Şimdi Ara

klima montaj maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. çeşitli sebeplerden tek seçeneğim olan beko 31830 model klimayı aldım. montaj için gelindi ve kıyamet koptu. ilk sorum vakum yapacakmısınız oldu. aldığım cevap ise hayır klimanız yeni o yüzden vakuma gerek yok oldu. işte o dakikadan sonra o servis elemanıyla aramız hiç düzelmedi. elektriği prizden almak istedi çift drenaj borusunu red etti ve kapıyı göstermek zorunda kaldım. tabi kapıdaki son olayımızda sertifikasını sormam üzerine yaşandı. sanki ben böyle bir soruyu nasıl sorarmışım tarzındaki yaklaşımıyla konu müdürüne kadar uzadı ve elemanların değişmesine karar verildi. yarın ikinci round var. bakalım neler olacak göreceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    merhabalar. çeşitli sebeplerden tek seçeneğim olan beko 31830 model klimayı aldım. montaj için gelindi ve kıyamet koptu. ilk sorum vakum yapacakmısınız oldu. aldığım cevap ise hayır klimanız yeni o yüzden vakuma gerek yok oldu. işte o dakikadan sonra o servis elemanıyla aramız hiç düzelmedi. elektriği prizden almak istedi çift drenaj borusunu red etti ve kapıyı göstermek zorunda kaldım. tabi kapıdaki son olayımızda sertifikasını sormam üzerine yaşandı. sanki ben böyle bir soruyu nasıl sorarmışım tarzındaki yaklaşımıyla konu müdürüne kadar uzadı ve elemanların değişmesine karar verildi. yarın ikinci round var. bakalım neler olacak göreceğiz.

    geçmiş olsun

    kaç tl aldın klimayı


    bakır mı alüminyum mu montaj seti




  • Gelen ekibin yetkinliğini sorgulamak en doğal hakkınız, elbette yanında sertifikası ile gezmezler ancak kurumun verdiği yaka kimlik kartlarında uzmanlık alanları zaten yazar, en azından kurum kimlik kartını da mı gösteremedi yani?

    vakum YAPMIYORUZ ne demektir Allah aşkına, yani olay bu derece ayaklara mı düştü?

    YAPMIYORUZ kelimesinin hesabını, benim bildiğim Arçelik sorar bu personele.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Gelen ekibin yetkinliğini sorgulamak en doğal hakkınız, elbette yanında sertifikası ile gezmezler ancak kurumun verdiği yaka kimlik kartlarında uzmanlık alanları zaten yazar, en azından kurum kimlik kartını da mı gösteremedi yani?

    vakum YAPMIYORUZ ne demektir Allah aşkına, yani olay bu derece ayaklara mı düştü?

    YAPMIYORUZ kelimesinin hesabını, benim bildiğim Arçelik sorar bu personele.

    s.a ado hocam sordum bende vakum işlemini



    Sayın Müşterimiz,


    Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.


    Ürünlerin montajlarında çalışma performansının düşmemesi için vakum işlemi yapılmaktadır.


    Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.


    Saygılarımızla,


    Arçelik Çağrı Merkezi Yöneticiliği
    444 0 888




  • merhabalar. bizimkisi bir montaj hikayesi. ama ne mutludurki güzel bitti. dünki kargaşa tartışma ve karmaşanın ardından maaza müdürüyle görüşme işe yaradı. gelen ekip değişti. bu arkadaşlar olaya tamamen hakim işlerinin ehli ve yetkin arkadaşlardı. baştan sona mükemmel bir montaj süreci yaşadık. sizler için görseller alamadım ayıp olur diye. ama tek kbir sorun bile yaşamadım. ve eklemek istiyorum. eğer sessiz ve son teknoloji bir klima arıyorsanız kesinlikle beko 31830 alın. ben ilk kez hem iç hem dış ünite bu kadar sessiz bir klima görüyorum. fan bir konumda resmen ses çıkmıyor cihazdan. zaten iç ünitede fan dışında bir ses duyulmuyor. dış ünitede ise gürültülü bir motor sesi yok. yanına gidince duyulan bir ses var o kadar. detay özelliklerle alakalı deneyimli arkadaşlara farklı konular açarak sorularım elbette olacak. ama ilk izlenimim mükemmel bir klima aldığı yönünde. konuya alaka gösteren arkadaşlara çok teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    merhabalar. bizimkisi bir montaj hikayesi. ama ne mutludurki güzel bitti. dünki kargaşa tartışma ve karmaşanın ardından maaza müdürüyle görüşme işe yaradı. gelen ekip değişti. bu arkadaşlar olaya tamamen hakim işlerinin ehli ve yetkin arkadaşlardı. baştan sona mükemmel bir montaj süreci yaşadık. sizler için görseller alamadım ayıp olur diye. ama tek kbir sorun bile yaşamadım. ve eklemek istiyorum. eğer sessiz ve son teknoloji bir klima arıyorsanız kesinlikle beko 31830 alın. ben ilk kez hem iç hem dış ünite bu kadar sessiz bir klima görüyorum. fan bir konumda resmen ses çıkmıyor cihazdan. zaten iç ünitede fan dışında bir ses duyulmuyor. dış ünitede ise gürültülü bir motor sesi yok. yanına gidince duyulan bir ses var o kadar. detay özelliklerle alakalı deneyimli arkadaşlara farklı konular açarak sorularım elbette olacak. ama ilk izlenimim mükemmel bir klima aldığı yönünde. konuya alaka gösteren arkadaşlara çok teşekkürler.

    güle güle kullan sevindim bu klimadan bende düşünüyorum yazlığım için fiyatı ne kadar aldın

    elektrik tüketimi nasıl yazarmısın

    cihazda elektrik tüketim göstergesi varmış anlık ne kadar elektrik tükettiğini gösteren




  • merhaba. 3300 tl fiyatı. elektrik göstergesi için bir kaç gün sonrabilgi verebileceğim ancak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    merhaba. 3300 tl fiyatı. elektrik göstergesi için bir kaç gün sonrabilgi verebileceğim ancak.

    merak ile bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.