Şimdi Ara

Klasik Gitardan Akustik Gibi Ses Alabilmek İçin Tel Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Klasik gitarımda Dadario classic tel bulunmakta fakat tınısından sıkıldım. Açıkçası akustik gitar istiyorum fakat imkanlarım el vermiyor. Akustik gitara biraz daha yakın ses alabilmem için tel öneriniz var mı acaba? Bir de sanki classic telleri kalın geldi bu tellerin incesi var mıdır acaba? Gitarımın kaliteli olduğunu düşünüyorum kaliteli bir tel takmamda sıkıntı yaşamıcaktır fakat çok pahalı bir tel de alamam. Gitarımın markası LAG Tn100A. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.



  • Yok mu yardımcı olabilicek?
  • kralorcun26 K kullanıcısına yanıt
    akustik gitar teli alıp takabilirsin ama tel gerginliği dolayısıyla sapı eline alabilirsin veya zamanla tellerin değdiği yerler aşınmaya başlar. sana tavsiyem para biriktirip bir akustik gitar alman çünkü risk almadan klasikten akustik sesi elde etmek çok güç. akustik gitar sesi veren klasik teli olduğunu da sanmıyorum çünkü nayln tellerden metal sesi çıkması beklenemez.
  • Haklısınız hocam. Şimdilik biraz araştırarak bulduğum dadario exp46 telini taktım ve cidden ses olarak beni çok tatmin etti ve çok hoşuma gitti. İleriye yönelik dediğiniz gibi bir akustik gitar almayı düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.