Şimdi Ara

Kız arkadaşımla aramda oluşabileceğini düşündüğüm statü farkı hakkında tavsiyelere ihtiyacım var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
9.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen ileride çok başarılı olacaksın derken bile mesajı vermiş sana. Çok başarılı olmayabilirsin, zorunda da degilsin. Kız arkadaşının maddi durumuna yetiseceksin diye hayatını bitirirsin, hiçbir zaman da tatmin edemezsin ileride. İleride harcadigin zamana pişman olacaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardesim kiz sanki Buckingham sarayinda buyumus gibi davranma, ileride olusabilecek sorunlardan dolayi kafayi buna takmak ne demek? Ileride bir sorun olursa cozmeye calisirsin, cozulmeyip bitersede biter bu nedir yani hayat iste olacagina varacak hersey. Her insan her iliski kendi hikayesini yazar soyle olur boyle olur diyenlere bakma sen. Yasa hayatini belki mutlu olursun belki dedigin sorunlar gercekten yasanir bunu bilemezsin.
  • işsiz diş hekimi var bir sürü. o da çok kazanacak diye bir şey yok.

    sen kendi işinde geliştirirsen kendini doktordan daha çok kazanan meslektaşın vardır illa ki, onlardan biri de sen olabilirsin.

    aşırı hırs yapma, müslüman isen namazını kıl sabret şükret.
    onsuz yapamayacağını düşünsen bile ona hissettirme. bırakır giderim seni dediği zaman (derse eğer), YÜRÜ GİT O ZAMAN de KESİNLİKLE
  • Arkadaşım diş hekimi sürünüyor Ahahaha
    Gözünüzde büyütmeyin her hekimliği.
    İsim yapıp kaliteli işler çıkartmaya başlaması 10 seneyi alır. Sen o arada ilişkinizi daha rahat tartarsın. Gözü parada olanlar 10 numara darbe yer çakallardan. Kendi kaybeder sen keyfini çıkart. Yarın ne olacağımız belli değil...
    Belki senin daha tazelere gözün kayacak:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bi arkadaşım var lise mezunu,2 sene önce diş doktoruyla evlendi,şu anda bir sorun yok mutlular
  • Hocam olay şu ki ciddi ciddi bir şey yok tabii ki şu an için ama çok da basit denemez bence, geçen hafta düğün vardı beraber gittik sonra ani bir şekilde dayılarımla tanıştırdım bu beni birazcık gerdi sanırım, bu ilişkiden önce hep bölümümden ya da fakülteden kızlarla takılıyordum böyle bir sorunu öngöremedim o yızden. Sünepe olduğuma da katılmıyorum herkes geleceğini düşünür ve kaygılanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat et kendine, et görmüş Pirana gibi yemesin seni benden demesi. Eğer o senden üst olursa kafanın etini yiyecek. Lüks araçlara imreniyorsa eğer çalışıp alacak o kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yazıya bakarak bizim dışarıdan doğru bir tespit yapmamız zor. Kızı tanımıyoruz vs. O yüzden buradaki yorumları dikkate al ama çok da kafaya takma. Bu konu hakkındaki yorumu güvendiğin ve aynı zamanda kızı tanıyan birinden alsan daha isabetli olabilir.

    Ama anlattığın kadarıyla benim anladığım ileride senin başarılı olacağına, yani iyi paralar kazanacağına inandirmis kendini şimdilik. Bundan eminim. Aksi bir ihtimali düşünmüyor ya da düşünmek istemiyor ama böyle bir aksi ihtimal gerçekleşirse ne yapar bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kolpa gibi. kız burssuz okuyosa ki diş hekimliği en pahalı bölüm tıptan da pahalı gereken malzemeler vs.. yıllık fiyatı 70k olsa 5 yıllık bölüm toplamda 350k para eder ki bu sadece okul parası orda kalma yemek parasını saymıyorum. babası bunu ödeyebiliyosa kendi arabası en az 500k eder. range rover ya da porsche olabilir kızına da bmw 320 fln alır a180 de olabilir duruma göre.

    kısacası kız senin arabanı ya da yolda gördüğü arabaları napsın umrunda olmaz bile dersin ki biz öyle yollarda sürüyoz ki yol rolls royce maybach dolu böle insanlar geleceği için de endişelenmez zaten.
    son olasılık gözü aşırı yüksekte olsa sana bakmazdı




  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yav sandığınız gibi dizi hayatı yaşanmıyor ki, o burada değildi diye yazın ben okullara gittim hatta fiyat sordum yıllığı 40 bin lira okulun ve ailesinin tuzu kuru değil abisi falan da yardım ediyor maddi olarak yani. Arabaları da 1 adet reno toros ve 1 adet astra :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar çok aç gözlü. Bence dini bütün birini bulmaya çalış sadık olur en azından

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim samimiyetle söylüyorum amacım seni üzmek yıpratmak değil , ama kaygılarında sonuna kadar haklısın. Benim babamın bir sözü vardır ''kadın eve erkekten fazla ekmek getirirse , sesi de erkekten fazla çıkar'' anlayacağın eğer maddi olarak senden fazla getirisi olacaksa , ya ticarete atılıp ondan fazla kazanacaksın yada o kızı bırakacaksın bu kadar açık bu kadar net.
    Araba konusuna gelince bu konuyu ona açsan sana diyeceği şey ''saçmalama'' olacaktır ama işin aslı öyle değildir. Ben işletmeciyim istanbul'da inşaat üzerine babamın işletmesi. Bir gün babamın arabasını aldım yanımda arkadaşım vardı , çocuk arabada ınstagram durumu atmış samimi söylüyorum çocuğa pas vermeyen kız ınstagram'dan ''Kahve teklifin hala geçerliyse beni gelip alabilirsin'' oldu. Gittim hatır için kızı aldık arkadaşla hareketleri görmen lazım kızdan tiksindim resmen fotoğraflar videolar çekip paylaşmalar falan... Bu birebir benim kendi deneyimim , kadınlar paraya lükse şatafata TA-PI-YOR. Aksini iddia eden erkek ya maddi durumu düşüktür (bu kesinlikle kusur değildir) yada polyanna falandır.




