Şimdi Ara

Klavye ve Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yeni bir setup topluyorum. Çevre bileşenleri kısmında fikrinizi almak isterim. Mouse olarak rival 710 aldım. Klavye ve kulaklık konusunda net bir karar vermedim. Bütçe problem değil yeterki verilen parayı hak etsinler. Rgb takıntım yok, olsada olur olmasada. Sadece gece oyun esnasında klavyede tuşları görebilmem kafi. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Kulaklık için önemli noktalarım ; sanal veya gerçek 7.1 olması, kulaklarıma yanlardan bastıracak şekilde değil (örneğin arctis 5) komple saracak şekilde olması, uzun kullanımda sıkıntı yaşatmaması, konforlu olması, kafaya göre elle ayarlanabilir olması. Kulaklık için ilk sıramda şuan için g635 var yakın zamanda ülkemize gelecek.

    Klavyeye gelecek olursak mekanik bir klavye alacağım. Hızlı tepki vermesi, dayanıklı olması, tuş basım hissiyatının tatmin etmesi, konforlu kullanıma uygun olması yeterli.

    Bunları göz önünde bulundurarak, önereceği ürünlerde deneyim sahibi olanlar bilgi verirse sevinirim. İnternetteki incelemelerden haberim var. Ben sizin yorumunuzu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam düşünürseniz ilan bana ve ekipmanlar bana ait isterseniz inceleyin.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=137352372

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.