Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
57.332
Cevap
704
Favori
4.442.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28562857285828592860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli vardı sizde hocam? Yaşadığınız kötü tecrübe cihaz ile mi yoksa servis ile mi ilgili?




  • K.B.V. kullanıcısına yanıt

    Bende her hangi bir ses yok cihaz güzel şuan memnunuz montaj kaynaklı genelde o ses sorunu titreşimden dolayı olabilir duvara montajı düzgün yapılırsa ses sorunu almayacaktır cihazda bir problem yoksa

  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    Servis burda çok önemli bize gelen baya deneyimli ve çok temiz çalışmıştı onlar kurulumu yaparken bizde tesisatı hazırlayıp tamaladık cihazı kendileri çalıştırıp vede wifi üzerinden kurulumunuda yapıp telefonuma tamamladılar çok memnun kaldık.

  • Arif kullanıcısına yanıt
    9000 almak nasip oldu. Wi-fi, ısıtma soğutma tam bir performans ürünü. Dış ünite bana göre denildiği kadar ya da söylendiği kadar sesli değil. Takozlara iyi oturtursanız titreme yapmaması önemli olan. Onu da servisin başında durarak halledersiniz.

    Bize gelen servis dandikti. (Beyoğlu) takozlar iyi oturmamasına rağmen gönyenin yamuk olması bir nebze kurtarmış. Aynı zamanda deliği kapatma aparatı var onu da servis takmamış.

    Borunun içinden geçiyor kablolar, hortumlar. Böylelikle daha düzgün durur.

    Velhasıl ürün güzel. Fakat servislerin daha düzenli olması gerekiyor montaj sırasında.

    Bu arada vakumlama yaptılar. Ama süre zarfını kısa buldum.

    F/p ürünü. Mudallerine göre.
  • motomurat kullanıcısına yanıt

    Bendenki model srk25zsp. Cihazi ısıtma da kullanirken diyelim 24 dereceye ayarladım. Oda sicakligi o dereceye gelince cihaz rolantiye geçiyor. Bu esnada saçma sapan gürültüler çıkarmaya basliyor. Ruzgar sesi , sürtünme sesi, fan sesi ne ararsan var. Uykudan uyandırıyor beni. Servis once dis uniteyi değiştirdi zira kompresör de arızaliydi. Sonra ic ünitenin cros fan ve fan motoru degisti. O gurultu yine devam etti. Servis sonra ic uniteyi komple değiştirdi. Değişmeyen bir sey kalmadi. O gurultu aynen devam ediyor. Tabi bu süreç 4 ay sürdü..Bu kışı uykusuz geçirdim. Aman kaliteli olsun dert olmasin diye bu klimayi aldim. Ama tam bir rezillik. Servise de artık bir sey diyemiyorum. Yüzüm tutmuyor. Ben alirken mitsubishi alıyorum sandım. Gercek mitsubishi Electric olanmış. Sonradan öğrendim. Ben bu hataya düştüm siz düşmeyin diye yazdim

  • Kıymetli hocalarım, herkesin geçmiş bayramını kutlarım.

    Forumda birçok konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip kişi görüyorum ve bu bana büyük bir keyif veriyor, bu bilgi paylaşım ortamı bizleri nitelikli kullanıcılar haline getiriyor, iyi ki varsınız.

    Birçok farklı konuda ve forumda birçok farklı başlıkta çeşitli öneriler aldım/verdim ancak klima asla bildiğim bir konu değil ve ben geçen yaz bir gram uyku uyuyamadım. Bu noktada siz kıymetli forum üyelerinin değerli fikirlerine ihtiyacım var.

    Eşimle birlikte Ankara 'da dubleks bir evde ikamet ediyoruz, yatak odasına(gerekirse görece küçük) ve salonumuza iki adet klima almayı düşünüyoruz. Bütçe için toplamda 40 bin lira diyebilirim ama içimize sinmesi ve taksit imkanlarına göre esnetebiliriz. Evde nereye takılır, ne şekilde yapılır bununla ilgili bir uzman görüşü de almam gerekecek gibi duruyor. Ürün öneriniz ve bu tarz bir hizmet alabileceğim firma öneriniz var mıdır?