  • Herkes dengiyle evlenmeli. Maaş farkı değil de zeka farkı olursa çok sıkıntı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takma, kızı seviyorsan evlen gitsin onun isteği değil senin isteğin önemli biraz bencil ol hep karşı tarafı düşünme. Sen istediğini elde edene kadar çalış her yol mübahtır. Diş hekimi sonuçta doktor falan büyütme kafanda. Sende ingilizce öğretmenisin kolay mı ingilizce bilmek, öğretmek. Kendini düşük görme, kafasına olup olmadık düşünceler sokup kızı kaçırma. Herkes lüks araba ister. Birgün bizde alırız diye geçiştir diş hekimi sonuçta parası olunca istediği arabayı alır.
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum ömer ama dayını dinle bu sevdadan vazgeç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olayları bende yaşadım geçen sene.Tipik Eyşan işte :)
    O öğretmendi ben işsiz.Durumumdan hiç bahsetmemiştim ona.İşsizim diye biliyordu ama ondan yüksek maaş alıyordum işte.Mekana girdiğimizde öğrencisiniz galiba dediklerinde Öğretmenim ben diye bağırdığı bile olmuştu.İnsan kötü oluyor böyle durumlarda.Hayal kırıklığı, beklentilerinin hiç birini karşılayamaması vs üzüyor insanı.

    O zamanlar babamın arabası ile giderdim buluşmaya.2006 Corolla işte.O da lüks araçlara imrenerek bakardı.Ne bileyim evlenince en pahalı mobilya alırız, en iyi beyaz eşya vs.
    Almasına alırım da sen hak ediyor musun ? diyemiyorsun işte.Demedim, belki yanlış tanımışımdır.İyi birisidir demiştim.Ama değilmiş işte.
    Bir süre sonra canıma tak etti ayrılmak istediğimi söyledim.Ne dese beğenirsin.Ben de uzman çavuş arkadaşımla evlenirim dedi.Güler misin ağlar mısın ?

    Yaşınız kaç bilmiyorum ama 27 yaşında genç kardeşiniz olarak tavsiyem uzak durun.Maaşı yüksek olmuş, düşük olmuş geçin bunu.Bu karakterde insanlara uygun değiliz biz.Aç gözlü olan insanlarla yürümez bu iş.Kendi halimizde insanlarız, bize dürüst,cömert,delikanlı eş gerek.Durumunuza gelirsem eminim ki maaşı yüksek olursa ya sizi aldatır ya da terk eder.Bu karakterde insanlarla birlikte olmayı seçerseniz en basit sorununuz maaş olur.Günden güne pişman olur, soğursunuz.

    Neyse, çenem açıldı yine.Çok dertliyim bu konuda.Denk geldiği zaman çenem açılıyor. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 11 Ekim 2019; 15:4:15 >




  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Aradığım yorum işte zeka kültür bilgi belirler sınıf farkını para değil parası olupta 2 kelime edemeyenler var.

    Mesela bi doktorls ensaf evlenemez mi ?? Esnaf belki daha fazla kazanıyor ?? Tanıdığım abiler var doktorun 3-4 katı aylığı gelenler var nerde statü farkı doktor doktorlarla evlenir falan bunlar boş muhabbet gönüller bir olursa paranın yaşın fiziğin önemi kalmaz yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden geçmiş olsun. Mesele sizin mutluluğunuz değil zaten, sosyal statünüzdeki şekil şartı. İnstagrama koyacağınız sahte mutluluk resimleri. (Pahalı araba, eşya ve yemekler)

    Evlensen bile 3 yıl sonra boşanacağınıza inanıyorum. Burası Türkiye, herkes başkasının mutluluğunu kıskanıp kendine odaklanmaz ve bir ömür mutluluğu yakalayamaz.

    Özellikle kız tarafı etrafında zengin kocalı çiftler görürse geçmiş olsun. Olay zaten koca da değil, onun üstündeki servet.

    Kız dirense bile ona hep zengin koca lafı yapacaklardır o yüzden selametle.
  • ben sana şunu şöyle yap diyecek kadar akıllı veya daha üstün zekalı biri değilim. eğer ben senin durumunu yaşayan biri olsaydım şimdilik o kıza daha fazla bağlanmadan bekler sonunu görür eğer sonunda mutluluk yoksa o gün geriye dönerdim. ama o zamana kadar beklerdim günümü yaşardım. eğer bugün geriye dönersem içimde belki - sanki vs tarzında çok ihtimal birikirdi ki yaşayıp görmek bütün o ihtimalleri çürütür.

    umarım az çok fikir verebilmişimdir.

    diş hekimi değil ne olursa olsun kız kızdır. çok da büyütmem gözümde.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.