Şimdi Ara

Kıyametin yaklaştığının ispatıdır!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vergi kaçırdığı gerekçesiyle babası ve kardeşlerinin ortağı olduğu Huzur Giyim`i maliyeye şikayet eden Abdullah Gençal, ödül olarak kendisine verilmesini istediği ihbar tazminatı ödenmeyince eylem yaptı.


    İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı`nın Cevizlibağ`daki ek binası önünde eylem yapan Huzur Giyim`in veliahtlarından Abdullah Gençal, `Yolsuzlukla mücadele edeceğiz. Hırsızları ihbar edin diyen bu Hükümet devletin saygınlığına, devlete olan güvene zarar veriyor. Mahkeme kararlarına uymuyor, sözünü tutmuyor. İhbar edene ödül verilmediği gibi hayatı da hiçe sayılıyor` yazılı pankart taşıdı. `Huzur` yazılı pankarttaki bir hırsızın iki çuval doları kaçırdığı resim dikkat çekerken, açıklama yapan Aldullah Gençal yasa gereği 1.2 milyon liralık ihbar tazminatı alması gerektiğini, ancak Maliye Bakanlığı`nın 2010 bütçesinde böyle bir ödenek olmadığı için parasını alamadığını savundu.

    Gençal, `Bugün burada bu konuyu konuşuyor olmamız aslında yanlış. Kanunun öngördüğü, mahkemelerin emrettiği ödenek ödenmemiştir. Hiçbir hakları olmadıkları halde `gecikmiş ödül faizlerinden vazgeçin, paranızı bir haftada ödeyelim` dediler. Pazarlık yaptılar. Devlet tefeci değildir` dedi.

    Vatandaşlar ise, "İslami hassasiyetlere sahip olduğu farzedilen bir şirket vergi kaçırıyor ... Şirket sahibinin oğlu babasını ve kardeşlerini maliyeye ihbar ediyor ... Maliye, muhbire, ihbarindan dolayı ödeyeceği parayı azaltabilmek için dalavere çeviriyor. Bu olsa olsa, kıyametin çok yakın olduğunun resmi belgesidir" diye konuştular.





    http://www.tumgazeteler.com/?a=6262995







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.