Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE RESMİ ACIKLAMA ( TURKCE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
21.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Condensed Notice in Turkish - 10/17/2005
    KOSP kesinlikle K2network, Mgames, Noah System veya bu yerin ortaklari degilidr. Eeger bu programi kullanmaya devam ederseniz ka... (devamı sıtede ben acamadım )

    Notice in Turkish about KOSP - 10/17/2005
    Eger Bir parti programiniz (kosp ve makro programlari kullanırsa account ve cracterler blocklanıcaktır )

    valla TURKCE acıklama yapmaları EZIKLIKTIR...

    SIZE II GELEBILIR AMA ADAMLAR RESMEN DALGA GECMIS...

    SIZ TURKLER YAPIYORSUNUZ BUNLARI YAPARSANIZ

    BUNLAR BUNLAR OLUR GIBISINDEN YAZIK NE DIYEYIM

    2 - 3 KENDINI BILMEZIN YAPTIGI IS BIZE MALOLUYOR YA YAZIK!!!



  • yuh adamlara bunuda yaptırdık

  • dostum 2-3 kendini bilmez diyon ama o gün internet cafe bi uğrayım dedim hilafsız 15 kişiye yakın macro kullanıcısı vardı.
    walla hayret ettim. bu kötü cafede böle popilerse macro .başka yerlerde gene kişiler kullanmayı sürdürüyordur.
  • malezya da davar bea bu makro olayı ıstıosanız bı ss cekıp koyayım da yapanlarda ares tekı bı zamanların TOWN clanı gıbı ondan onlara bısı dıceklerını sanmıyorum ama bız yapsak bu suctur bu ban sebebıdır cart curt ayaklara yatılır velhasıl turk lerı sevmıolar su dunya da aq
  • işte abi türkleri sonunda bu kadar ezerler..adamlar haklilarda..kullanin bakalim kosp..daha nekadar sürecek bu..yapin abi 1 gecede 60level yapin..ezik her zmn eziktir..

    StayWithMe..ares teki staywithme isen sana pm atıcam :D birşey söylicem xD
  • kendini bilmezler öyle 2-3 kişi değil,
    oyun oynayan türklerin %80 i kendini bilmez... bugun oynuyorum. adamın banladığı kosp kullanıcıları içinde 1 tane yabancı nick gördüm, diğerleri ya türkçe nickler yada kıçında başında TR yazısı olanlar.

    sitedeki banda yeniden kalkmış. bu açıklamayı görelim diye..

    alın buda size kapak olsun der gibi yapmışlar.

    MyKoya geçmek için çok güzel bi neden. aynı makinede 2 sinide oynayabilme olayım varsa ben bundan soora mykocuyum. geik yapmak içnde ara sıra uskoya girerim.
  • beyler ben kafe sahibiyim. kafemde 30 makıne var. en az 10 tanesi hergün ko oyuncusu dolar. bu adamlar sırf hile ile oynanıyor diye amerikan serverına giriyor. kardeşim ve 1- 2 tane hakketen iyi player adamlar japon serverına girdiler ve 2 haftada 57 olmak üzereler. hakları ile alınlarının teri ile. ama diğerleri paso hile yapmak taraftarı. ben hileye karşıyım diyede müşteri başka kafeye kaçıyor. hakikaten nerde bi ........ var orda mutlak ama mutlak TURK VAR. lutfen hıle kullananlar niklerinizi türkçe yazmayın. sonlarına tr yazmayın.
    bitirdiniz bizlerin kredisini. ALLAH'ın amerikalısına bile bizi utandırdınız. eğer biraz haysiyet sahibi insan iseniz hile yapmazsınız ve de YİTİRDİĞİMİZ(EVET YİTİRDİĞİMİZ) KREDİMİZİ adamlardan tekrar geri alırız.
    ne bu ya nerde absürtlük orda türk olmaz böle( veliler toplantısı son kısım )
    kafe sahipleride sizde hile işine karşı çıkın adamlar hile yazmak için ta regedite giriyorlar makıneler elinizde kalır 1 gün. herkes kolay koay regedite kadar girebiliyorsa o adamlar neler yapmazlarkı o makınelere.
    ben böle der dediğim gibi yapar dediğim gibi yaptırırm. O Kadar kızdırmayın benı. 2 paralık ettınız türkleri.




