Şimdi Ara

Kitap ve Kaynak Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, İTÜ uçak mühendisliği için çalışıyorum. Kısaca bütün dersler için 0dan kitap tavsiyesine ihtiyacım var. Gerek konu anlatımlı , gerek testli. Ayrıyetten sadece kitap değil youtube kanallarınada ihtiyacım var. Hiç temelim yokmuş ve 0dan başlamış varsayarsanız çok hoş olur her ne kadar öyle olmasamda.

    Önceliklerim Matematik>Geometri>Fizik>Kimya>Biyoloji>Diğerleri

    Not: Aslında kitaplarım var fakat dediğim gibi 0dan hiçbirşeyim yokmuş ve en baştan başlarmışçasına bir tavsiye alabilirsem çok güzel olur.



  • matematik için 4 işlemi biliyorsan karekök sıfırdan başla mikail hoca izleyerek yardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crux07

    matematik için 4 işlemi biliyorsan karekök sıfırdan başla mikail hoca izleyerek yardır.
    Tamamdır hocam. Fizik,kimya ve biyoloji için neler önerirsiniz ? Özellikle bu yeni sistemde format değişti mi ? yoksa LYS/YGS ile aynı mı ?
  • Hocam matematik ve geometri için direk en sıfırdan, matematikte 4 işlemden, geometriden doğruda açılardan başlamak istiyorsan Antrenmanlarla Matematik - Antrenmanlarla Geometri serisini al. 4 işlem, denklemler vb. biliyorsan Ant Mat 2'den başla.

    Fen bilimleri için de Antrenmanlarla Kimya - Fizik - Biyoloji serisini alabilirsin, ben de bunları kullanarak en sıfırdan başladım memnunum, ayrıca Antrenmanlarla Kimya'nın yazarı aynı zamanda 345 TYT Kimya Soru Bankası'nın yazarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Hocam matematik ve geometri için direk en sıfırdan, matematikte 4 işlemden, geometriden doğruda açılardan başlamak istiyorsan Antrenmanlarla Matematik - Antrenmanlarla Geometri serisini al. 4 işlem, denklemler vb. biliyorsan Ant Mat 2'den başla.

    Fen bilimleri için de Antrenmanlarla Kimya - Fizik - Biyoloji serisini alabilirsin, ben de bunları kullanarak en sıfırdan başladım memnunum, ayrıca Antrenmanlarla Kimya'nın yazarı aynı zamanda 345 TYT Kimya Soru Bankası'nın yazarı.
    Biraz geç yanıt veriyorum kusuruma bakmayın hep bi iş çıkıyor. Bugün tyt/ayt kitapçıklarından matematiğe göz attım. Haziranda yapılan sınava yani. 3 yıl sonra bile aşırı kolay geldi 30 net çıkarabildim. 1.5 sene önce bir kere daha hazırlanmıştım herhalde onun etkisi. Ayt patates tabi çoğu şeyi unutmuşum ama yinede çok zorlamadı. Fizik kısmında özellikle kimya ve biyoliji hiç yok onları görmemiştim. Onlarıda bol bol okuyarak orda burda videolar izleye izleye bilgileniyorum. 2 yıl gibi bir süre itü yada odtü yeter muhtemelen. O arada zaten şuan okuduğum üniversiteyi bitiririm.




  • Burayı minnaktan not defteri gibi kullanacağım. Günde 4-5 saat ders çalışıyorum. Planım şu 2 ay içerisinde TYT/AYT matematiğini ve geometrisini fuller hala getirmek, sonrasında ise deneme çöze çöze pratiklik sağlıyacağım ayrıyetten bilgilerimide unutmamış olacağım.
    Bundan sonrası zaten fizik,kimya ve biyolojiye kalıyor. Zorlanacağımı pek düşünmüyorum özellikle Türkiyeye döndüğümde daha fazla zamanım ve rahatlığım olucak. 6-7 ay gibi bir sürede çalışma saatlerimide arttırırsam, yazın vereceği boost etkisiyle bu işi hallederim gibime geliyor. Gördüğüm kadarıyla kompleks bir olay yok. Kritik noktaları iyi anlamak ve üstünde durmak yeterli. Türkçe ve sosyal zaten kolay onlarıda canım sıkıldıkça okurum başka bir olaya gerek yok. Şimdiden herkese hayatında başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.