Şimdi Ara

:::KIZ ARKADAŞIMLA GEZERKEN MİLLET DİK DİK SEVGİLİME BAKIYO:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ankarada öğrenci evinde kalan biriyim ankarayı pek iyi olmasada tanıdım işte kurtuluş parkındayız yürüyoruz adamlar dik dik kız arkadaşımı süzüyolar sıhhıyeye gidiyoz aynı şekilde hatta geçen hafta arkamızdan gelen iki kişi sesli tacizde bulundu ben yanındayken kız arkadaşıma. sinirden deliye dönüyorum napim kavgamı edim susayımmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALICI ÖMER -- 8 Kasım 2007; 20:08:37 >



  • Dövebileceksen hiç düşünme bile eğer dövemem diyorsan içinden geleni yapacan ya dayak yersiin ( ki bi kız için değmez ) yada önüne bakar devam edersin.
  • tövbe estağfirullah tövbe konuyamı kızayım bunamı allhım sen sabır ver
  • ya kız çok açık saçık giyiniyor yada senin şansızlığın. (gerçekler acıdır)

    yok açık giyinmiyor dersen şansına denk gelmiştir o yüzden laf atanlara abartmadan tepkini koy yeter.

    ha eğer açık giyiniyorsa kıza posta koy o öyle gitmez.
  • kavga etme çok kişilerse dayak yersin.. aslında bunun çözümü senin bişey yapman değil kız arkadaşının lafı sokmasıdır bence. sen bişey dersen diklerinirler ama kız arkadaşın bişey derse kedi gibi otururular
  • Sevgilinle bence pek sagda solda gezme ankara zaten keko dolu Yamuk kafalı tek kaşlı Şerefsizler Kendi analarına bacılarına laf atıldıgında alınıyolar Kendileri Atmakdan eksik kalmıyolar Taw oluyorum böyle insanlara...

    Bence daha kapalı ortamlarda takılın beraber ..
    daha Çağdaş erkeklerin TAkıldıgı mekanlarda Takıl

    ve asla kavga etme değmez . Öldür öldür bitmiyorlar 20kardeş bi evde onlar..Değmez..
  • yoo öyle mini etek tarzı giymez dar kot giyer oda normal tüm kızlar öle giyiniyo hakszmıyım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HALICI ÖMER

    yoo öyle mini etek tarzı giymez dar kot giyer oda normal tüm kızlar öle giyiniyo hakszmıyım


    Tunik giydirmeyi denesene
  • havlar havlar susarlar kardeş.bırakıcaksın bu serseri takımını.ben sürüsüyle gezerken adam olan çok gördüm bunlar gibi.tekken kedi gibi olurlar bi kaç kişi olunca artist kesilirler.başını belaya sokmaya değmez.biraz adam olsalar milletin sevgilisine yan gözle bakmazlar zaten.kendini bu konuda sorumlu olarak hissetmen normal tabi.peki kız arkadaşının tutumu nasıl? benimde başıma geldi ben dönmek zorunda kaldım ama kız arkadaşım engel oldu bana mesela.bırak uğraşmaya değmez filan dedi.zaten eğer aa bana laf atıyolar dön aşkım döv diyosa o kız senin iyiliğini düşünmüyodur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nAutiLe

    havlar havlar susarlar kardeş.bırakıcaksın bu serseri takımını.ben sürüsüyle gezerken adam olan çok gördüm bunlar gibi.tekken kedi gibi olurlar bi kaç kişi olunca artist kesilirler.başını belaya sokmaya değmez.biraz adam olsalar milletin sevgilisine yan gözle bakmazlar zaten.kendini bu konuda sorumlu olarak hissetmen normal tabi.peki kız arkadaşının tutumu nasıl? benimde başıma geldi ben dönmek zorunda kaldım ama kız arkadaşım engel oldu bana mesela.bırak uğraşmaya değmez filan dedi.zaten eğer aa bana laf atıyolar dön aşkım döv diyosa o kız senin iyiliğini düşünmüyodur.




    Sıhhiye taraflarında pek doalşmasan iyi olur. Oralarda kıro tipli denyolar çok. Kızılay - Güvenpark tarafları gün ışığında daha tekindir, oralarda dolaşabilirsiniz.




  • kız arkadaşım takma bunlar it sürüsü dedi peki dedim ama zor tuttum kendimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.