Şimdi Ara

!!! Klima İç Üniteden Su Akıttı Acilll !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acil Yardım gerek,

    Salondaki klima iç üniteden su akıttı ve akan sular Plazmaya da geldi, televizyon kapandı bende hemen fişini çektim.

    Klima durduk yerde iç üniteden neden su akıtır ki ? Klimayı 3 yıldır kullanıyordum ve hiç sorunu yoktur. Bune ne yol açar ne yapmalıyım ?

    Acaba plazmaya bir şey olmuşmudur ? Çok moralim bozuldu arkadaşlar, gecemin içine etti bu olay, ne güzel püfür püfür film eyfi yapıyordum, aptal alet içine etti her tarafın !!!







  • Oncelikle gecmis olsun umarim plazmaniza ciddi hasar vermemistir. Oncelikle plazmayi yarin sabaha kadar calistirmayin kurumasini bekleyin, sonra ariza varmi yokmu calistirinca anlarsiniz. Klimanizin drenaj borusu (disariya su atan seffaf plastik boru) tikanmis olabilir, borunun agzini kontrol edin eger yere falan deyiyorsa toz toprak birikmis ve boruyu tikamis olabilir.
  • Drenaj borusu apartmanın genel su giderine bağlı. Yani klimadan gelen su balkonlardan giderine bağlı. Orada tıkanma olması zor çünkü ucu genel balkon giderine bağlı. ama Yinede o boruyu kontrol edeceğim.
  • genelde su akitma sorunu drenaj borusunun tikanmasindan yada egiminin bozulmasindan kaynaklanir. Neyse bu su akitma sorunu cozulurde eger plazma zarar gorduyse inanin sizin kadar icim acir, insallah sabah actiginizda sorunsuz calisir, tekrardan gecmis olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 486 DX2

    Drenaj borusu apartmanın genel su giderine bağlı. Yani klimadan gelen su balkonlardan giderine bağlı. Orada tıkanma olması zor çünkü ucu genel balkon giderine bağlı. ama Yinede o boruyu kontrol edeceğim.


    Drenaj borusunun önü açık ise o zaman klimanın iç ünitesindeki tavada bir pislik yada biriken birşeyler vardır. İç ünitede tıkanma var ise muhakkak açılıp ondan sonra kullanmalısınız plazma tv yi ordan derhal kaldırın çok yazık olmuş inşallah çok üzücü şeyler yaşatmaz size bu klima....
  • Dış çıkan hortumda sorun yoksa samet inde dediği gibi açabilirseniz eğer ön panelini açın orda su toplanan tava vardır.Tava ile drenajın birleşme noktasında pislik tıkanmış olabilir.Onları temizlemeye çalışın.Çok fazla anlama diyorsanız mecvuren servisle çözersiniz artık.
  • Arkadaşlar selam,

    Neyseki Plazma'ya bir şey olmamış. Ertesi sabah kuruyunca actım TV çalıştı sorunsuz Philips sağlam yapmış

    Klimanın sorununu ise dediğiniz gibi çözeceim. Sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 486 DX2

    Arkadaşlar selam,

    Neyseki Plazma'ya bir şey olmamış. Ertesi sabah kuruyunca actım TV çalıştı sorunsuz Philips sağlam yapmış

    Klimanın sorununu ise dediğiniz gibi çözeceim. Sağolun


    Geçmiş olsun ucuz kurtarmışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.