Şimdi Ara

Klasik müzik tavsiye lütfen. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Klasik müzik değil ama sürekli olarak dinlediğim Smooth Jazz radyosu var beğeneceğini umuyorum.http://www.sky.fm/play/smoothjazz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espa

    Sanırım şöyle bir şey istiyorsun. Bu adamın videolarına bak. Nirvana metallica gibi grupların da şarkılarını çalıyor orkestra ile.

    Vivaldi'nin Summer'ı böyle daha çok hoşuma gidiyor artık




    quote:

    Orijinalden alıntı: Sircap

    Klasik müzik değil ama sürekli olarak dinlediğim Smooth Jazz radyosu var beğeneceğini umuyorum.http://www.sky.fm/play/smoothjazz

    Espa, Summer gerçekten çok güzel yorumlanmış.Demek istediğim neredeyse buydu.Çok teşekkür ederim.300 senelik eserlerin daha modernize şekilde sunumu hala heyecan yaratıyor.İşte ilginç olan bu!

    Sircap verdiğin linkteki Smooth Jazz benim bu başlık altında aradığım tür değil senin de söylediğin gibi.Ancak Jazz bu şekliyle de harika.Dinlemekten zevk aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous -- 12 Mart 2012; 23:46:45 >




  • Aradığım profesyonel çalışmalar için bir amatör örnek vermek isterim..Başı kötü ama birkaç saniye sabrederseniz demek istediğim sound u duyacaksınız.




    Birde klasik müziklerin dubstep yorumları türemeye başlamış......





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous -- 13 Mart 2012; 0:19:01 >




  • dostum bir de şuna bak ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdinnand

    Orijinal kendi bestesidir.

     Klasik müzik tavsiye lütfen.


    uzun zamandır dinlediğim en iyi şarkı diyebilirim.başta sadece vokal yaptığını sanmıştım ama kendi bestesi oldugunu öğrenince takip listeme ekledim. bu sanatçı gibi böyle çok duyulmamış -fransa'da ünlümüdür bilmemde...- ve sağlam besteleri olan kişiler biliyorsan yaz lütfen.
  • aynı fikirde olduğumuza sevindim, bildiğim kadarıyla bu yıl içerisinde yeni bir albüm çıkartacak söz-müzik tümüyle kendine ait olan (zira tüm albümleri aynı şekilde yanılmıyorsam). ülkesinde de anladığım kadarıyla çok az sayıda tanıyanı var. benzer müzikal yetenekte olan başka sanatçılar keşke bulabilsem, malesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.