Şimdi Ara

Kitap Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu gözle görünür bir gerçek bizim neslin çoğu kitap okumayı sevmezdi ama artık durum çok daha fena.Tabi ki genelleme yapmıyorum ama gelecek nesil bırakın kitap okumayı okuduğu iki cümle soruyu anlamaktan ve yorumlamaktan aciz.Şimdi onlar için tüm dünya ellerindeki telefon ve tabletlerden ibaret.Oralarda kendilerine kurmuşlar bir dünya içinden çıkamıyorlar.Tamam bende internette vakit geçiririm ama insan 1.5-2 saatten sonra sıkılıyor be kardeşim.Ben elimden geldiğince bizim ufaklığa kitap okuma sevgisi aşılamak istiyorum ama nafile.İnternete girmediği günler ölü gibi oluyor çocuk.Size sormak ve bir farkındalık yaratmak istedim DH halkı.Siz kitap okumayı sevmiyorsanız bile ailenizdeki çevrenizdeki çocuklara kitaplar hakkında bilgi verin onları yönlendirmeye çalışın.Aptal aptal bu romanlanların filmlerini izleyeceklerine açıp okusunlar emek verip düşlerini geliştirsinler. Biz cehalet içinde olan bir nesiliz ama onlar daha kötü duruma gidiyor.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bilhassa kitap okumayan arkadaşların yorum yapmasını isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çocuklara kitap okuma alışkanlığı severek okuyacakları kitapları almak ile başlıyor hocam. Çocuklar için mizah, karikatür kitapları var, bi kere sevdikten sonra alışırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okurum genellikle tarih 2. Dünya savaşı gibi, okunacak kitabın okuyucuyu bağlaması gerekli, yoksa çekilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çocuk kaç yaşında nelerden hoşlanıyor? Ne tarz filmler,diziler izliyor? Bende küçükken kitap okumayı sevemezdim zorla kendi istediği kitapları okutmaya çalışırlardı. Şimdi kafama eserse konusunu beğenirsem alıp kitap okuyorum. Ama bunun için seveceğim tarzda kitaplar okumaya başladım önce. Siz de böyle bir yöntem izleyebilirsiniz.
  • Okumadim özet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clive Cussler, Wilbur Smith ve Robert Ludlum un kitaplarını biriktirmeyi planlıyorum.bende sevmezdim ama lise de ki yalnızlığımı kitaplarla geçiştirebileceğimi keşfedince bir kitap kurdu oldum, yalan olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "okumamak cehalet" değldir.yazmşsnz internetsz durmuyr dye .sizde o zaman bilgsyr ile ilgli birsy öğretın.basit bir programlama dili olsun ,tasarm olsun .emin olun kitabın vereceği "yaratıcı hayal gücü"nü bu eylemlerde sağlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahso

    Çocuklara kitap okuma alışkanlığı severek okuyacakları kitapları almak ile başlıyor hocam. Çocuklar için mizah, karikatür kitapları var, bi kere sevdikten sonra alışırlar.

    İlgi alanlarına ve seviyesine yönelik kitaplara teşvik etmeye çalışıyorum tabiki.Bunu sadece kendi kardeşim ve çevremdeki çocuklardan hareketle yazmadım. Genel olarak öyle olduğunu düşünmüyorum. Dediğim yanlış anlaşılmasın çocuklar elbette internete de girip oyunlar oynamalı ama kitap okumak bambaşka bir hayal dünyası açar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.