Şimdi Ara

Klasorden resim silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaslar sorunum su bir web sitesi yapıyorum sitede haber ekleniyor ve haberle birlikte haberin resimleri ekleniyor iki ayrı tabloda tutuyorum haber le resimlerini simdi ben haberi sil dediğim de resimleri veri tabanından siliyor yalniz klasordeki resimlerin sadece birini siliyor veri tabanindan o habera ait kactane kayit varsa çektirip sildirmek istiyorum nasıl yapabilirim



  • akabar93 A kullanıcısına yanıt
    Haber ID si ile birlikte yüklediğin fiziksel dosyaları bu ID ile silebilirsin. Böylelikle Haberin ID sini içeren tüm resimler fiziksel bellekten silinecektir. Bu bilgiyi DB den okuyacaksın. Yani DB de fiziksel resmin ismi duracak. Sen de bu isim ile bilgisayardan sileceksin.

    Stream sınıfını kullanabilirsin.
  • Cevabınız için tesekkur ederim.ben zaten veri tabanındaki haberin İD si ile resimleri sildiriyorum sorun klasorden silinmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akabar93 A kullanıcısına yanıt
    Yukarıda cevap yazan arkadaşın dediği gibi, resmi sildiğiniz event'in altına haberin id si ile resimleri tuttuğunuz tablodan ilgili haberin tüm resimlerini getireceksiniz önce. Daha sonra kullanımı size kalmış ister döngü ile isterseniz dönen veriyi reader ile okuyarak(while ile) içerisine klasörden silme işlemleri yapan kodları yazacaksınız bu kadar.

    Yada silme işlemini repeater gibi bir komponente item command ile yapıyorsanız veritabanından silme kodları ile beraber dosya ismini alıp klasörden aynı dosyayı silebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th4L!0n -- 26 Şubat 2015; 15:33:14 >
  • Anladım tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.