Şimdi Ara

Klon nano sim kart (USIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, vakti zamanında sim kartları okutup silver card denilen karta sim-emu yükleyip klonlamıştık. Ben halaa kullanıyorum bu kartlardan. Ancak yeni teknoloji telefonlar nano sim kart istiyor.

    İngilteredeki bir siteye sordum, nano silver card satılmıyormuş. Sim kart üreticisi artık o kartları üretmiyor diye bir cevap geldi.

    Aliexpress sitesine baktım. USIM adı ile imsi ve ki yazılabilen kartlar satılıyordu. Silver card mı acaba diye 1 adet getirttim ancak silver card çıkmadı. Simkartı satan store, bu sim kartı programlamak için ayrı bir programmer satıyor. Bu programmer da dandik bir kart okuyucu biliyorum (Bluetronic ii) Asıl işlevi adamın programmer ile beraber gönderdiği software görüyor.

    Şimdi ben sim kartımın IMSI ve Ki kodlarının bende olması avantajını kaybetmek istemiyorum. Bu linkteki cihazı kullananınız var mı? Elinde bu cihaza ait software i olan varsa yardım ederse çok sevinicem.

    Şimdiden teşekkürler...

    Not1: Turkcell ikili karta (bu kartı kullanıyorum) ait yedek nano sim kart YOKMUŞ. Capitol deki flagship ve turkcell müşteri hizmetleri olumsuz cevap verdiler. Numaraları ayıralım diyorlar ama ben bunu kabul etmedim.
    Not2: Sim kart üzerindeki sim plakanın metal kısmı kesilemeyecek kadar BÜYÜK... Bu yüzden, "kestirin" tekliflerine cevabımı şimdiden veriyorum.







  • Satıcıya sordunuz mu
    Bu arada iki kartida kullanabiliyor musunuz copy yaptikdan sonra ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klon derken haci ? Bizi aydinlat ve es simkartta biri cip olarak buyuk evet ama 2. Kadt nanoya kesilirse calisiyo denedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afyonteam

    Satıcıya sordunuz mu
    Bu arada iki kartida kullanabiliyor musunuz copy yaptikdan sonra ?


    Hayır kullanılamaz. Şebekede en son aktif olan simkart şebekeye bağlı kalır ve çalışır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

    Klon derken haci ? Bizi aydinlat ve es simkartta biri cip olarak buyuk evet ama 2. Kadt nanoya kesilirse calisiyo denedim

    Benimkisi eş simkart değil. İngiltereden getirttiğim kesilmiş sim kart... Buradaki webstore dan satın alıp kendim programladım. Dikkat ederseniz metal plakası kesilemeyecek kadar büyük...
  • Bu programmer piyasada satılan PIC tabanlı kartları okuyabilen alalade bir programmer. E-imza için de kullanılan bir okuyucu olarakta geçiyor ama çinli arkadaş software satıyor. Adama puan verenler arasında türkiyeden de arkadaşlar da göründüğü için acaba bizim donanimhaber'den de satın alan birileri de olabilir mi acaba diye konu açtım buraya. Sanırım cihazı satın alan veya bilen yok.

    Bu arada yeni aldığım sıfır cihazı da satmaya karar verdim. Böyle aşkın ızdırabını seveyim dedim artık. Çinden sıfır telefon sipariş verdim 8 çekirdek... Yapacak bişey yok. Zaten çok fazla bir performans istemiyorum. Mevcut cihazım artık yavaş kaldığı için değiştirme ihtiyacı hissetmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.