Şimdi Ara

KLİMADA ELEKTRİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar geçtiğimiz günlerde hitchı 1400 btu klima aldım yaklaşık 14-15 metrekare oda için gerçi 12 de yeterdi ancak yazın adanada sıcak ve nem malum birde odada pencere genişliği oldukça fazla.hemen hene odanın yarısı kadar (güney batı cepheli)
    benim sormak istediğim elk. hattı çekilirken (ben evde yokken gelip takılmış) duvar dan ayrı olarak çekilmiş buraya kadar normal ancak araya herhangi bi şalrter falan konolmamış ancak çoğu yerde görüyorum beko boch vs vs. gibi klimalarda klima ile duvardan gelen ayrı hat arasına sigorta şalter koyulmuş, sizce bu önemlimi ben koydurmam gereklimi zararı olurmu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor01 -- 16 Kasım 2007; 13:05:35 >



  • TABİİ Kİ SİGORTA KONULMASI GEREKİR HATTA KLİMANIZIN HATTININ BAĞIMSIZ OLMASI GEREKİR YANİ EVİN GİRİŞİNDEKİ PANODAN KLİMAYA AYRI BİR HAT ÇEKTİRMENİZDE FAYDA VAR. HEM CİHAZI HEMDE KENDİNİZİ KORUMAK ADINA...
  • hayırlı olsun
    ıyı bır secım yapmıssınız bende 2 ay kadar oldu ınverter 14 luk aldım gayet memnunum hıtachı den
    elektrık tesısatını ben prızden cektırdım odada kullanmadıgım bır prız vardı ordan aldım,ama saatten cekılıp arayada sanırım 16 amperlık sıgorta yeterlı oluyomus,bu sekılde yapmanın daha saglıklı oldugunu soyluyolar
    artık sıze kalmıs gerısı ıyı aksamlar
    izmirden selamlar
  • cevaplarınız için teşekkürler yani hatalı montaj, ne diyeyim kurdururken başında dumazsan böyle oluyor demek ben zaten bu servis konusunda hitachi yetkililerine şikayette bulunmuştum burdan birdaha sesleniyorum klima yı alana kadar tamam ama aldıktan sonra işi bilhassa kuran kişi elinin ucuyla iş yaparsa böyle olur burda isim vermem doğrumu bilmiyorum adana da hitachi bayisi kurluk mühendisliği çalıştırdığı elamanları montaj eğitim konusunda uyarması gerek bir dostumada aynı şeyleri yapmaya kalkmış oda zorda olsa ayrı ücretini ödiyerek bu işi gönülsüz olarak halletmiş.
    Sanırım burda klimada ağarlık izmir bölgesi mutlaka hitachi yetkilileride ipi olacak herhalde bu bayisini tekrar uyarır ben parasında deyilim yani 10 ytl verip bir sigorta takabilirlerdi ama yok takar kan sorun taktırdıktan sonra sorun bu iyi ürüne yazık bilgisiz bayiler yüzünden ne halde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.