Şimdi Ara

Klavye tuşları yanlış yazıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şöyle garip bir sorunum var.
    Öncelikle klavyenin markası Casper K5108, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. İki gün öncesine kadar klavyenin herhangi bir sorunu yoktu. Üsteki rakam tuşlarına sıra ile bastığımda sayılar, aynen alttaki gibi şöyle çifter çifter bir dizilim oluşturuyor:

    "1 2 3 54 54 67 67 -8 9 *0 *0 -8

    Ayrıca 2 tuşuna bastığım zaman kullanmakta olduğum browser da yeni sekme açılıyor. F2 tuşuna bastığımda 3, F8 e bastığımda ise 9 çıkıyor.
    Haliyle noktalama işaretlerini de kullanamıyorum, ü harfini yazmam için de bazen iki defa tuşa basmam icap ediyor, son olarak sol ctrl tuşu neredeyse işlevini yitirmiş gibi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözüm üretebilecek arkadaşlar varsa sevinirim zira beni yeni klavye almak derdinden kurtarırlar.
    Şimdiden teşekkür ettim.







  • Öncelikle Denetim Masasındaki Dil menüsünden klavye dili değişmiş mi onu kontrol et, değişiklik yok ise sanırım klavyen bozuluyor. Garantisi devam ediyor ise garantiye gönder. Garanti bitti ise çaresi söküp temizlemek diyeceğim ama fayda etmiyor bir müddet sonra yine başlıyor, kesin çözüm yerine başka bir klavye alıp değiştirmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 21 Ekim 2015; 12:13:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.