Şimdi Ara

Kitap Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bir iki güne kitap fuarına gideceğim de son zamanlarda çıkan kitapları takip edemedim. Önerebileceğiniz polisiye, yada güzel sonuca bağlanan, akıl karıştıran, sürdürülebilirliği iyi olan kitaplar var mı ? son çıkanlardan olmasına da gerek yok, beğendiklerinizi yazın siz ben tarzıma uygun olanı seçerim :)



  • sana bi cevap olmıcak ama konu açılmışken bende bi kaç tavsiye almak istedim :)

    bu aralar felseyle ilgili kitaplar okumak istiyorum , varsa bildiğiniz mutlaka okunmalı dediğiniz kitaplar paylaşırsanız sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreMu. kullanıcısına yanıt
    Hocam İletişim'de %30 indirim var Sefiller 2 cit 32 lira mı ne oluyor,ben okumuş olmama rağmen yine aldım.Ayrıca İthaki'den Monte Kristo Kontu'nu aldım 24,5 liraya, onu da okudum ama yine alıverdim.Farklı yayınevlerinden denemek istiyorum çünkü.Charles Dickens Büyük Umutlar'ı okumadıysan öneririm+Khaled Hosseini'nin ilk 2 kitabını da şiddetle tavsiye ederim.Bir de Martin Eden okudun mu dadından yenmez.
  • Tamamdir , yarin gidiyorum fuara zaten. yuzde 30indirim cidden iyimis , ben de okudum ancak almayi dusunebilirim onun disinda Charles Dickensten Buyuk Umutlari da almayi dusunuyorum. Diger iki kitabin da konusunu gozden gecirdikten sonra listeme ekleyebilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreMu. kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın diğer iki kitap da çok kalitelidir.Tabii siz önce iyice bir araştırın kararınızı verirsiniz.Bunun dışında Notre Dame'ın Kamburu'nu da önerebilirim Victor Hugo'nun kitabı.İletişim 30.yıl dolayısıyla öyle bir indirim yapmış yoksa onlarda indirimle haşır neşir değiller pek.Savaş ve Barış+Yamaç+Martin Chuzzlewit+Sefiller'i aldım iletişimden.
    Ayrıca E yayınlarından Baba ve Münih'e Kadar 6 Mezar'ı 20 tL'ye aldım belki değerlendirirsiniz.Satıcı ''Boyalı Kuş''diye bir kitap önerdi onu da aldım kitap baya övülmüş.E yayınlarında %40 indirim vardı.Boyalı kuş da 10 liraya geldi.
  • Patrick Süskind Koku
    Craig Silvey Tanrının Unutulan Çocukları
    James Bowen Sokak Kedisi Bob

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaled hosseini nin ilk kitabı gerçekten çok iyiydi ama 2.ni ben sevmedim , ayrıca charles dickens ın büyük umutları fena değildi ama bence ilk olarak kesinlikle iki şehrin hikayesi okunmalı
  • brkpskl kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci kitabını da baya beğendim şu an son kitabını okuyorum fakat biraz temposu düşük,bölümlerin arası baya uzun ve biraz da karmaşık şekilde ilerliyor,yavaş yavaş hikayeleri kesiştirmeye başladı sanırım finali çok hoş olacak.İnşallah bugün bitiricem 70 sayfası falan kaldı.İki şehrin hikayesi de çok hoş kitap kısmet olursa bir daha okuyucam.Can yayınlarından alıp okumayı istiyorum da adamlar çok pahalıya satıyor kitapları.
  • sağolun arkadaşlar bugün gittim baya bir kitap aldım. önerdiğiniz çoğu kitaba da baktım ve aldım. hepsi dediğiniz gibi güzel duruyordu indirimi de görünce dayanamadım zaten :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkpskl

    sana bi cevap olmıcak ama konu açılmışken bende bi kaç tavsiye almak istedim :)

    bu aralar felseyle ilgili kitaplar okumak istiyorum , varsa bildiğiniz mutlaka okunmalı dediğiniz kitaplar paylaşırsanız sevinirim

    Eric hoffer - kesin inanclilar

    Bulabilecegin en iyi felsefe kitabidir emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zulfu Livaneli - Serenad

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • foruma bakmamıştım bir iki gün fuara gıttım ama mesajını gormemıstım söyledıgın kıtabada bakamadım dogal olarak ama cevap ıcın saol mutlaka bakıcam ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.