Şimdi Ara

Kız Arkadaşımla İstanbul'da İftar Yapacağız Önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kız arkadaşım İstanbulda Anadalu tarafında oturuyor ben başka bir ilden gideceğim az çok bilirim İstanbulu.Şimdi Olay şu Kız arkadaşım ablasıyla kuzenleriyle tanıştıracak beni en az 4 5 kişi olacağız.Onunla İstanbulda ilk Buluşmamız Olacağı için Nezih Yemekleri güzel Fiyatı uygun, Yeri güzel mekan manzaralı olursa harika olur yani akılda kalıcı guzel bi yer olmalı. Fiyat konusunda kişi başı maksimum 25 tl olabilir.
    İftarı yaptıktan sonra Yine Güzel bi mekanda birşeyler içebilmek için Cafe önerilerinizide beklıyorum.Ben bişeyler içmek için Pier Lotiye çıkmayı düşündüm fırsat olursa teleferiğede bineriz ancak Pierlotide fiyatlar nasıldır pek bi bilgim yok bilgilendirimisiniz?

    Mekanların Anadolu yada Avrupa Yakasında olması farketmez Semtte çok fazla farketmez ama kız arkadaşıma yakın yerler olursa sevinirim...Şimdiden yapacağınız Öneriler ve Ciddi! Yorumlar İçin Teşekkür Ederim...




    Edit:Yazm hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuLL__MaNiAc -- 7 Ağustos 2011; 3:09:11 >







  • Pierloti de fiyatlar normal.Pahalı abartı değil.Çay 1 liraydı diye hatırlıyorum(yanlış olabilir bilen varsa düzeltsin)
    Yemek yenecek bir kaç yer öğrenmek güzel olur mesajım bulunsun.
  • Hocam iftar için çoğu yerde önceden ayırtman gerekebilir çünkü gerçekten çok yoğun oluyor. Ama iftardan biraz önce gidip yer bulabileceğin yerler de var elbet. Eyüp tarafına giderseniz orada yemek yenecek yerler bulursunuz ama fiyatlar pahalı olur. Yada şöyle yap internette indirim fırsatı siteleri var. Şuan çoğu 4-5 kişilik iftar yapılabilecek mekan indirimleri veryor hemde gayet uygun fiyata. Oraları bi incele derim ben.

    İftar sonrası kafe için Pierre Loti'yi asla önermem. Ana baba günü olur orası oturacak yer bile bulamazsınız.
  • Yok mu Arkadaşlar Tavsiyeleriniz?
  • Bi bak buraya istersen ->http://goo.gl/Ki44V
  • İBB Sosyal Tesisleri gayet uygun ve nezih mekanlardır. Fethi Paşa Korusu'nda fasıl eşliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz. Bunun yanısıra Gözdağı, Beykoz Koru Sosyal Tesisleri alternatifler arasında olabilir ancak önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Yemekten sonra, Çamlıca Tepesi'ne çıkıp eşsiz manzara eşliğinde Türk Kahvesi içebilirsiniz. Bahsedilen yerler Anadolu yakasındadır.

    http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/

    Düzeltme: Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakkas. -- 7 Ağustos 2011; 13:34:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.