  • 1Teknik
    arkadaşım sen nesin. ne bu gövde gösterisi ne bu yaptığı hileyi sawunma arzusu sen bu yaptığına ne diyorsun tam adı nedir onu bir söyle. Tamam bu hile olaylarını bizim türk hileciler çıkartmadı kabul. ama hile olayının cıvkını çıkartan bizim türkler. bizim türkler hiç oyunla alakadar bir şeyi öğrenmeye çalışmıyorlarki nerede en son ne hiel çıkmış işleri güçleri bunu araştırakla geçiyor. hile işine verdikleri çaba ile normaldede hilesiz lvl de atlarlardı.
    adamlar siz hileyi buldunuz demiyorlarki siz olayı aştınız diyorlar. eziklik diyorsun senin gibi düşünen ezik olmayanlar yüzünden hakkı ile oyununu oynamaya çalışan player türkleri elin gavuru karşısında sizler EZÜKKKKKKK konumuna getiriyorsunuz.
  • sonunda adamlara türkçe açıklama yaptırmak zorunda da kaldık ya helal olsun ne diyim. gülsem mi ağlasam mı...
    bu arada skillbugı türkler bulmadı. fuckgaming de çıktı bu iş. daha sonra ordan gören bi kaç türk belli başlı forumlara yazınca zaten herkes öğrendi.
    bide japkoda makronun kralı var bunu söyliyim size. ama tek farkı eğer editli bi kosohunuz(kutuları toplama programı) yoksa gm ler max 2 gün içinde banlıyor. eğer editli kosohu varsa adamlar hergün macroda. anca biri şikayet falan ederse öyle bi ihtimal atılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 18 Ekim 2005, 7:29:21 >




  • bu ara onlar1 takipdeler dupeden sonra buda baya gündemde
  • yuhhh diorum başka bişey demioyorum

    bi çok hac vs programı gibi bu programlarda yapancı kaynaklı olabilir ama
    orda her 100 adamdan biri kullanıosa bizde 99 kişi kullanınca oyun sapıtıo arkadaşlar
    bende 3 ay öncesine kadar cafe işletiosum ama
    pclerde ne kayıt yapabiliolardı kullanıcılar nede regedit gibi pcnin içine girebilolardı
    geçen gün önünden geçtigim cafede adamlar resmen tabela yapmış
    skillbug burda
    kutu toplayıcı program bulunur
    2 saatte civciv patlatılır
    yani artık ne diyim her şey ortada işi fazlasıyla abarttık yanlıosam biri bozsun beni

    itiraf edim dayanamdım bende açtım skilleri partilere giremes lvl kasamas oldum be 20 lik adam nova patlatıo
    benden çok iş görüo
  • 1Teknik bu arkadaş zamanında bana hakaretler iceren bir cevap atmıstır ki burada yazdıklarıda orada ona verdigım cevabın kanıtıdır.Kesinlikle ve kesinlikle dermayansa katılıyorum.Bu arkadasın turklukle pek ilgisinin olmadıgını sadece ve sadece provekasyon amaclı bir maşa oldugunu ve kullanıldıgının farkına bile varamayacak kadar niteliksiz olduğunu buradan daha iyi anlıyorum. 1Teknik yoluna devam et sen ;) Ama senin gibilerin bir gun yolu feci kesilir bunu da unutma ;) Sen ya Ban yedin ya da yiyeceksin sanıyorum...

    Evet işte gün geldi adamlar sitelerine de koydular bizim hakkımızda yazılar.İşin kötü tarafı resmen bizimle dalga geciyorlar artık.Bizimle diyorum yani oyunu adam akıllı oynayanlarla.Kurunun yanında biz de yandık sonunda.Türk kardeşlerimi cok degil daha 3hafta öncesine kadar sonuna kadar savnurken oyunda gördüğüm üzücü durumlar yüzünden artık bende bu kardeşlerimizi savunamıyorum.Hatta ve hatta banletmeye çalışıyorum.Lakin ne ana ne baba ne bacı ne insanlık bilmez bir hal alan çok kişi var.Örnek :Tezgahımı açmısım beklerken bana bir sey icin yalvaran adama iyilikle geri cevirdigimde bu sefer asıl yuzleri ortaya cıkıyor ve basıyorlar kufuru..Hatta artık dikkat edin adamlar pm atıyor aga ver sunu dupeleyelim diye..Sahtekarlar...Ama daha cok kucukler...İşte bu noktada cok uzuluyorum...Tezgah kurdugumda sabah bakıyorum pm kaynıyor hepsi bizden!!!150m luk seye 10m teklif edene me yanayim ,bedavaya 600m luk seyi isteyene mi yoksa pazarlıgın anasını aglatmaya calısana mı?

    Daha bu olaylar anlatmakla bitmez.Benim gibi hakkı ile oynayanlar bilirler.Lakin bizleri anlamak demek oyunu ciddiye almak demek.

    Counterda bile bu kadar olmuyor...

    Bununla birlikte evet KE de hatalı hemde cogu konuda.KOSPu yapanlar KE degil.KOSPun mantıgını yazılımla ugrasan arkadaşlarımız daha iyi bilirler.KOSP un kullandığı en önemli olay KO bu kullanıcıları tespit ettiğini sanıyor ama KOSP baska kullancıların bilgisini veriyor.Bu durumda hic macro vs kullanamayan adam karambole gidiyor...

