Şimdi Ara

Kızlara Nasıl Davranmalı? (Rehber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
27
Favori
66.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar fark ettim ki konu dışında kız konuları giderek artıyor ve ben de kardeşlerimin yararlanması için bir rehber hazırlamayı uygun gördüm.

    Aşağıda yazılanlar uçkurunun peşinde koşanlar için "kız kaldırma taktikleri" değildir çünkü öyle olsaydı bu kızlara hakaret olurdu, her kız kendi içinde anlaşılmalı, değer verilmeli. Bu rehber sadece sevdiğiniz kız karşısında çuvallamamanız içindir, tamamen masumane bir rehberdir.

    Öncelikle arkadaşlar, bir kızı etkilemek için en azından bakımlı bir dış görünüşe sahip olmanız gerekiyor. Çünkü kimse paketini beğenmediği bir ürünün tadını
    merak etmez.
    Yakışıklılık Allah vergisi, ama değilseniz de iyi giyinerek, fit bir vücuda sahip olarak, saçınızı başınızı temiz tutarak, güzel kokarak hoş bir görünüm yaratabilirsiniz, yaratmalısınız. Çünkü bir ilişkinin önemli bir kısmını dış görünüş oluşturur ve iyi bir dış görünüşünüz yoksa, en azından tahammül edilecek kadar yoksa, gram şansınız yok demektir. O zaman ne yapın:

    -İyi giyinin, kıyafetleriniz kombine olsun, marka olmasına gerek yok ama paçavra olmasın.
    -Üstü yazı dolu tişörtler yerine sade desenler seçin, çocukken giydiğimiz spor ayakkabılardan ziyade bez ayakkabıları tercih edin, afili cafili kotlar yerine koyu renklerde khakisler yada kotlar tercih edin.
    -Iyi bir kemeriniz, kaliteli bir saatiniz olsun.
    -En önemlisi saçlarınız, dişleriniz, tırnaklarınız temiz olsun.
    -Güzel bir parfümünüz olsun, size yaklaşıldığında güzel kokun.

    Yakışıklı bi mizacınız olmasa da bu özellikler size bir alım kazandıracaktır. Burada tipsizim diye ağlayanların çoğu belki de potansiyelinin farkında değil.

    Şimdi kızla ilişki nasıl olmalı, ondan bahsedeyim. Arkadaşlar kendiniz empati yapın, size sürekli yazan bir kız, nadiren yazan çaba sarfetmeniz gereken bir kız ve hiç yazmayan cevap bile vermeyen bir kız düşünün. Hangisini daha çok aklınızda bulundurur kafaya takarsınız? Cevap muhtemelen hiç yazmayan kız olacaktır. Çünkü sinirinize dokunacak, gururunuzu zedeleyecek, ona ulaşmaya çalışacaksınız ama dikkat! Bu kızı bir ara çok kafaya takmanıza rağmen bi süre sonra söve söve unutacaksınız dolayısıyla bu kız kaybediyor, dolayısıyla sizin hiç yazmayan cevap bile vermeyen erkek olmamanız gerekiyor. Diğer yandan sürekli yazan erkek de olmamanız lazım, çünkü çantada keklik olarak görünürsünüz.

    Şunları yapmayın:
    -Sürekli ilk yazmak - Arkadaşlar ilişkide yazışma dengesi olmalı, eğer kız size hiç ilk yazmıyorsa o iş olmayacaktır. Ya kıza fırsat vermiyorsunuzdur ya da kız size karşı boştur. Belli bi süre yazmayıp kızı deneyin, yazarsa sizinle konuşmak istiyordur. Yazmazsa sakince çekilin.
    -Fazla fazla smiley koymak - Açıklamaya gerek yok, mesajların olgunluğunu alıp götürür ve yavşakça gözükür.
    -Cevap gelmediğinde üst üste yazmak - Başka işim yok hep senden cevap bekliyorum izlenimi verdirtir, amacı çok belli eder ve karizmayı yerlebir eder. Cevap gelmediğinde ASLA yazmayın. Cevap gelmesini bekleyin. Gelmiyorsa da umursamayın, kesinlikle üst üste yazıp zoraki cevap almaktan daha onurlu bi harekettir.
    -Sanırım meşgulsun, konuşmak istemiyorsan söyle gibi mesajlarla kendinizi ezik konumuna düşürmek - Benim de bana yapılmasını en sevmediğim şey, şöyle düşünürüm: MADEM ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN YAZMA A.. ve bu mesajı hep konuşmak istemediğim kızlar atmıştır. Kızın da aynı durumda olduğunu hesaba katın.