    (görece optimal noktalara takıp evin diğer alanlarını da serinletme gibi bir planım var yapılabiliyorsa, bu sebeple bir görüş alsam iyi olur demek istemiştim)

    Not: Örneğin klima5505 isimli, başlığı açan kullanıcı bu işin üstadı imiş diye anladım. Bilgilerini bir işte kullanıyor mu, bu kişinin bir firması var mı acaba? Yaklaşık 6 aydır bakmıyor foruma sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Rock! -- 14 Nisan 2024; 12:8:28 >




  • Geçen sene yaza girmeden buradaki tavsiyeler üzerine samsung wind free premium black 18btu modelini almıştım, sessizlik konusunda ve soğutma performansı konusunda çok memnunum tavsiye ederim. Fiyat konusu ben 22 bin liraya almıştım şuan 43 bin lira fiyatı var. İyiki geçen sene almışım dedim
  • Fenaymış hocam fiyatı, 2 klima gerekiyor bana 😅

    Gree ve Kaira kullananlar yeşillendirebilr mi acaba? Hangi model kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Rock! -- 14 Nisan 2024; 15:57:58 >
  • D-Rock! D kullanıcısına yanıt

    Senin bütçeye göre kaira yada Eca marka klimalar uyuyor iki aletde fiyat performanstır...

  • Hocam peki bu firmaların hizmeti var mı gelip bakıp ne uygundur ne takılır nereye takılır gibi fikirler vermek için
  • Arkadaşlar yatak odası için klima bakıyorum baya kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz marka öneri vs. ortalama 18-22m2 arası yatak odam. kuzey cephe. güney cephe salonumda samsung 12.000lik windfree var memnunum ondan yalan yok.


    bakır borulu, özellikle sessiz dış ünite. ısıtmada kullanacağım neleri tavsiye edersiniz? free fair 9000 felan baktım. baymak vs. karar veremedim dış ünite yüzünden.

  • farego kullanıcısına yanıt

    Ben de 1 ay kadar önce airfel almıştım 12.000'lik, fazla sessiz geldi bana da hem iç hem dış ünite, bu fiyata kaira olsa o dönem kaira alırdım


    bayramdan önceki perşembe montajını yaptırdım, vakumlama yapıldı, bahsettiğiniz çıkış kapatma aparatının bende de yarısını takmış, yarısı yok. tek kişi geldi, ben destek attım ihtiyaç oldukça, kablo/botu deliğini de izolasyon köpüğüyle kapatmayı planlıyorum

  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
  • Şu an f/p ürünü olarak kaira ön planda. Ama aynı sekmentte hatta daha kaliteli bulduğum E.c.a markası var. Eksik yanı wi-fi yok.
  • D-Rock! D kullanıcısına yanıt

    Eca markası için konuşuyorum keşif ücretli.kairayı bilmiyorum...

  • farego kullanıcısına yanıt

    Ecotech olanda wifı yok .yalnız spoylos olan modelde wifi mevcut

  • Klimayı kurmadan önce mi kurarken mi kurduktan sonra mı elektrik tesisatçısı çağırmalı?

  • Merhaba arkadaşlar. Evde yaklaşık 25mt2 salonda kullandığımız 10-12 senelik 12000 BTU inverter klima var. Sanırım klima yetersiz geliyor zira salonu soğutması 30-40 dk belki daha fazla sürüyor. Tabi Adana sıcağının etkisi olabilir.

    Elektrik faturası da hayli yüksek geliyor.

    Salona 18000 BTU bir klima alsam, elektrik sarfiyatı ne yönde değişir ?

  • Forza Kartal kullanıcısına yanıt
    Harici mi dahili mi hocam
  • 
Sayfa: önceki 28562857285828592860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.