Şimdi Ara

Kızların senin için ölüp bitmemesi üzücü durum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, sanal alemde çok takıldım. Sanal alemde çok kızla konuştum ama hiçbiride benim için ölüp bitmedi ben yazdıysam yazdı çünkü elini sallasan ellisi yani ben yazmasam başkaları yazıyor zaten. Erkekler olarak yani bu durumu nasıl kabullendiniz. Bana ezikmişim sülük gibimiyşim geliyor ve artık kimseye yazmıyorum sallamıyorum ama insan istiyor ki bir kızda seni sürekli düşünsün, arasın, sorsun ama olmayacak belli. sürekli erkekler kız peşideyiz, ama kimse hiçbir kıza yazmasa eklemese beğenmeseydi şimdi kızlar bize yazacaktı. Tabi bi erkek grubu bunun dışında bu gruba zaten kızlar ölüyor bitiyor genelde yakışıklı olanlar ya da şeytan tüyü olan bu grubun bunu nasıl başardığı hakkında fikrim yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • arz talep, maalesef.


    bu ülkede en çirkin kız bile bi instagram açsın kaç tane abazan akın eder dm'ye.


    kızlar artık tip'e karaktere vs karınları tok, gördüğüm kadari ile ezici çoğunlugu paranın peşinde özellikle uni'de paralı/arabalı/agzı laf yapan tiplere akın ediyorlar onlarla düşüp kalkıyorlar, 30'yaşlara geldiklerinde belki asgari'de olsa işi olan düzgün efendi adamlara olr derler.


    trajiktir(bence) zengin bir erkek statüsel anlamda kendinden alçak/alt seviyede olan kızı (%95 oranında) kabullenirken/evlenirken,


    kadınların ise sadece en fazla %5'i kendilerinden alçak/alt seviyede olan erkekleri kabulleniyor.


    misal ben aöf okuyan babasından yetim aylıgı alan biri iken 1,5 yıldır karşılıksız şekilde aşık oldugum kız babadan zengin odtülü birisi instası full arabalı/cluplerde takılan adam dolu, tam tersi olsaydı ben onu çoktan kabullenirdim ama o asla (mal gibi 3 defa yazdım ona aşkımı  ) kabullenmez.


    sözün kısası günümüzde gerçek aşk kavramı yok oldu olacak olmak üzere.





  • Sürekli kızlar sana yazsa seninde egon artıcakdı %90nına cevap yazmıcaktın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derdini mikeyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam işte erkekler olarak bu seçim şansını kaybettik üzüntüm buna. Bizimde egomuzu kızlar okşayacaktı ama erkek milleti olarak rahat durmuyoruz yani adam gidiyor barbara palvini vs olmayacağını bile bile beğeniyor nasıl bir umut varsa yorum atıyor takip ediyor bu durum hemcinslerimiz yüzünden değişmeyecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    Oluruna bırak sende takma bu mevzuyu by kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Kasım 2021; 18:41:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değişmez bu düzen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölüp bitmiyolar, sadece bakıyorlar, derin kesen 1-2 tane nadir denk geliyor. bunlar iyi bişey mi? en sevdiğim şey, market gibi kalabalık ortamda iken bana baktığını düşündüğüm bi kıza bakmadan önce sağa sola bakıyormuş gibi yapıp bi anda ona bakmak ve onun gözlerini kaçırması   bu olay çok hoşuma gidiyor. gözünü kaçırmayıp devam eden varsa korkup ben kaçırıyorum  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.