Şimdi Ara

Klima Uzaktan Kontrol nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar evimde General 12000btu inventer klima mevcut. klimayı eve gelmeden once internet üzerinden soğuk yada sıcak açıp oda sıcaklıgını ayarlamak istiyorum ve bunu nasıl yaparım bildiginiz kart yada bir cihaz mevcutmudur wifi yada lan olabilir.



  • İsitmasindan ne denli memnunsunuz 12 binlik bir klima arıyorum ne zamandır sizde ne kadarâ aldiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosa ve honeywell gibi firmaların oda termostatları var bunlar kombi için on off kontak veriyor ve internetten de kontrol edilebiliyor. Bunların ters role uçlarından faydalanarak kullanabilirsiniz. Fakat ısı ayarı yada öteki fonksiyonlarını kullanamazsınız. Klima için böyle bir ünite bilmiyorum aklıma bunlar geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    klimayı açmak ve kapatmak için infrared protokolüne ihtiyacınız olduğundan dolayı bu işlemi kontak veya role tarzı unsurlar ile yapmak pek mümkün değil.
    ancak şöyle olabilir. üründe restart özelliği var ise ürün çalışır halde iken kontaktör veya role kapatılıp istenen zaman dilimine ayarlama yapılıp enerji geldiğinde klima kaldığı yerden devam edebilir.
    önceden Türkcell ile anlaşma yapıp sim kart desteği ile bu işi infrared yoldan çözen ürünler vardı.
    şöyle ki. klima montajı esnasında klimanın yanına takılan bir ekipman - bu ekipmana takılan birsim kart - tüketicinin telefon numarası ile eşleştirilen ürün = tüketici cebinden ISIT28 yazdığında ısıtma konumunda devreye giren klima
  • Bu benim dediğim ürünlerin ios ve android uygulamaları var, yazılım üzerinden açıp kapatılabiliyor. Kendi role leri kaç amperi kaldırır bilemiyorum ama 12000 btu klima için ekstra bir kontaktör gerekebilir. Klimanın restart özelliği olmalı gerçi çoğunun var bu özelliği. Hatta oda ısısını da gördüğünüzden çok soğuması durumunu önlemek için hem manuel kapatabilirsiniz hem de sıcaklık klimadan set ettiğiniz değerde kalır. Ama yapılabilir imkansız değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım buldum aradıgım ürünü yurt dışından getirtiyorum siparişi verdim 1 ay da anca gelir sanırım denedikten sonra yorumumu yazıcam mutlaka ihtiyacı olan birileri vardır.
  • Linkini paylşabilirmisin bir bakayım, geçen bende klima için değil de sanayi tipi soğutucu için böyle bir şey düşünmüştüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün geldi test ettim evden ve ev dışından tv ve klimayı rahatlıkla kumanda edebiliyorum açıp kapatıp derece kontrolünü yapabiliyorum.
  • egebey18 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün nedir? Paylaşırsanız kullanmak isteyen kişilere de yardımcı olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ne kadara satılık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egebey18

    ürün geldi test ettim evden ve ev dışından tv ve klimayı rahatlıkla kumanda edebiliyorum açıp kapatıp derece kontrolünü yapabiliyorum.

    merhaba. cihazı nasıl kullanıyoruz biraz bilgi verebilirmisiniz. eve gelmeden cepten açıp kontrol edebiliyormuyuz. cihaz evdeki modeme wifi ilemi bağlanıyor? elinizde fazla varmı? cevap verirseniz birçok kişinin işine yarayacak bilgiler , şuan soğuk havalarda eve geldiğimizde sıcak bir oda ile karşılanırız. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.