Şimdi Ara

Klip danışıyorum? Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Klip rock-metal bir parçanın klibiydi. 2007 Mart'ta vefat eden dostumun bana izlettiği son klipti. Klipte herkesin kafalarının üzerinde ne kadar ömürlerinin kaldığını gösteren zaman sayacı vardı ve geriye saymaktaydı. Bunu gören bir kişi vardı ve yolda yürürken kimin zamanının bittiğini gördüğünde gidip onu kurtarıyordu ama kendi zamanından birazını o kurtardığına veriyordu.Böyle devam ediyorken en sonunda kendi sanırım ölüyordu. Böyle bir klip bileniniz var mı?

    Ben izlediğimde aynen böyle bir klipti.Parçanın ismini bilmiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum dostumun son hatırası olarak..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gorkie

    Klip rock-metal bir parçanın klibiydi. 2007 Mart'ta vefat eden dostumun bana izlettiği son klipti. Klipte herkesin kafalarının üzerinde ne kadar ömürlerinin kaldığını gösteren zaman sayacı vardı ve geriye saymaktaydı. Bunu gören bir kişi vardı ve yolda yürürken kimin zamanının bittiğini gördüğünde gidip onu kurtarıyordu ama kendi zamanından birazını o kurtardığına veriyordu.Böyle devam ediyorken en sonunda kendi sanırım ölüyordu. Böyle bir klip bileniniz var mı?

    Ben izlediğimde aynen böyle bir klipti.Parçanın ismini bilmiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum dostumun son hatırası olarak..



    müzik kısmında sabit başlık var adı unutulan şarkılar diye oraya senin mesajı olduğu gibi copy paste yaptım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.