Şimdi Ara

Kişisel sitem yüklenmiyor, hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netlify üzerinden yayınladığım sitemde uzun bekleme süresi sonrası ana makineden yanıt alınamadı gibi bir hata veriyor.

    Sitemin hızıyla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum fakat yine de anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.


    Sitenin tüm kaynak kodları public bir şekilde github hesabımda mevcut, bakmak isteyenler oradan da kaynak kodlarına bakıp, varsa hatamı düzeltmeme yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    Github: Tıkla


    Sitenin adresi: Tıkla



    Kişisel sitem yüklenmiyor, hata veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOT Cumali -- 30 Temmuz 2022; 14:51:23 >







  • Ben girdim sorun yok
  • bu nasıl site

  • Site açıyor. Windows 95 yada 98 teması güzel olmuş. Yalnız İngilizcede ufak tefek sorunlar var. Örneğin

    "I quit the software because of school" "Okuldan dolayı yazılımı bıraktım" 'ı öyle birebir İngilizceye çevirirsen biraz uyumsuz olur "I stopped studying/learning software.." biraz daha iyi. Quit şu durumlarda doğru olurdu: I quit my job because of school ya da örneğin Sahibinden'de çalıştğını varsayarak: I quit Sahibinden after I got an offer from Amazon.

    "I was studying at the conservatory, but left there" yerine ", but I quit it" ya da ", but I soon quit it" denilebilir. Türkçe'deki "orayı bıraktım" ın birebir çevirisi "left there" "(onu) orada bıraktım" gibi bir anlama yol açar.
  • site mobilde çok kotu gozukuyor.

  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Site Windows 95 (yada 98) desktop teması kullanmış. Dolayısıyla en iyi PC'de görüntülenebilir. Böyle bir siteyi mobil'de açmayı denemek bile gereksiz. Mobil'de genel olarak site dolaşmak anlamsız.
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    siteyi açana kadar içeriği nedir teması nedir bilmiyordum. birisi bir web sitesi paylaşmıssa a dur pc basına geçip bir bakayım da demiyorum.

    artık sitelere erişimin %80i mobil. pc ye ozel bir tasarım, responsive olmayan bir tasarım günümüz dünyasında çöptür. 20 sene once olsa belki iş yapardı

  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Sitelere erişimin %80'i mobil derken, belge?

    https://kinsta.com/mobile-vs-desktop-market-share/ 'de baktım, USA, EU, UK, Canada gibi ülkelerde desktop erişimi mobilden yüksek. USA'da desktop %49 mobil %48, Canada desktop %56 mobil %38. Ancak Hindistan Afrika gibi yoksul bölgelerde mobil daha yüksek ancak aralarında en yüksek olan Hindistan 'da bile mobil oranı %74.

    Bunu geçelim, arkadaşın sitesi işverenlere yönelik hazırlanmış. Hangi işveren, elemanın özelliklerine, websitesine el telefonundan bakar ki :)

  • ben de işverenim. siteye girdim simgelere bastım hiçbirşey açılmadı (aslında açılmış da taa nerde). kapattım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.