Şimdi Ara

Kıza İnstagram'dan nasıl yazılır? [13 Ekim Edit]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
3
Favori
161.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 13 Ekim Edit:

    İnsan yerine koyup güzelce tavsiye, fikir ve gaz veren herkesten çok özür diliyorum boşuna zamanınızı aldım. Kız uzun boylu sevgili yapmış bu gün hikayede gördüm.


    __________________
    İnstagram'dan takip ettiğim bir kız toplu bir fotoğraf paylaşmıştı aralarında bir kız hoşuma gitti takip ettim isteği kabul edip geri takip etmiş. 1 ayı geçti kızla kedi sevmemiz gibi ortak noktamız var (aman ne ortak nokta ehe filan ) neyse en son 2 hafta kadar önce benim dh de yazmaya çekindiğim bir görüşümü kız İnstagram storysine atmış o zaman dedim tamam benim yazmam lazım buna ama sonradan cesaret edemedim (gerçi kız öyle çok güzel değil).

    2 hafta geçti aradan bu akşam yemek yedik annem babam dayım ve ben oturuyoruz masada birşey anlatıyordu babam bir tanıdığın kızı vardı uzun boylu kapalı utangaç ve çalışkan bir kızın erkek arkadaşıyla çekindiği fotoğrafı görmüş İnstagram'da sonra döndü bana dedi seni ne zaman görücez böyle kafede kızlarla diye. Tabi o ara hiç umrumda değilmiş gibi geçiştirdim ama kafada şimşekler çaktı benim durup bir düşündüm. Geçen yaz benimle aynı gün doğan ve ortaokulda yan sınıfta olan bir kız evlendi. Bu kışın başlarında da 1. sınıftan itibaren 6 sene aynı sınıfta okuduğum bir kız arkadaşım evlendi. Bakın evlendi diyorum benim daha hiç sevgilim olmadı (bu sene 1 kız reddettim 2 tane de instagram dmsinden konuşmaya çalışan kız oldu biri hala yazıyor ama benim sevmem lazım böyle olmuyor tipim değil zaten hiçbiri).

    Bende dedim ki böyle olmaz en azından şansımı deneyip yazıyım kıza ama tanımadığım bir kıza nasıl dm atarım tanışmak için tecrübeli abiler ablalar yardımcı olursa çok sevinirim.


    İlginizi çekebilir: İnstagram dondurma
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Benim profilde var boyle bi konu kank gir bak
  • Zebanici pislik seni
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam vallahi yok bu sefer ciddi konu.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Bu sanırım hocam?https://forum.donanimhaber.com/kizlarla-konusma-rehberi-orneklerle-ssli--127002832#127002832

    Bakıyorum şimdi.
  • Pat diye mesaj atma. Önce storisine cevap yaz bikaç kez. Bi konuşmuşluğunuz olsun önce
  • ''sevmem lazım'' demen hoşuma gitti açıkcası. Bu yolda ol bence de hep. Önce sevmek lazım. İş olsun diye akraba konu komşu '' helal be '' desin diye saçma sapan triplere girmemek lazım.

    Açıkcası bende senle aynı kafadayım. Daha önce sevigilim oldu hatta bayağı da aşık oldum etkisi uzun sürdü.

    Şimdi ise hoşlandığım birine açılmayı düşünürüm. Ama sorun şu ki yakın çevrem de böyle bı kız yok. İnstagram da da uzaktan birine yazıp kaba tabirle yürümek çok zorlama

    olur. Bekliyoruz.

    sana tavsiyem şudur. Eğer kıza yüz yüze açılabileceksen öyle yap. DM den herkes yürüyor
  • Direkt mesaj atma, story atınca cevapla.
  • Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Ne diye cevap atıcam hocam storysine? Birde çok nadiren atıyor ama o attığı fotoğraf çok hoşuma gitmişti çok haklı bulmuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Julimezar

    Ne diye cevap atıcam hocam storysine? Birde çok nadiren atıyor ama o attığı fotoğraf çok hoşuma gitmişti çok haklı bulmuştum.

