Şimdi Ara

Kişisel Gelişim HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 3. sınıfa yeni geçmiş bir kardeşiniz/abiniz olarak böyle bir başlık açayım dedim. Herkesin kendi durumunu anlatacağı ve aynı durumda olup da bir şekilde o durumdan nasıl kurtulduğunu anlatacağı bir başlık olacak. Saygı ve anlayış çerçevesinde yapalım her şeyi bugün yardım ettiğiniz kişiler yarın sizin de temelerine katki sağlamış olacağınız Türkiye Cumhuriyeti Geleceği'ni inşa ediyor olabilir. bilinçli vatansever bireyler olarak elimizden geleni yapalım.

    Benim durumum kısaca 2 senede pek bir şey yapamadım ve 3. sınıfa geçince bir şeyler dank etti. Lisede de böyle olmuştu ancak iki senede benden hiç beklenmeyen bir başarı göstermiştim sözün özü yumurta kapıya dayandı.

    Bu ikisenenin açığını kapatmak imkansız değil hatta birazcık zor diyebilecegimiz bir durum. Sonuçta işi işte öğrenirsin genelde temeli ve bir kaç yetenek gelişimi dışında üni hayatının başka bir amacı yok neredeyse (yanlış olabilir kendi dusuncelerim herkes kendi fikrini kendi mantığına temellendirip dile getirbilir).

    Eğer benim olduğum durumda olmuş olup daha sonra iyi şeyler yapan ya da şuan benim durumumda olup bir şeyler yapmayı planlayan ya da herhangi bir tavsiye herhangi bir öneri olur yapabilecek varsa bu konunun altına yazabilir. Belki ben fayda sağlayamayabilirim ya da burayı okuyan çoğu kimse de sağlayamayabilir ama elbet biri olacaktir. Ve o kişi belki de çok farklı şeylere neden olacaktır, kelebek etkisi.

    Varsa sizin de benzer durumunuz yazmanız yeter herkesin herkese yardım ettiği kendi kendini besleyen bir başlık bu, kolay gelsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.