Şimdi Ara

Kızlarla nasıl tanışılır ve nereden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısaca anlatmam gerekirse üniversitede 2. ve son senem. 1. senem tamamen boş geçti yani şu anlamda; neredeyse hiç sosyal aktivitelere katılmadım, ortam yapmadım. Sadece eve gidip geldim zaten aile evinde kaldığım için kabuğumu kıramadım. Ama bu sene akıllandım ve istemsizce kız arkadaş yapma isteği oluştu. Kız arkadaş olmasa bile yeni kızlar tanıyıp sadece arkadaş bile kalsam olur fakat şöyle bir sorun var okulun ilk haftası gözüme bir kaç kız kestirdim ama herkes ilk günlerden gruplaşmaya başlamışlar bile. Hayır kızı yalnız görüp gidip konuşayım seni beğendim tanışabilir miyiz falan ama yok hiç yalnız takılmıyorlar. Bana göre kıza yürümenin en mantıklı yolu instagramdan hikaye yoluyla ama tanımadığın kızın instagramını nasıl bulacaksın hadi buldun kız nerden buldu da istek attı diyecek. Bunu yapan her kıza ister atıyordur gözüyle bakma ihtimali yüksek. Hadi diyelim okulda ortamlarına giremedin falan sizce okul dışından nasıl bulabilirim? Kulüpler, etkinlikler demeyin çünkü onlara gerçekten vaktim olmuyor zaten okuduğum okul dünyadan uzak bir yer ve meslekyüksekokulu olduğu için bomboş bir okul. Artık Tinder tarzı uygulamalara sardım da sanaldan da bir yere kadar gerçekteki gibi hissedemezsin yani. Snapchat desen o da aynı mantık kızla tanışıp instagramını alamadıktan sonra abazan gözüyle bakabilirler. Bu arada tipim de kötü değil ortalamanın belki bir tık üstü biriyim.








  • Ben de aynı durumda 6 sene geçirdim üniversitede. Sonunda bulamadım. Ama son sene 2 kızla buluştum. Ortak noktanız varsa aynı sınıftaysanız vs. yüz yüze konuşamıyorsan ya ortak arkadaş bulacaksın ya da instagramdan hikayesine yorum yapıp sohbet başlatacaksın. 2 kızla buluşmam böyle oldu.

  • Dr.Stephen Strange kullanıcısına yanıt

    Keşke aynı sınıfta olsak çünkü avantajı gerçekten büyük. Beğendiğim kızlar bir alt sınıftakiler ama onların da kendi grupları var ve adını vs. bile bilmiyorum dediğiniz gibi instagram çok basit bir yol ama onu bulmak dert...

  • bir çok farklı ülkede bir çok kadınla tecrübemden sonra sana bu işi özetleyim




    Kadınların istediği özelliklere sahipsen onlar seni buluyor.



    kadın bulmak için aynı sınıfta olmana gerek yok , çok kadın olan bir ortama girmene gerek yok. Para, tip varsa onlar sana geliyor mıknatıs gibi.



    Sokakta rastgele sorarken bile tanışabilirsin biriyle.

  • Knka oha oha oha oha. Lan sen bensin. Yemin ederim konu açsam bu olurdu. Benimkide 2 yıllık bizim kampüs dünyadan bir haber. Taktik bulursan bana da söyle agaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.