    Ne bilem aga storiyi görmeden kedi fotosu atarsa aa çok güzel de bende de var de. O beğendiğin storiye "çok haklısın ben de böyle düşünüyorum" diye devam ettirebilirsin
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Hocam story cevaplama olayını ciddi ciddi ilk defa bu konuda duyuyorum öyle birşey mi vardı? Birde nadiren story atıyor ama attığı story hoşuma gitti haklı bulmuştum keşke o zaman yazsaymışım ama geçti biraz. Ne gibi cevap verebilirim ki storye?
  • Tanisiklik yoksa selam diye dal
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Aşağıda mesaj yaz diye gösteriyor ordan atarsın. Ya çok da kasmaya gerek yok. Ben de kızım her mesaj atana sapık demiyorum. Kızın kesin yok mu sevgilisi?
  • paldır küldür yaz kıza seni tanımak istiyorum gibilerinden anlasın yani. konuşacaksınız bi şekilde nasılı yok bunun. olacağı varsa olur zaten
  • Sen de storine bi şeyler at arada. Bak bakalım kız bakıyor mu? Bazı kızlar sadece istedikleri storilere bakıyorlar. Bazıları da hepsine bakıyor tabi. Sen yine de at arada storine bi şeyler bak bakalım bakmış mı bakmamış mı
  • Piertotum Locomotor kullanıcısına yanıt
    Okuldan 2 yaş küçük bir kız yazmıştı hoşlanıyorum filan diye ne bileyim açıkçası hoşuma gitti ama ben sevmeden olmaz üzerim diye kibarca reddettim kızı.

    Bende bayağı zamandır yav böyle bir kız olsa da yakınlaşmaya çalışsam böyle gördüğümde içimi eritse diye bekledim ama yok malesef denk gelmedi süre içinde.

    Bende yakın çevrede öyle bir kız yok diye çıtayı düşürmeye başladım düşürdüm düşürdüm sonra İnstagram'da bizim buradan takip ettiğim bir kız vardı İnstagram'daki kaydırmalı fotoğraflardan atmış arada bir kız hoşuma gitti aman takip edeyim ne olucak dedim ettim o da geri takip etti. İnstagram'da fotoğrafları kötü değil de Facebook'ta eski fotoğrafları kötü geldi yazmasam mı acaba diye düşünmedim değil. Aynı ilçede oturuyor kız zaten 75k lık ufak bir yer. Kızın çok güzel olmaması ufak yerde yaşamamız gibi sebeplerden çok kişinin yazdığını sanmıyorum. Hatta ve hatta çok önemli olmasa da 230 takipçisi 390 takip ettiği var kızın ben erkek olmama rağmen 210 takipçi 190 takip ettiğim var.




  • disintegratorsss D kullanıcısına yanıt
    Bu güne kadar en yakın arkadaşlarım dahil kimseye selam yazmamışdır msn döneminde slm yazmışımdır ama selam yoktur . Naber bile sayılıdır. Yalnız okulda çok fena bir merhaba salgını başlattım alıştırdım herkesi zaten merhabayı sık kullanırdım okulda böyle ebola gibi yayıldı herkes kafayı hafif aşşağı yukarı yapıp merhaba demeye başladı. Merhaba desem olmaz mı?
  • Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Harbiden doğru geçenlerde kedisinin fotoğrafını atıp üstüne çok özledim filan yazmış ona yazabilirdim de ne yazabilirdim ki? Birde haklı bulduğum story şöyle birşeydi 2 hafta önce ki olaylar için sanırım benim bayramım 23 nisan zaferim 30 ağustos destanım Çanakkale gibisinden şeyler yazıyordu.
  • Hocam sende bilirsin ki güzel ülkemiz de her daim nefes alsın yeter mantığı hakimdi.

    Hele hele şu zamanda en çirkin en bakımsız kıza bile çok yoğun bir ilgi var. Zaten bu yüzden egoistler. Bu yüzden burunları kaf dağında.

    Benim memleketim 2500 nüfusu olan bir kasaba. Burda bile tanıdığım kızlara teklif eden edene. Peşinde koşan koşana.

    Demem o ki düşüncen bana göre yanlış. O kıza elbet ilgi duyan teklif eden vardır diye düşünüyorum. Sen cesaretini topla. Şansını dene en azından. Doğal ol.

    Olmazsa olmaz. Yapcak bişey yok.
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler onu biliyorum da tanımadığımız birinin storysini cevaplamak yırtık dondan çıkarmış gibi geldi duymamıştım öyle birşey. Mesela kedisini atmıştı geçenlerde çok özledim yazmış üstüne buna ne gibi cevap yazabilirdim? (Benim de bahçede beslediğim 1 anne 2 yavru kedi var)

    İşte bilmiyorum onu ama hiç var gibi durmuyor olacağını sanmıyorum pek. Sevgilisi olsa niye benim isteği kabul etsin yada niye geri takip etsin? Sevgilisi varken böyle birşey yapıyorsa ucuz yırtmışım derim zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.