Şimdi Ara

Kışlık Lastik Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nokian wr d4 özellikle forumda da çok övülen bir lastik. Bu sebepten mi bilmiyorum ilgi arttıkça fiyat da arttı. Daha önceleri muadili lastiklerin çok daha ucuz fiyatına alınan nokian, şimdi hemen hemen aynı fiyata geldi. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

    Fiyatları daha da ucuzken tam bir f/p lastiğiydi. Şimdi her şeyde olduğu gibi alırken fiyatına göre de değerlendirmek lazım.
  • Ben şu lastiği kullanmıştım memnundum.

    Kışlık Lastik Tavsiyesi
  • Michelin var ona bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nokian wr d4'ü üç senedir kullanıyorum. üç senedir çok memnunum. karda da sürdüm buzda da sürdüm yağmur çamurda da sürdüm. oldukça başarılı güzel bir lastik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kod66

    Cevabınız için teşekkür ederim. Güzel bir açıklama olmuş anladağım ultragrip, nokian wr d4 den memnun kalmışsınız. Sizce önceliğim hangisi olmalı? Söylediğim gibi yaşadığım şehirde kardan çok buzlanma oluyor ve frene bastığımda mümkünse direk durmasını, duramıyorsa da beni fazla zorlamayacak bir lastik umut ediyorum :D
    bütçenize göre hangisi içinize sinerse onu alın. ultragrip 8 Türkiye etiketleri internet satıcılarında yanlış giriliyor. kendi sitesine bakınca ne demek istediğimi anlarsınız. aldığınız lastikte tarih önemli, mümkünse en yakın üretimi alın. wrd4, ug9, ts860, alpin serisi üst seridir. sava kullanıp memnun olanlarda var, dediğim gibi bütçenize uygun en güzel ne alabiliyorsanız onu almaya çalışın. buzda iş yapmaz demiş arkadaşlar ama yapıyor. frene bastığınız anda duramazsınız tabi, ancak kısa sürede durursunuz yine. kar ve buz performansı için çivili lastikler var ama arabayı aşırı yoruyor. benim aracın eski sahibi ondan almıştı hatta, fazla yoruyor diye kullanmadım bile.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.