    Flörtleşme aşamasına geçecek olursak durum karşılıklıysa ilişkinin en zevkli anıdır kesinlikle.
    Flörtleşme de aynı şekilde karşılıklı olmalı ve nasıl dans edeceğinizi bilmelisiniz arkadaşlar. Kıza uzun uzun iltifatlar ederek,
    :) 'lü mesajlar sonunda kızı elde edemeyeceğinizi bilin. Bunları yaparak ancak kızın egosunu şişirir kendinizi kandırırsınız.

    Flört döneminde kendinizi iyi bir şekilde ifade edin, iyi yönlerinizden bahsedin, kızı düşüncelerinizle etkileyin. Uzun uzun ortak yönlerinizden konuşun. Hep kendinizden bahsetmeyin, onun da ne düşündüğünü sorun. Flörtleşirken kendinizi iyi pazarlayın ama kendiniz olmayı da kesinlikle bırakmayın,
    olmadığınız biri gibi davranmayın. Kıza satır aralarında niyetinizi belli etmeniz lazım, iltifatlar da satır aralarında olur. Atıyorum kızın saçları kıvırcık ve çok hoşunuza gidiyor ve o an çocuklardan konuşuyorsunuz, burada "Eğer seninki gibi güzel kıvırcık saçları olacaksa 15 tane çocuğa bile bakarım." demek hem iltifatınızı doğrudan verir hem de "Saçların çok güzelmiş, kıvırcık saça bayılırım." tarzı yavşak bir iltifat olmaz. Diğer yandan, bir yere gidecekse kimlerle gideceğini sormak, gideceği kişiler hakkında bilgi almak bir hakimlik havası kazandırır. Özellikle akşam konuşuyorsanız ve dışardaysa "Eve gidince haber ver." demek aranızda olmasını istediğinizi doğrudan kıza sezdirir. Bu olayın karşılıklı olması da gerekir aynı zamanda, eğer hiç reaksiyon, hoş bir söz alamıyorsanız kendi kendinize gelin güvey olmanızın anlamı yoktur çekilin o konuşmadan.


    Olası bir buluşmada, yapmanız gerekenler, normal bir arkadaşmış gibi konuşmak, ama ek olarak ekstra göz teması kurmak ve kıza yakın oturmaktır. Aslında bunları ek olarak belirtmeme gerek yok çünkü kızdan gerçekten hoşlanıyorsunuz, istemsiz olan şeyler bunlar. Peki ne yapmamalısınız?

    -Ortamda bir sıcaklık, tensel bir temas yokken kızın saçıyla oynamak, elinizi omzuna atmak gibi suni şeyler yapmayın. Amacı apaçık ortada olsa da hoş durmayacak,
    kız biraz çekingense rahatsız olacak, konuşma aksayacak, ortam soğuyacaktır. Böyle olaylar karşı karşıya olur, olması gerektiğinde anlarsınız zaten, kız da aynı şekilde size odaklanır, temas kurar.
    -Gereksiz konuşmayın. - İlk izlenim en önemli andır, eğer ilk buluşmanızsa sessizlik olmasın diye sürekli konudan konuya atlamayın, kızı susturup siz konuşmayın, kendinizden çok bahsederseniz kızı soğutursunuz. Kızdan en ufak bir ilgisizlik gördüğünüzde sorularla topu ona atmanız, artık sizin susup onun konuşmasının vaktinin geldiğini anlayın.
    -Çok pahalı bir yere götürün demiyorum ama gidip de çiğ köfteciye de götürmeyin. İlk buluşmalar önemlidir, zamanla normalleşir gidilen yerler, ama ilk gidilen yerler mümkünse en azından otantik ve ilgi çekici yerler olmalı. Hesabı ödeme konusu biraz değişkendir, ben genelde yarı yarıya ödemeyi tercih ederim ve kalkarken de Cemal Süreya'nın "Ne günah işlediysek yarı yarıya." dizesine vurgu yapmanızı öneririm, şimdi aklıma geldi komiğime gitti. Kendim hiç yapmadım orası ayrı.


