Şimdi Ara

KİŞİSEL SAĞLIK SİSTEMİ SAĞLIĞINIZIN ONLEMİNİ ALIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kişiye özel sağlık programı

    1. medikal künye hizmeti ile program başlatılıyor.
    2. İki aşamalı checkup. İlk aşama biokimyasal checkup ( kan ve idrar numunelerinin 24 parametre taraması)
    ikinci aşama Tüm batın ultrasonu ust batın ve alt batın olmak uzere tum karın ic organlarının A dan Z ye taranması... Checkup sonuçları Bir hekim ve hemşire eşliğinde ev ziyareti ile Hastaya ulaştırılır checkup sonuçları yorumlanır Hekim tarafından genel muayene hemsire tarafından EKG ve nabız tansiyon olcumleri Kalp Ritim incelemesi yapılır.
    3. Acil yada kaza durumlarında Sınırsız MEDLİNE kullanımı ( Ambulans içindeki ekip medikal künye sayesinde hastanın alerjik yapısından Tüm checkup sonuclarına kadar Kişinin tum sağlık yapısını bilerek doğru ve yerinde mudahalelerde bulunarak tüm risk durumlarını % 1 e kadar dusurmekte )
    4. Teşhis tedavisi hizmeti ( Checkup sonrası tespit edilen patolojilerin yada ic hastalık belirtilerinin Florance Nightingale gurubu tarafından yorumlanması ve uygun tedavilerin belirlenmesi. Bu araştırma yeterli olmadığı takdirde Yurtdışı MD ANDERSON yada JOHN HOPKİNS gibi kanser araştırma merkezlerinden ve tıp merkezlerinden İkinci sağlık araştırmasının başlatılması )
    5. Hertürlü sağlık sorununda Hastanın bulunduğu ortama ev yada iş yerine Hekim ve hemşire gönderimi. Muayene ve Tedavi hastanın bulunduğu ortamda gerçekleştirilir (7/24)
    6. Checkup sonrası rutin kontrollerin takibi, İlac saatlerinin hatırlatmaları, Hastane randevu ve organizasyonu 365 gün boyunca hastaya özel asistan hemşire tarafından gercekleştirilir ve telefon Sms Mail yoluyla surekli hasta ile irtibat halinde olunup kişinin sağlığı 365 gün Hekimlerce takip altında olur
    7. 1800 Sağlık kurumu tarafından Kişinin medikal künyesi sayesinde yanlış tedavi yanlış ilac ve yanlış tetkiklere maruz kalınmadan Bireysel sağlık hizmeti alması sağlanır
    8. 7/24 hertürlü ihtiyaç durumunda eve ilaç gönderimi

    Bu sağlık programı hakkında detaylı bilgi almak isteyen Arkadaslar PM atabilirler.
    NOT : Bu sağlık programı sadece İstanbul da sunulmaktadır. Programın en önemli faydası kişiye sağlığının önlemlerini aldırarak ileride oluşabilecek iç hastalıkların ve koroner rahatsızlıkların Erken teşhisle önleminin alınması. Daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.