Şimdi Ara

Knight Online Oynayan Arkadaslara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Knight Online Oynayan Arkadaslara...


(En Son Oy Tarihi: 8.3.2007)
Giriş
Mesaj
  • Knight Online genel bolumunde anket acamadıgım icin burda actım
    Ewet anket konumuz Knight Online Yararlımı, Zaralımı.Knight oynayan herkezin ankete katılması rica olunur



  • Aşırıya kaçılmadığı sürece oyun oynamak kişiye zarar vermez. Oyun oynamak zihni geliştirir çoğu kötü alışkanlıktan kişiyi kurtarır deşarj olur insan stresinden kurtulabilir kafasını rahatlatabilir. Fakat dersiniz varken okulunuz varken ya da işiniz varken kısaca yapacak bir sürü şeyiniz varken onları bırakıp günde 24 saat ister Knightonline oynayın ister ip atlayın doğru olmaz. Herşeye gerektiği kadar zaman ayırmak lazım. Suyu bile aşırı içerseniz (5lt-6lt) böbreklere zarar verir, çok tuzlu yiyince çok tatlı yiyince veya yağlı yiyince bünyeye, sağlığa zarar verir. İster oyun olsun ister başka bir şey olsun ne olursa olsun her şeyi dozunda yapmak lazım hayatta... Bunu da ayarlamak tamamen kişinin insiyatifinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 8 Mart 2007; 16:19:48 >
  • O senin yorumun yokmu baska yorum
  • sigara içtim hiç tereddütsüz bıraktım meraktan ve zararlı olduğuna vardım,sonra knight oynadım güsel bi oyun olduğunu anladım fakat hiç bir zaman oyun olduğunu aklımdan çıkarmadım...Bence yararlı bir oyn klavye de usta oluosunuz:P
    not:zararlı olduğunu düşünüosanız hmn bırakın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 8 Mart 2007; 17:26:43 >
  • Zararlı çünkü oynayıp bırakmak nerdeyse mümkün değil boşa zaman kaybı hatta bunun için para yatıranlar bile var arkadaşımdan biliyorum her ay bi değişik yöntemle kafeden her ay 60 YTL e Gold Premium alıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: birdy

    Aşırıya kaçılmadığı sürece oyun oynamak kişiye zarar vermez. Oyun oynamak zihni geliştirir çoğu kötü alışkanlıktan kişiyi kurtarır deşarj olur insan stresinden kurtulabilir kafasını rahatlatabilir. Fakat dersiniz varken okulunuz varken ya da işiniz varken kısaca yapacak bir sürü şeyiniz varken onları bırakıp günde 24 saat ister Knightonline oynayın ister ip atlayın doğru olmaz. Herşeye gerektiği kadar zaman ayırmak lazım. Suyu bile aşırı içerseniz (5lt-6lt) böbreklere zarar verir, çok tuzlu yiyince çok tatlı yiyince veya yağlı yiyince bünyeye, sağlığa zarar verir. İster oyun olsun ister başka bir şey olsun ne olursa olsun her şeyi dozunda yapmak lazım hayatta... Bunu da ayarlamak tamamen kişinin insiyatifinde.



    aynen katılıyorum.

    oyun olduğunu unutmadığın sürece, bir zararı olacağını düşünmüyorum.

    sen knight demişsin ama bu istersen knight olsun ister wow ister başka oyun, çoğu online oyunlar şu anda paralı üyelik ile oynanıyor. paralı olmasına bi taraftan hak veriyorum bi taraftan olmasa daha iyi olur diyorum. hak vermemin sebebi oyun üreticisi bir firma başka hangi yolla para kazanacak.

    tabi bazı kötü niyetli insanalr bunu kötü yönde kulalnıp insanalrı dolandırıyor , hakalarını çalıyor. senin kastettiğin kötülük bumudur yani.

    kötü olan oyun değil bazı kendini bilmez insanlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: $C@ner$

    O senin yorumun yokmu baska yorum

    kimin yorumu olacak? ben yazdığıma göre tabii ki benim yorumum olacak . yanıtları beğenmiyorsan soru sorma. hem sorup hem de "o senin yorumun yokmu başka yorum" demek cidden terbiyesizlikten başka bir şey değil... demek ki herkesin her sorduğunu ciddiye alıp kaale alıp cevap vermemek gerekiyor forumda... herşey çıkabiliyor sonuçta insanın karşısına . kabahat bende ki ciddiye alıp da görüşümü yazmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 8 Mart 2007; 17:53:41 >
  • belki insanı rpgye yöneltir sonradan
  • OYNAYAN herkes biliyorki bu oyun zararlı

    ben bıraktım oyunu 2 3 hafta oldu

    4. oldu galiba bırakıcam diyodum tekrar yüklüyodum ama bu sefer ebediyen yok
  • Tabiki Zararli Just Like Cigara
  • knight zararlı wow yararlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.