    Sevdiğiniz kızı gördüğünüzde anlarsınız, davranışları kurallara bağlamak o kadar zor ki. Hoşlandığınız değil sevdiğiniz diyorum dikkat, her zaman yaşanmaz.
    Kendim de ne çapkınım, ne flörtözüm, ne kazonavayım ama yararlanın diye aklımdaki bazı prensipleri yazdım, umarım sevdiğiniz kızla mutlu olursunuz. Ben olamadım siz olun bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francis Underwood -- 1 Haziran 2014; 13:02:48 >







  • Umursar gibi umursamaz
  • Oha bir de rehber yapmış bizim ergenler için bu arada okumadım yazılanların her kızda geçerli olmadığına eminim
  • Okuyacağım
  • Okudum. Kim yapacak bunları? Aynen devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealPlayer09

    Okudum. Kim yapacak bunları? Aynen devam
    Tutabilir
  • OKUMAYIN.
  • Genel gecer seyler. Konularda verilen tavsiyelerin toplanmis hali. Ama guzel ve gerekli. Bunlar her kiz icin hemen hemen gecerlidir her halde.
  • Sayende şuan sevişiyoruz TY BRO
  • Tahmin et ne oldum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    Tahmin et ne oldum?
    Bursada gencler varsa bara gidip kiz kaldirma sanatini ogreteyim size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double or nothing

    Okuyacağım
    adam doğru yazmış
  • Tutar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double or nothing

    Okuyacağım
    Güzel bi anlatım olmuş. Hiç sevgilim olmadı diyenler okusun.
  • genel özelliklerini yazmışsın, doğru da yazmışsın. türkiye 'de tamamen böyle işliyor.


    kızın kafasını karıştırmak anahtar eylem. kafasını karıltırdığınız kızlardan genelde olumlu dönüş alırsınız çünkü sizi bol bol düşünmesini sağlarsınız. hoşlanmadığınız ama başka anlamda yakınlık kurduğunuz kızların size bir şeyler hissetmesinin temel sebebi bu kafa karışıklığı olayıdır.

    bazen de hiç olmadık yerde ortama mükemmel bir hakimiyet kurarsınız, bunu genelde istemeden yaparsınız. gayet doğal davranarak ve yavşaklık etmeyerek, ciddiyetinizi de koruyarak ortamı yönlendirirsiniz. çoğu kızın karşı koyamadığı noktadır bu da.


    yabancı kızlarda ise bodoslama girip yavşaklık sınırına yaklaşınca kendinizi ağırdan satmaya başlamanız gerekiyor tecrübe ettiğim kadarıyla.




    elbette "kız" kavramını oyun walkthroughları gibi anlatmak biraz dişilere hakaret gibi oluyor, genç kız psikolojisi hakkında bilgiler diyelim konuya. ayrıca "sevgili olma yöntemi" diye bir kavram yoktur, çekici olmak vardır. "face onaylı sevgili yöntemi" ayağına benliğinizi değiştirmeyin, doğal davranın her daim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 1 Haziran 2014; 12:05:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: beerkovich

    adam doğru yazmış

    Alıntıları Göster
    Kızla nasıl flört aşamasına gelineceğini yaz bari.Olmuyor bakmıyor kız işte takım elbise giyip sokakta bile dolaştım olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    Tahmin et ne oldum?

    Çelıncır
  • Boyle yaparsaniz illa olcak diye bisey yok. Ama cok guzel surukleyici anlatmissin. Ve cokda ise yarayan bilgiler . Ama en onemlisi kendiniz olmaniz dahada etkileyici olur.
  • İnsanlara nasıl davranmalı diye rehber yapsam insanlar kaçışır demiştim, meğer yolu buymuş işin, uçkurlarınızı bi toplayın önce, sonra yaklaşırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 1 Haziran 2014; 12:07:42 >
  • diamond we trust
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.