Şimdi Ara

Km si Düşürülmüş Araç(Dolandırıldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene haziran ayında 2013 model astra j sedan 1.6 edition lovato marka lpg li aldık 60.000 tl ye.Galerici bize arabanın 70.000 km de olduğunu söyledi.Neyse aracı almadan önce babamla biraz inceledik sağını solunu.Ancak direksiyon ve içerdeki kapı açma yerleri aşınmıştı.Açıkçası bu km de aşınması garibime gitti.Neyse 3 ay sorunsuz kullandık uzun yol da yaptık bayağı.Bir ara yokuş tırmanırken araç esp hatası verdi ekranda ve çekişten düştü fakat aracı tekrar çalıştırınca düzeldi.Birkaç kere böyle oldu.Daha sonra yine yoldayken motor arıza lambası yandı aracın ve hararet yapıyordu fakat işin ilginç tarafı hararet göstergesi olması gerektiği seviyedeydi.Servise götürdük araç conta yakmış o yüzden su eksiltiyor dediler.O zaman durumumuz elvermediği için değiştiremedik contayı.Daha sonra sanayide söndürmüşler lambayı fakat 1-2 gün sonra tekrar yandı o arıza lambası.Usta bize aracın conta yaktığını,tüpten dolayı sübapların değişmesi gerektiğini,bobin ve bujilerin de değişmesi gerektiğini söyledi.Durumumuz uygun değildi o zamanlar yaptıramadık.1 hafta sonra opel servisini aradık km sorgulatmak için.Bizim 70.000 de diye aldığımız araba 2018 nisan ayında 97.000 km de çıkmış servisten.Elimizde aracın muayene kaydı var kanıt olarak.Arabanın ilk sahibine ulaştık adam ben düşürmedim diye yemin etti.Neyse tabi biz bu işi yapanın galerici olduğunu anladık.Dava açtık adama 3 duruşma oldu mahkemede.Son olarak aracın savcılık tarafından inceleneceğini söylediler 1-2 ay önce. Hala bekliyoruz...

    Acaba mahkeme bizi haklı bulur mu yani paramızı alabilir miyiz galericiden?

    Neden bu kadar uzun sürüyor bu inceleme ?







  • Galeriden ve ekspertiz yaptırmadınız mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin km için mahkemelerde sürünmeye değmez . Aracı kullanmaya devam edin derim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun galericiden araç almayın diyoruz ama boşuna

    %90 bir şey çıkmayacaktır galerici bende yapmadım der olur biter
  • Hocam galerici insaflı çıkmış km'yi çok düşürmemiş.
    Ayrıca 1 yılda kullanmışsınız çok umutlu olmayın ama kazanma ihtimalinizde var. Kazansanız bile galerici geri dava açabilir sonuçta 1 yıl uzun bir süre contsyı yüksek ihtimal siz yaktınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galerici görünce kaçasım geliyor artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim başıma gelse (gelme ihtimali yok gerçi galericiye değil selam vermek ölüyorum dese yağmurlu havada su bile vermem) ben sizin gibi uzun yolu tercih etmezdim(mahkeme, dava vs gibi) çoktan aracı geri vermiş paramı da geri almış olurdum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük km= temiz araç mantığı bitmedikten sonra bu tip olaylar yaşanmaya devam edecek. Millet olarak bakımları zamanında kaliteli yağ ve parçalarla yapılmış 200 bin km'deki bir aracın alınabilir olduğunu ne zaman anlayacağız acaba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin sınırına yaklaşmış düşürmüş. Zamanında benim de başıma geldi 80 bin diye aldığım araba 20 bin km kadar çekilmiş tam muayeneden önce, çok değil ne yapalım uğraşmadım ama arabadan da soğudum . Satarken de alan kişiye söyledim mesele yapmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi belgeleri mahkemeye sundunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boraycan kullanıcısına yanıt
    200 bindeki araba alinir ama turkiyedeki mantik 270 bindeki arac 48 ediyorsa 140 bindeki 63 eder dusuruyor tak 15000 kar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dava açmadan önce al arabanı ver parayı dedik çabaladık ama nafile :(
  • eylülden beri binmiyoruz araca arkadaşlar araç nerde bilmiyorum ama satmadık aracı
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sen al o zaman 20 bin km düşürülmüş bi reno
    boş yapıyon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş yanlış anlama da masraf çıkardığında karşılayamayacaksan niçin araba alıyorsun. Hiçbir şeye durumunuz müsait değilmiş , triger değiştirmen gerekse durumun müsait değil diye zincir / kayış kopup motoru dağıtana kadar kullanacaksın herhalde.
    Neyse geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz etin yahnisi olmus . Galeride ucuz gorunce atlanmis . Sonra ah basim vah basim . sormasi ayiptir benzini nasil koyuyorsunuz araca ? Arac contasi 100 lira , takmasi cikarmasi 200-300 lira alsalar bide kapak taslansa 700-800 lira tutar en fazla .
    Satin almadan once ilanin ekran resmi vs duruyorsa mahkemede hakli cikma ihtimaliniz var .
    Aklinizda olsun arac alirken ilk once yetkili servis e gidip bakim kagitlarini alin arac sahibiyle birlikte , daha sonra plakadan degil sase nosundan tramer sorgulamasi yapin , daha sonrada expere gidin en son notere gidin hayirli olsun . Ayrica aracin ilaninin en az 1 tane resmide bulunsun .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşımında dün başına geldi. Ne yapılması gerek. Araç 50k düşürülmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede ikinci el araba almak bile riskliyken gidipte galeriden almak ne biliyim. Galericiden, emlakçıdan uzak duracaksın. Bunlar dürüst insanların yapacakları işler değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.