    KEyi savunmuyorum savunmamda.Ama arkadaşlar bizleri hiç savunamıyorum.Adamlar haksızkene haklı oldular.Bırakın haklılıgı biryerleri ile bize gülüyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 18 Ekim 2005, 10:13:53 >




  • beyler sanırım özeleştri konusunu biraz fazla abartıyoruz..tamam türk milletinin kafası boş işlere biraz daha ii çalışır ama nede olsa kötü insanlar her yerde war..walla ben hile olaylarını sevmem yapanıda sevmem...direk bilgisayara karşı oynasam bile yaptığım çok azdır.neden çünkü bana bişey kazandırdığı yok...nova atmışım shard almışım nedirki...adam sen onu gerçekten kendi paranla almışsan bile kafasının bi yanında kesin hile yapıyodur gözüyle bakar...adam sana way bea adama bak helal olsun demezki yada en fazla senden para ister clan ister..budur yanii...ama bu konuda sitenin yaptığı duyurulara bakarak hep siteyi haklı görmekte yanlışş...elimden gelse siteye bi hack çekcemde neyse..büyüklük bizde kalsın..büyüklük türk milletinde kalsın...ko gider türk milleti kalır ....saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

    yuh adamlara bunuda yaptırdık



    yuh yaaa +1




  • Desenize bizim türk banı bu sebepten kalktı
  • işte üzücü sahnelere biridaha eklendi;

    önce türkler hile yapıyor dedikoduları,
    sonra türk banları,
    sora siteye türk banı,
    sonrada sitede türkçe açıklama,
    daha sonrasını söliyeyimmi türklere oyun kapatma.
    kapatsınlar problem deil oyunbu sonuçta,peki ama kapatma nedeni?

    türkler hileci diye oyun oydan attık!çok üzücü çok!
  • ya arkadasım cyper de oynayan hic yokmu
  • bu kadar karamsar olmayalım ben kullanmadım tavsiyede etmem birasda iyi yönden bakalım adamlara zorlada olsa türkçe öğrettik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dermeyans

    1Teknik
    arkadaşım sen nesin. ne bu gövde gösterisi ne bu yaptığı hileyi sawunma arzusu sen bu yaptığına ne diyorsun tam adı nedir onu bir söyle. Tamam bu hile olaylarını bizim türk hileciler çıkartmadı kabul. ama hile olayının cıvkını çıkartan bizim türkler. bizim türkler hiç oyunla alakadar bir şeyi öğrenmeye çalışmıyorlarki nerede en son ne hiel çıkmış işleri güçleri bunu araştırakla geçiyor. hile işine verdikleri çaba ile normaldede hilesiz lvl de atlarlardı.
    adamlar siz hileyi buldunuz demiyorlarki siz olayı aştınız diyorlar. eziklik diyorsun senin gibi düşünen ezik olmayanlar yüzünden hakkı ile oyununu oynamaya çalışan player türkleri elin gavuru karşısında sizler EZÜKKKKKKK konumuna getiriyorsunuz.


    Ben sana sadece bir tek şey söyleyeceğim.
    Eğer char'ın iyi ise git CZ'ye. NyChris, Bobert veya F9Devil'i 4-5 kere peşpeşe yatır ve SS al. 2 gün sonra gel. Bana "ben ban yemedim" de. Sana priest'imdeki +7 defender of the lord'umu vereceğim, fiyatı 10gb'dır.

    Şunu söylemeye çalışıyorum, adamlar GM'ler tarafından korunuyor. GM'ler ırkçı olduğu için de Türk'leri (özellikle sivrilenleri) banlıyorlar veya iyi itemlerini siliyorlar. Bunun için ister hack yap ister hack yapma eninde sonunda banlanacaksın. İŞİN ÖZÜ BU.

    ------ Buradan sonrası düzeltmedir -----------
    Arkadaşım benim "gövde gösterisi" dediğim şey GM'lere karşı bir tavırdır. Herkes üstüne alınmış.
    Ben oyun içinde "KOSP kullanıyorum" diye ingilizce shout atıyorum ve beni hala banlamadılar, "hile kullananı banlatalım" diyen Türk arkadaşlara da nick'imi veriyorum, yine ban yemedim.
    Yapmaya çalıştığım şey KOSP'un yasadışı olmadığını kanıtlamak, KOSP kullanan kişinin banlanmadığını göstermek. Buradaki "Türk'leri banlatalım" tavırlı kişilere de GM'lerin kimseyi takmadığını göstermek. TÜM AMACIM BU

    ----------Beyin jimnastiği yapalım---------
    NFS Underground'ın online olduğunu düşün. Karşındaki adam hile ile tüm araçları açmış ve tüm araç modifiyelerini yapmış, herkese yasak ama bu adama NFS'nin GM'i ses çıkartmıyor. Sence bu adamın karşısında senin hile yapmaktan başka çaren var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 18 Ekim 2005, 23:50:12 >




  • bana su oyuna üye yapın ne olur.....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.