Şimdi Ara

Kız Arkadaşıma Beyin Ameliyatı Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler benim kız arkadaşım var onu çok seviyom bana çok sevimli geliyor. Yanımdayken sürekli kafasını sıkıyorum böyle patlatırcasına adeta bütün gücümle sıkıyorum. Hatta bazen evdeyken koltuğa uzanıyo o kafasına dizimle bastırıyom patlatasım geliyor.

    Ona diyom sana beyin ameliyatı yapmak istiyorum kafanı kesip beynini incelemek istiyorum. Böyle sürekli dudaklarımı sıkıyorum kendimden geçiyorum kafasını sıkarken. Böyle elime balyoz alıp kafasına vurasım geliyor merak ediyorum nolcak diye. Bunların aynını kendine diyorum kafanı patlatasım var böyle kafan yerde betonda olcak 1. kattan kafana tekmeyle atlayasım var diyom böyle beynine beyin elektrobugisi yapasım geliyor diyorum kendimden egçiyorum adeta.

    Oda bana diyorki ben böyle deyince senden korkuyroum bazen korkutuyosun beni. Psikoloğa falan git diyor. Ama ona zarar vermek için değil kafasını çok seviyorum sürekli sıkasım geliyor balyozla vurasım egliyor merak ediyom nolur diye. Sonra duvara kafasını yaslıcam hem uzaktan koşup koşup gelip ona kafa atasım geliyor ezesim geliyor yani kafasını. Zor tutuyorum kendimi şu an sadece kafasını bütün gücümle sıkmakla ve koltuğa falan yatınca dizimle kafasının üstüne bastırmakla yetiniyorum.







  • OKUMAYIN ZEBANİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın kafa fetişi
  •  Kız Arkadaşıma Beyin Ameliyatı Yapmak İstiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.