Şimdi Ara

Kız arkadaşımın eski sevgilisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 22 yaşındayım kız arkadaşımla 9 aydır birlikteyim ve gerçekten çok mutluyum daha önce hiç kız arkadaşım olmadı ama bunu ama kız arkadaşıma ezik görünmemek birazda korktuğum için için kız arkadaşım oldu demiştim.Kız arkadaşımın eski sevgilisiyle şuan da hiç bir bağı yok beni sevdiğine gerçekten çok inanıyorum.Ama geçenlerde arkadaşının telefonunda eski sevgiliyse fotoğrafları kalmış arkadaşı çok sorumsuz hiç sevmediğim herşeyi unutan bir tip. Arkadaşının telefonundan bana birşey gösterirken o fotoğraflara gözüm takıldı eskiden arkadaşıyla olan fotoğraflarını gösteriyordu.Ben kız arkdaşımı başkasıyla görünce çok kötü oldum şuan benim yanımda olsada onla el ele tutuşurken ki fotoğrafları falan gözümün önünden gitmiyor ne yapmam lazım çok kötü hissediyorum kendimi.Ben fotoğraflar neden duruyor diye sorduğumda ise benim hiç haberim yok dedi böyle birşeyden.Haberi olsa neden göstersin zaten diye düşünüyorum.Sürekli kafamda içim içimi yiyor benle beraberken o çocuk aklına geliyormudur diye







  • Yaşadığım bir durum. Gerçekten kötü ben yapamamıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda kendini yiyip bitireceğin bir durum paranoyaya bağlıcan ne yazik ki buraya konu aciyosan takıntili tipsin demek zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up. 2-3 yıla merak ediyorum neler olacak
  • ne desem bilemedim ki...kötü bir durum keşke görmeseymişsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Requizm

    Up. 2-3 yıla merak ediyorum neler olacak

    iki 3 yila kmaz 3-4 hafta icinde edit gleir bekliyoruz , " laa misirim nerde"
  • İki ucu şeyli değnek bu.. Akışına bırak boşver belki de seni kıskandirmak, baskını hissetmek, tavrini ölçmek için böyle hareket etmiştir bilerek de göstermiş olabilir yani.. Sonsuz ihtimal var insan düşün düşün kafayı yer..



    İlk sevgilin ve çok seviyorsun biliyorum ama neticede o da insan. Bakarsın bir gün terketmiş olur ve burda beyler sevgilim terketti ben ne yapacağım konusu açanlar kervanına katılırsın..



    20 - 22 yaş arasındaki kızlar, senin gibi iyi insanları kullanıp terketmeye meyillidirler. Daha zihinlerinin tam olgunlaşmamış olmasına veriyorum çocukça basit hareketlerle filan karşılaşılır genelde.. E diyeceksin ben ne yapacağım bu şüpheyle nasıl yaşayacağım. Şüphe aslında normal birşey; herşeyden şüphe edip mantikli bir şekilde sorgulamak lazim. Ama sendeki, mantıklı şüpheden kaygıya doğru kayıyor.. Kaygı da seni tüketir benden söylemesi..



    Kadın psikolojisi çok değişik, sen bir de şu an herkesi kendin gibi zannediyorsun. Umarım gönlünce olur, mutlu bir şekilde devam edersin hayatına hocam. Dikkat et, kendini kaptirma. Hiçkimse vazgeçilmez değil, hiçkimse mutluluğun tek kaynağı değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Bence ayrıl gitsin.
  • Senin ilk kız arkadaşın, o yüzden değeri farklı. Kaybetmekte istemiyorsun. Bir daha birini bulamayacağını düşünürsün, çok tavizler verirsin. O yüzden kararını iyi ver. Ya baştan kestirip at hazmedemeyeceksen, yoksa ilerde daha fazla üzülürsün.
  • Şanssız bir olay geçirmişsin Kardeşim, biz burda ne tavsiye versek boş. Buraya konu açtığına göre baya etkilenmişsin. Ve bu durum bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.



    Acaba sadece el ele mi tutuştular, birlikte sinemaya gittiler mi, güzel vakit geçirdiler mi diye düşüneceksin ister istemez ve bu seni yiyip bitirecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevabı vermişler ama buna benzer bir şeyi çok acı bir şekilde tecrübe etmiş birisi olarak şunları söylemek istiyorum benim yaşadığım şeyin yanında seninkisi hiçbir şey dostum. Burada yazılanları oku ve asla ilk sevgilin olduğundan ötürü onu hayatının merkezine koyma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içinde şeytanlık dönüyor.Bir test icindesin sanki...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedigin kadar kiza yalan soyle. Gecmiste su kadar sevgilim oldu, sunu goturdum de. Gercegi sen biliyorsun sonucta. Sevgilin olmadi. Tecrubesizsin. Bu yuzden de kiskaniyorsun, cekemiyorsun, kendini ezik gibi hissediyorsun.



    Forumdaki cogu kisinin sevgilisi yok. Olmussa da zorlamayla 1-2 sevgili. Buraya bir sey sorma. Herkes manyaklik derecesinde kiskanc. Herkesin isi gucu yok sevgilisinin eski sevgilisinle neler yaptigini dusunup duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni tercih ettiği için sevinmen lazım.

    Kıskançlık ilkel bir duygu. İlk defa beş yaşlarında, kendini başkasıyla kıyaslamayı öğrencek kadar muhakeme yapabilen çocuğun keşfettiği bir duygudur. Sevmek de kişiyi çocukluğuna götürdüğü için bazılarında yeniden belirir. Olgun kişi bunu yaşasa da belli etmez. Zamanla gerçekten (kendisini) kontrol etmeyi öğrenir.

    Eğer bunu kontrol edemezsiniz hiç bir zaman özgür, kendine güvenen kişi olamazsınız. Çünkü kıskançlık başkasıyla mukayese edilmekle alakalıdır. Kendinizi başkasına kıyas ederek tanımladığınızda karakteriniz de artık tamamen size ait değildir. Orjinal değilsinizdir, sıradansınızdır. Kişiliğiniz tartışılır hale gelir.
  • çok bağlanmamaya sevmemeye çalış, biliyorum zor ama beni dinle olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.