linke tıklıyoruz mesela 2 3 kere ağ erişim hatası veriyor sayfayı yenileyince düzeliyor..Adslm hattımı fibere geçirdiler ancak modem alamayacagımı soyluyorlar..Acaba sorun nerdedir modemin verilerini eklıyorum arkadaslar eger hatla modemle ilgili bir skıntı oldugunu soylersenız bulundugum yerın müdürüyle konuşacagım direkt..

    Şimdiden teşekkür ederim..


     Kısa Süreli Kopma Kısa Süreli Kopma Kısa Süreli Kopma







  • Posmort3m kullanıcısına yanıt
    küçükçekmece'de misin? avcılar turk telekom'da çözüm masasıyla konuştum fiber'de sıkıntı varmış o bölgede stabil değilmiş
  • yok hocam malesef batman:)
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hat değerlerim iyi olmasına rağmen 36+snr, bazı akşamları 2-3 saat boyunca kısa süreli kopmalar ve online oyunlarda 3-5 saniyelik büyük lag sorunları yaşıyorum. hat değerlerimi o zamanlarda incelediğimde Dsl bağlantısı kopmuyor fakat internet bağlantısı bağlı değil yazıyor. Buda beni tek bir düşünceye götürüyor Saha dolabında veya fiber kablolarin birleşimlerinde sorunlar var. Bunu telekom ofisine bildirin derim. Ayrıca bilgili biriyle görüşmezseniz size hız düşürme teklif edecektir, kabul etmeyin derim çünki hiçbir işe yaramaz. hız 1mbs bile olsa aynı sorunu yaşarız. Yaşadığım yerin nüfusu kış aylarında çok düşüyor. Benim saha dolabımda hizmet alan tek bir ben varım. O yüzden buraya bakım için ekip gelmiyor. Ben yaza bıraktım siz eğer başvurur ve düzeltirseniz buraya neler yaptığınız yazarsanız sevinirim.
  • Posmort3m kullanıcısına yanıt
    hattınızda sorun gözükmüyor 16 mbps de ve 20 mbps destekler bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chtgur

    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hat değerlerim iyi olmasına rağmen 36+snr, bazı akşamları 2-3 saat boyunca kısa süreli kopmalar ve online oyunlarda 3-5 saniyelik büyük lag sorunları yaşıyorum. hat değerlerimi o zamanlarda incelediğimde Dsl bağlantısı kopmuyor fakat internet bağlantısı bağlı değil yazıyor. Buda beni tek bir düşünceye götürüyor Saha dolabında veya fiber kablolarin birleşimlerinde sorunlar var. Bunu telekom ofisine bildirin derim. Ayrıca bilgili biriyle görüşmezseniz size hız düşürme teklif edecektir, kabul etmeyin derim çünki hiçbir işe yaramaz. hız 1mbs bile olsa aynı sorunu yaşarız. Yaşadığım yerin nüfusu kış aylarında çok düşüyor. Benim saha dolabımda hizmet alan tek bir ben varım. O yüzden buraya bakım için ekip gelmiyor. Ben yaza bıraktım siz eğer başvurur ve düzeltirseniz buraya neler yaptığınız yazarsanız sevinirim.

    hız düşürmeyi denemek istiyordum ama siz denemişssinz dediğiniz gibi müsait oldugum bir gun gidip konuşacağım gelişme olursa haberdar ederim teşekkürler..

    Ayrıca hat bilgisi için sayın @wizard06 sizede teşekkür ederim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.