Şimdi Ara

Kişisel Blog Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kişisel Blog Nedir?
    İnternet üzerinde bireysel olarak oluşturulan, genel veya belli bir odak noktası olan blog çeşidine kişisel blog denir. Büyük oranda blog yazarının ismini veya takma adını alırlar. Yazarın bireysel günlüğü olmak dışında gündemi kendi kalemi ile yansıttığı ortamdır. Bu tür bloglar çok fazla deneyimi olmayan kişilerin bile kullanabileceği ve sayfalarını düzenleyebileceği yapıdadır ve daha çok günlük olarak kullanılırlar. Kişilerin günlük yaşamda yaşadıkları olayları, karşılaştıkları durumları okurlarıyla paylaşmasını sağlar. Bloglarda en fazla rastlanan türdür. Kişisel bloglar özellikle de son dönemde oldukça büyük yaygınlaşma göstermiştir.

    Blog ve Site Farklı Şeyler Midir?
    Tabiki de hayır. Blog ile site aynı anlama gelmektedir. Internet üzerinde var olan siteler gruplandırırlar: forum sitesi, blog sitesi, portal sitesi gibi. Bu yüzden benim sitem yok blogum var demek yanlış olur.

    Blog Türleri
    Bir sürü blog türü vardır. Bazıları kişiseldir, sadece günlük amaçlı kullanılır, insanlar aşklarını, duygularını, yaşadıklarını web ortamına taşırlar. Bazıları bilgi verme amaçlıdır, bazıları ise haber verme amaçlı olan haber bloglarıdır. Blogunuzu istediğiniz bir amaca yönelik şekillendirebilirsiniz. Blog kavramını nasıl kullanacağınız sizin yaratıcılığınıza kalmış bir şeydir.

    Neden Blog Açılır?
    Eğer web dünyasına ilginiz varsa, bir şeyleri paylaşmak istiyorsanız, artık Facebook’ta geçirdiğiniz süreyi azaltıp daha yararlı işler yapmak istiyorsanız siz de kişisel blog sitesi açmalısınız. Bu hem sizin üslubunuzu geliştirir hem de size bir tecrübe olmuş olur. Burada mühendislik okuyan öğrenciler için şöyle bir bilgi de vermeliyim, iş başvurusu yaptığınızda blog tutmuş olmak size avantaj sağlayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtktv -- 30 Haziran 2017; 11:26:33 >







  • Bir de dinleyeyim diyenler için
    https://youtu.be/28FGqgiINfs
    yokmu başka kaynak diyenler için:
    https://www.blogacmak.com/blog-nedir/
  • Merhabalar! Rivrivmen.com Sizlere doğru olanı ve hayatınızı kolaylaştıracak şeyleri en pratik yoluyla sizlerle paylaşmak için internet alemine adım atmıştır. Umarız ki bu adımımız sizlere , toplumumuza faydalı olur. Teknolojiden bilime bilimden sağlığa daha bir çok konuda sizlerin yanındayız. Eğlenceli bilgi olur mu demeyin! Rivrivmen bunu başarmak için burada... Sağlık hepimiz için önemli bir husustur. Bu sebepten ötürü sağlığa ağırlık vermekteyiz. Sağlık bulaşıcıdır siz sağlıklı olun ki herkes sağlıklı olsun! Sağlıklı bir gelecek için Sağlıcakla kalın!

    https://www.rivrivmen.com/
  • 2009 yılından beridir kişisel blog yazıyorum. Özgün kişisel blogların sayısı günden güne azalıyor. Umarım uzun yıllar daha yazmaya devam edebilirim :) En büyük hatam yıllar içerisinde defalarca kes isim değiştirmem oldu ama son ismimi sevdim ve tutundum. Hatta yazdığım kitabı bile blogumun adına çıkardım ^^ Eğer merak edip ziyaret etmek dileyen olursa adresi aşağıya bırakıyorum.


    https://adamkarga.net

  • Ben de 2008 yılından beri en iyi kişisel bloglardan biri olan kişisel blog kelimelerbenim.com'da yazıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.